Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Saw (2004) - ok,poceo gledati serijal od pocetka... 

- electric_eye
30 days of night (2007) - Super film,vampiri vrhunski kakvi i trebaju da budu 7.5/10
Ravenous (1999) - Def najbolji film sa temom kanibalizma.Odlicni Robert Carlyle.Mjuza zakon 8.5/10
The Girl Next Door (2007) - Odlican,jako tezak 8/10
Ravenous (1999) - Def najbolji film sa temom kanibalizma.Odlicni Robert Carlyle.Mjuza zakon 8.5/10
The Girl Next Door (2007) - Odlican,jako tezak 8/10
- crustgrinder
Shock Waves 6/10 volim tu tematiku zombie/nazis al nesto mi jednostavno falilo u filmu neznam jos sta al dobar je!
- john_constantine
The twilight zone: movie - baš odličan film s tri odlične priče dok je Spielbergova najlošija. Prva o rasistu koji prolazi kroz prizore nasilja nad "rasama" poput nacista, Ku Klux klana i slično. Druga o starcima koji postanu djeca, previše patetična i sladunjava priča, baš u Spielbergovom stilu. Treća definitivno najbolja i najezovitija s dobrim specijalnim efektima i zanimljivom pričom, dok je četvrti dio šlag na tortu. Sjajna horor epizoda u avionu i gremlinom. 4/5
Michel puši karu.
- john_constantine
The Abandoned - dobra i jezovita horor atmosfera, brutalna scena s svinjama (puno bolje od prenapuhane scene u Hannibalu), dobri krvavi efekti, zanimljiva radnja s twistom. Ali jedini je problem što je film prokleto dosadan... 3/5
P.S.
Ah, tek sada vidim kako je taj režiser Nacho Cerdà poznat samo po svojim nekrofilmskom snuff horor serijalu Aftermath...
Nadam se da će Dark ride biti zabavniji...
P.S.
Ah, tek sada vidim kako je taj režiser Nacho Cerdà poznat samo po svojim nekrofilmskom snuff horor serijalu Aftermath...
Nadam se da će Dark ride biti zabavniji...
Michel puši karu.
-
Omen (1976) - znam da sam ga gledao već x puta, ali film je prejeben
- hitman_4
Insane (2010) - kriminalno* loš horror.nekakva jeftina kopija psiha(pomislio sam da gledam nekakav nepoznati rimejk).ovaj film nudi sve ono loše što jedan horror može ponuditi,pa tu imamo niz nelogičnosti,preelošu glumu(ha-ha),traljav scenarij,fore sa fotografijama(wtf???),likove koje ni metak ne može ubiti(wtf?),zvukove poput npr. manijakalnog disanja,glup kraj.ubojica se kreće poput batmana,može prolaziti kroz zidove,tiho se šuljati,zapravo je nevidljiv.
strašno
0.5/10
strašno

0.5/10

- Ašow
Pa aftermath je klasikjohn_constantine wrote: Ah, tek sada vidim kako je taj režiser Nacho Cerdà poznat samo po svojim nekrofilmskom snuff horor serijalu Aftermath...

- remike2
7eventy 5ive (2007) - 7/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Jane Doe
The Presence (2010)
Vanishing On 7th Street
neznam koji mi je gluplji, eto, samo toliko
Vanishing On 7th Street

- metallicat
- Hobotshy
Rare Exports (2010) ..... 6/10
Meni nije bilo ni smiješno, ni strašno... Jedino što film ima je zanimljiva ideja i donekle kvalitetna realizacija
Meni nije bilo ni smiješno, ni strašno... Jedino što film ima je zanimljiva ideja i donekle kvalitetna realizacija
- electric_eye
slazem se u potpunostiHobotshy wrote:Rare Exports (2010) ..... 6/10

- KhovaCh
The Thing po treći put. 9/10 

The sky is red, I don't understand, past midnight I still see the land. People are sayin' the woman is damned, she makes you burn with a wave of her hand.
-
rare exports 6/10
očekivao sam puno više, marketinška kampanja za film je odavala neki drugi dojam kako će to sve izgledati
očekivao sam puno više, marketinška kampanja za film je odavala neki drugi dojam kako će to sve izgledati
This is the Zodiac speaking.