Koji ste horror zadnji gledali?
- horkolerbus
- Wendigo
- elrania
- bakero
jedan od rijetkih serijala di svi nastavci donekle drže vodu, samo se nadam da će u novom alien filmu(ako ga bude)napokon ripley umrit!Wendigo wrote:Alien 3 mi je nešto posebno u serijalu..Vorador wrote:Alien 3 - odličan nastavak. Obožavam prva 3 Aliena. Efekti su grozni, doduše, ali i to ima svoje čari....što se tiče efekata, osobno preferiram staru animatroniku pred CGI-em u horrorima i nekim SF-ovima.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- Vorador
Mislim da je Weaverova prestara za nove Alien vratolomije.bakero wrote:jedan od rijetkih serijala di svi nastavci donekle drže vodu, samo se nadam da će u novom alien filmu(ako ga bude)napokon ripley umrit!Wendigo wrote:Alien 3 mi je nešto posebno u serijalu..Vorador wrote:Alien 3 - odličan nastavak. Obožavam prva 3 Aliena. Efekti su grozni, doduše, ali i to ima svoje čari....što se tiče efekata, osobno preferiram staru animatroniku pred CGI-em u horrorima i nekim SF-ovima.
- Vorador
Ma da ali fora je u tome što ovaj film koristi podosta CGI scena ( za animaciju aliena) dok još ta tehnologija nije bila dovoljno razvijena pa ti djelovi filma izgledaju jako loše.Wendigo wrote:Alien 3 mi je nešto posebno u serijalu..Vorador wrote:Alien 3 - odličan nastavak. Obožavam prva 3 Aliena. Efekti su grozni, doduše, ali i to ima svoje čari....što se tiče efekata, osobno preferiram staru animatroniku pred CGI-em u horrorima i nekim SF-ovima.
- bakero
nešto sam načuo da će snimit i peti dio i redatelj će definitvno ubit glavnog lika!Vorador wrote:Mislim da je Weaverova prestara za nove Alien vratolomije.bakero wrote:jedan od rijetkih serijala di svi nastavci donekle drže vodu, samo se nadam da će u novom alien filmu(ako ga bude)napokon ripley umrit!Wendigo wrote: Alien 3 mi je nešto posebno u serijalu..što se tiče efekata, osobno preferiram staru animatroniku pred CGI-em u horrorima i nekim SF-ovima.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- A$H
ona i je mrtvabakero wrote:jedan od rijetkih serijala di svi nastavci donekle drže vodu, samo se nadam da će u novom alien filmu(ako ga bude)napokon ripley umrit!Wendigo wrote:Alien 3 mi je nešto posebno u serijalu..Vorador wrote:Alien 3 - odličan nastavak. Obožavam prva 3 Aliena. Efekti su grozni, doduše, ali i to ima svoje čari....što se tiče efekata, osobno preferiram staru animatroniku pred CGI-em u horrorima i nekim SF-ovima.
to je njen klon a mogu ih napravit još stotinu cijelu repley vojsku i alieni nemaju šanse
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- AlabamaSmokeOne
- AlabamaSmokeOne
dobra je trojka, al meni su prva dva za nijansu ispred...nego, kad se prica o alien serijalu, sam fincher je izjavio, nakon sto su ga kritike ispljuvale, a i fanovi da je unistio aliena sa svojim trecim nastavkom, da vise nikad nece rezirati filmove..inace, alien 3 mu je prvi film koji je rezirao, prije toga je spotove rezirao, a i nakon aliena je jedno vrijeme ponovo samo spotove rezirao (madonna, george michael...) pa se onda vratio filmu sa "se7en", "the game", "fight club", "panic room" i zadnjim "zodiac"...Wendigo wrote:Alien 3 mi je nešto posebno u serijalu..Vorador wrote:Alien 3 - odličan nastavak. Obožavam prva 3 Aliena. Efekti su grozni, doduše, ali i to ima svoje čari....što se tiče efekata, osobno preferiram staru animatroniku pred CGI-em u horrorima i nekim SF-ovima.
- Vorador
To me zanima. Zašto većina mrzi Alien 3? Pa nije uopće toliko loš.AlabamaSmokeOne wrote:dobra je trojka, al meni su prva dva za nijansu ispred...nego, kad se prica o alien serijalu, sam fincher je izjavio, nakon sto su ga kritike ispljuvale, a i fanovi da je unistio aliena sa svojim trecim nastavkom, da vise nikad nece rezirati filmove..inace, alien 3 mu je prvi film koji je rezirao, prije toga je spotove rezirao, a i nakon aliena je jedno vrijeme ponovo samo spotove rezirao (madonna, george michael...) pa se onda vratio filmu sa "se7en", "the game", "fight club", "panic room" i zadnjim "zodiac"...Wendigo wrote:Alien 3 mi je nešto posebno u serijalu..Vorador wrote:Alien 3 - odličan nastavak. Obožavam prva 3 Aliena. Efekti su grozni, doduše, ali i to ima svoje čari....što se tiče efekata, osobno preferiram staru animatroniku pred CGI-em u horrorima i nekim SF-ovima.