slika doriana graya.john_constantine wrote:Dorian GrayVermillion wrote:Btw kako se zove onaj film di frajer ne stari ali njegova slika na tavanu stari?
Koji je to film?
- Wendigo
Re: Koji je to film?
- Vermillion
E da ! Hvala! btw sad vidim na imdb da ima novi Dorian Gray OoWendigo wrote:slika doriana graya.john_constantine wrote:Dorian GrayVermillion wrote:Btw kako se zove onaj film di frajer ne stari ali njegova slika na tavanu stari?
http://www.imdb.com/title/tt1235124/
Al sad dolazi pitanje - kojeg sam ja onda Dorian Gray-a gledao 90tih ? Ima neka njemacka verzija prastara ali mislim da nije to
- Vermillion
E i dali zna itko kako se zove onaj horror film gdje decko pokupi curu s faksa da je odveze autom doma (mislim u neki grad) i krenu nekom cestom, sve je zameteno snjegom i auto se skoro zabije u njih i oni se skrše i stalno vide neke duhove svecenika ili tako nesto a taj auto koji ih je skoro skršio se stalno pojavljuje i to je neki ghost car isto ja mislim , film je noviji tipa 2003-2005 mozda i noviji cak
-
olio
-
John_Ryder
i ja mislim da je toolio wrote:da nije ovo http://www.imdb.com/title/tt0486051/
- metallicat
to je 100%John_Ryder wrote:i ja mislim da je toolio wrote:da nije ovo http://www.imdb.com/title/tt0486051/

- Vermillion
Je to je! Hvala vam ljudi, kaj god napišem uvijek znate na kaj mislimolio wrote:da nije ovo http://www.imdb.com/title/tt0486051/
- Decadentor
Mama tata i sin odu na neku vikendicu u brdima i tamo ih napadaju svemirci (klasicni oni X files) Mislim da su 90-e u pitanju

- gogoCK
- Decadentor
- crustgrinder
e moliio bih pomoc, obicno nađem neki film kojeg se pokusavam sjetit al ovo mi netko prico i jos je njoj bilo u magli i nikako da nađem ime
ili bilo sta vezano za film! Kao neka horror komedija u kojo se neki teddy ili rockabilly zombie dize svaki put kad cuje rockabilly i onda ubija uokolo ljude koji su ga valjda ubili,jos kao da je niskobudgetni, ak netko zna molim pomoc!
ili bilo sta vezano za film! Kao neka horror komedija u kojo se neki teddy ili rockabilly zombie dize svaki put kad cuje rockabilly i onda ubija uokolo ljude koji su ga valjda ubili,jos kao da je niskobudgetni, ak netko zna molim pomoc!
- HorrorHR
- Site Admin
crustgrinder wrote:e moliio bih pomoc, obicno nađem neki film kojeg se pokusavam sjetit al ovo mi netko prico i jos je njoj bilo u magli i nikako da nađem ime
I Was a Teenage Zombie?
- crustgrinder
E mislim da je to to! fala puno 
- ara
Može li mi netko molim vas reći ako zna koji je ovo film.
Radi se o nekom duhu kojeg prizove neka ekipa preko one ploče, jedan od glavnih glumaca je Matthew Lillard..mislim da se taj film i zove po imenu tog duha, stariji je malo..uglavnom, taj ih duh proganja cijelo vrijeme i ubija ih jednog po jednog..sjećam se par scena, jedna je da baci neku curu preko ograde kad su bili u nekoj zgradi koja se gradila, i druga, kad je taj kojeg glumi Matthew došao u kuću kod frenda i kad je skužio da ga je duh ubio, išao se sakriti ispod kreveta xD
Ako netko zna molim vas odgovorite, tražim ga već dugo i nikako da nađem, a želim ga opet gledat! Hvala
Radi se o nekom duhu kojeg prizove neka ekipa preko one ploče, jedan od glavnih glumaca je Matthew Lillard..mislim da se taj film i zove po imenu tog duha, stariji je malo..uglavnom, taj ih duh proganja cijelo vrijeme i ubija ih jednog po jednog..sjećam se par scena, jedna je da baci neku curu preko ograde kad su bili u nekoj zgradi koja se gradila, i druga, kad je taj kojeg glumi Matthew došao u kuću kod frenda i kad je skužio da ga je duh ubio, išao se sakriti ispod kreveta xD
Ako netko zna molim vas odgovorite, tražim ga već dugo i nikako da nađem, a želim ga opet gledat! Hvala
- remike2
http://www.imdb.com/title/tt0245674/ara wrote:Može li mi netko molim vas reći ako zna koji je ovo film.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.