Last Post Wins !!!11one
- A$H
ima dobrih kombinacija..pašteta od tune sa kivijem,zimska u sendviču zajedno sa jagodama,pašteta i grožđe,itd.,itd....sve te gluposti sam probao u Švicarskoj oni tam jako vole kombinirat voće sa sendvičina i hranom opčenito..za info ova prva kombinacije je užasna,ne pokušavajte to doma..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Wendigo
maslac od kikirikija je još u granicama normale pošto je biljnog podrijetla, a nije ni pretjerano sladak ili slan. recimo da je neutralan..john_constantine wrote:pašteta i pekmez - hm, to sam jedanput probao ono njihovu poznatu kombinaciju pekmez i maslac od kikirija. Nije mi baš nešto.
- john_constantine
hm, patka u umaku od naranče - ali med nije tako loš dodatak.Wendigo wrote:maslac od kikirikija je još u granicama normale pošto je biljnog podrijetla, a nije ni pretjerano sladak ili slan. recimo da je neutralan..john_constantine wrote:pašteta i pekmez - hm, to sam jedanput probao ono njihovu poznatu kombinaciju pekmez i maslac od kikirija. Nije mi baš nešto.meso + nešto uber slatko =
Michel puši karu.
- Wendigo
meso + ananas, patka u umaku od naranče. nešto si na Kinesku kuhinju zabrijao..john_constantine wrote:hm, patka u umaku od naranče - ali med nije tako loš dodatak.Wendigo wrote:maslac od kikirikija je još u granicama normale pošto je biljnog podrijetla, a nije ni pretjerano sladak ili slan. recimo da je neutralan..john_constantine wrote:pašteta i pekmez - hm, to sam jedanput probao ono njihovu poznatu kombinaciju pekmez i maslac od kikirija. Nije mi baš nešto.meso + nešto uber slatko =
- metallicat
- john_constantine
- elrania
pileina s preljevom od cokolade?Wendigo wrote: meso + nešto uber slatko =
meni to uopce ne zvuci lose... a sto se tice cokolade, moram vec jednom probat onu s ljuim feferonama
od sveg nabrojanog, jedino mi ova kivi+tuna kombinacija zvuci lose.. gadno mi je i jedno i drugo
eeh... jutro jutro
naspavah se konacno ^^
- metallicat
- elrania
- dr_gonzo
Bramborci - plačinke od krumpira
to je delicija za prste polizati (najbolji su dok su vrući...onda možeš krdo pojesti)
to je delicija za prste polizati (najbolji su dok su vrući...onda možeš krdo pojesti)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Gosp.