Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
A čuj, kad tako postaviš, kužim zašto misliš da smo u istoj situaciji, jedino što ja ne mislim da si ti faktor koji poružnjuje Blake niti da si ti pljunuta Florence, malo me samo podsjeća na tebe ili ti na nju, kako god... No, nvm, osobno nisam našla nikoga tko mi sliči ovako na internetu, jednom sam vidjela žensku u tramvaju i kao da gledam sebe
, a puno mi je ljudi znalo reć da sličim na Umu Thurman i to iz faze crnog boba već kad sam imala plavu speglanu kosu- njena faza iz Kill Bill-a...valjda što obje imamo te kravlje oči i velik nos, al usta su promašena skroz..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
filmofil
da, pametno je uspoređivat se s najlijepšim i najeksponiranijim ženama svijeta u svrhu dizanja samopouzdanja 
This is the Zodiac speaking.
- callac
A tko se to usporedio sa najljepšom ženom? Čisto ako sam nešto propustila..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni pak na umu nisi nikad vukla. valjda su ta usta bila presudna...
i da, vidjela sam i ja jednu u tramvaju koja me na tebe podsjetila i to baš u fazi one kratke frizure
i da, vidjela sam i ja jednu u tramvaju koja me na tebe podsjetila i to baš u fazi one kratke frizure
- Jane Doe
eto, meni su pak sve ove na slikama lijepe, svaka na svoj način, jebiga, sve je stvar ukusa.
ja eto, sebi ne ličim na nikog. a ovo da sam vidjela "sebe" negdje mi se još nije dogodilo, ali mojim starcima je. vidjeli su "mene" i stara me je skoro dozvala, ali je stari skužio da je kosa ipak malo preduga

ja eto, sebi ne ličim na nikog. a ovo da sam vidjela "sebe" negdje mi se još nije dogodilo, ali mojim starcima je. vidjeli su "mene" i stara me je skoro dozvala, ali je stari skužio da je kosa ipak malo preduga

- callac
jest, mislim da je frizura kriva (kako su ljudi slijepi na sitnice)elrania wrote:meni pak na umu nisi nikad vukla. valjda su ta usta bila presudna...

Ali sama sebe nikad s njom nisam usporedila niti bi si ikad dala takav kompliment (kao što filmofil navodi)
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
a oči jedino.
mene je dosta ljudi počelo povezivati s josipom lisac kad sam imala onu malo dužu frizuru. i tu ima neš u očima, al ostalo 0 bodova.
mene je dosta ljudi počelo povezivati s josipom lisac kad sam imala onu malo dužu frizuru. i tu ima neš u očima, al ostalo 0 bodova.
- john_constantine
ma ja bi opet rekao da sliči umi thurman.
I to ne samo radi frizure... 
Michel puši karu.
- Wendigo
pa.. ima nešto, oštrije crte lica, oči i crvena kosa.elrania wrote:a oči jedino.
- elrania
pa kosa da i oči, i boja kože, al lice, oblik, nos, usta, jagodice nop... previše no-no faktoraWendigo wrote:pa.. ima nešto, oštrije crte lica, oči i crvena kosa.elrania wrote:a oči jedino.
evo, idem callačinim stopama
mua i josipa
- callac
Nema mi prevelike sličnosti između Josipe i elri, na nekim slikama podsjeća, al maaalo... čak su i meni neka dva gospodina rekli da sam ko Josipa tak da... toliko o tome
A jesmo zaglavili sad, baš će ispasti da smo iskompleksirane do bola. Za svoj izgled sam uvijek bila realna, čak smo i pričali jednom o tome-nekad si izgledam bolje, nekad lošije, ali nikada mi nitko nije rekao (osim roditelja) da sam lijepa, pa čak niti simpatična, dapače, ljudima sam na prvu uvijek antipatična. Najčešći komentar za moj izgled je bio-zanimljiva. I opet dobro. l fakat se glupo osjećam sad jer zbog slike na kojoj nisam našla sličnos sebi, a vi jeste mora ispasti čitava rasprava o ženskoj "labilnosti" i uspoređivanju.
A jesmo zaglavili sad, baš će ispasti da smo iskompleksirane do bola. Za svoj izgled sam uvijek bila realna, čak smo i pričali jednom o tome-nekad si izgledam bolje, nekad lošije, ali nikada mi nitko nije rekao (osim roditelja) da sam lijepa, pa čak niti simpatična, dapače, ljudima sam na prvu uvijek antipatična. Najčešći komentar za moj izgled je bio-zanimljiva. I opet dobro. l fakat se glupo osjećam sad jer zbog slike na kojoj nisam našla sličnos sebi, a vi jeste mora ispasti čitava rasprava o ženskoj "labilnosti" i uspoređivanju.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
osobno ne doživljavam ovo ko neku raspravu o ikakvoj labilnosti il čemu već.
glupo mi je da se ne da o ovako dosta banalnim stvarima pričati bez bespotrebnih kritika...
btw, ja ne dobijem ni ono 'zanimljiva'
glupo mi je da se ne da o ovako dosta banalnim stvarima pričati bez bespotrebnih kritika...
btw, ja ne dobijem ni ono 'zanimljiva'
- callac
ha čuj, nisam ju ja tako predstavila, al se ubacilo par takvih komentara i kritika kako ti kažeš. Uvijek kada se priča o nekoj ljepoti nisam nikome, a pogotovo ne sebi dizala rep povlađivanjem i sranjem. To mi je ravno pitanju one ženske: da li sam lijepa? Nema pravog odgovora jer svi imamo različite kriterije i viđenje. Isto kao kad gledaš neku svoju fotografiju na kojoj si uhvaćena sa nekom ružnom facom pa se izbediraš i zapitaš da li te i drugi tako vide. I druga krajnost kad ispadneš savršeno, gotovo neprepoznatljivoelrania wrote:osobno ne doživljavam ovo ko neku raspravu o ikakvoj labilnosti il čemu već.![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ah, ovo kad ode u savršenost je predivno, ali žešći je pad kad nakon toga dođe ona neka ekstra loša slika
ja priznajem da imam stečenu lošu sliku o sebi koja se ajde malo popravlja, al opet se prečesto nađem da se gledam kroz precrne naočale.
srećom, ne osjećam se opterećeno time, al nije mi baš drago što nemam poput tebe il asf zreliji doživljaj toga.
valjda bude došlo s vremenom.
ja priznajem da imam stečenu lošu sliku o sebi koja se ajde malo popravlja, al opet se prečesto nađem da se gledam kroz precrne naočale.
srećom, ne osjećam se opterećeno time, al nije mi baš drago što nemam poput tebe il asf zreliji doživljaj toga.
valjda bude došlo s vremenom.
- john_constantine