Koji ste horror zadnji gledali?
- hitman_4
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Seven Days (2010) - još jedan odličan francuski film.iako je cijela ta priča u filmu jedan veliki horror,ne bi ga svrstao u taj žanr,to je više neka psihološka drama, iako elemenata horrora ne nedostaje(po brutalnosti ne zaostaje puno za kultnim Martyrs-om)...cijela atmosfera u filmu je mučna,priča potresna i tužna.vrlo težak film,koji se svakako isplati pogledati.sigurno nakon što odgledate film nećete ostati ravnodušni
-svaka čast francuzima-
8.8/10
-svaka čast francuzima-
8.8/10

- KhovaCh
The Descent 8.5/10 Odličan film. 

The sky is red, I don't understand, past midnight I still see the land. People are sayin' the woman is damned, she makes you burn with a wave of her hand.
- jigsaw
Dog Soldiers po drugi put. Stvarno jako dobar film. 8/10
- john_constantine
Tales from the Crypt season 2 - baš odlična horor serija iako ima nekoliko lošijih, ali gledljivih epizoda. Ali zadnja je baš bila najjača uz onog puppet mastera i sijamskih braća, s dosta crnog humora u ovoj sezoni, i prezabavnom zadnjom epizodom. 4/5
Michel puši karu.
- boyko
Poltergeist (1982) - baš je onakak kakav mi je i ostal u sjećanju, dok sam ga zadnji put gledal ko klinac. jedina je razlika kaj sam onda sral od strah
ovo mi je još uvijek odlično djelce. 8/10

ovo mi je još uvijek odlično djelce. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
the people under the stairs 7/10
vrlo zabavna horor komedija u duhu 90-ih
vrlo zabavna horor komedija u duhu 90-ih
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
- crustgrinder
Bride of chucky 7/10 veoma zabavan film!
- jigsaw
nažalost, samo zabavan.crustgrinder wrote:Bride of chucky 7/10 veoma zabavan film!

- Jane Doe
the breed (2006) 7/10
meni je film baš iznenadio. ono, otok i cucki, to će bit žešća bljuzga, ali zbilja je ispalo jako dobro. ima par scena za scimat, atmosfera je odlična, a cuceki su zbilja preprekrasni i fala bogu nema jadnih animacija nego su si ljudi zbilja dali truda izdresirat te životinje kak se spada, te moram priznat da su mi oni i najbolji dio filma
rare exports (2010) 8/10
jako zabavno, jako dobro, zbilja me iznenadio, scimao i nasmijao. jedino mi je žao što
meni je film baš iznenadio. ono, otok i cucki, to će bit žešća bljuzga, ali zbilja je ispalo jako dobro. ima par scena za scimat, atmosfera je odlična, a cuceki su zbilja preprekrasni i fala bogu nema jadnih animacija nego su si ljudi zbilja dali truda izdresirat te životinje kak se spada, te moram priznat da su mi oni i najbolji dio filma
rare exports (2010) 8/10
jako zabavno, jako dobro, zbilja me iznenadio, scimao i nasmijao. jedino mi je žao što
SpoilerShow
se od Djedice vide samo rogovi koji vire iz sante leda, bilo bi fora da smo ga mogli vidjet, al jebiga.

- john_constantine
- Wendigo
istina, najbolji werewolf flick.jigsaw wrote:Dog Soldiers po drugi put. Stvarno jako dobar film. 8/10
ti vukodlaci su mi bolji od onih iz twilighta.

- _ esz _
Trenutno na HBO ide Friday the 13th ( remake 2009) , pa koga zanima može pogledati
Kad se sjetim da sam jedva čekao da ovo stigne u kina i onda razočaranje na kvadrat
Al dobro , legenda živi !!!

Kad se sjetim da sam jedva čekao da ovo stigne u kina i onda razočaranje na kvadrat
Al dobro , legenda živi !!!

... what we are looking for is looking for us ...
- evilche
I SPIT ON YOUR GRAVE (2010)
9/10 skoro pa savršen, bar meni
9/10 skoro pa savršen, bar meni

- john_constantine
Van Helsing - he, ma istina je da je riječ o preglupom filmu nakrcan kompjutorskim efektima da ti se popne na vrh glave, i sramota za Universalove horore. Ali jednostavno je i dalje riječ o prezabavnom filmu s dobrim uvodom, zabavnim likovima, puno akcije, gadgeta, CGI monstruma, zanimljive radnje i pustolovina. Iako dosta predug, i dalje film koji se može nekoliko puta godišnje pogledati... 4/5
Dead snow - da, i nakon drugog gledanja i dalje zabavan splatter horor komedija. Sporih pola sata, ali kada krene akcija + dosta često zasmetaju nelogične situacije likova i pomalo amaterska gluma. Ali nacisti zombiji, snijeg i puno nasilja... 4/5
Dead snow - da, i nakon drugog gledanja i dalje zabavan splatter horor komedija. Sporih pola sata, ali kada krene akcija + dosta često zasmetaju nelogične situacije likova i pomalo amaterska gluma. Ali nacisti zombiji, snijeg i puno nasilja... 4/5
Michel puši karu.