Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 19 Jan 2011, 19:39

Decadentor wrote:Logiram se na yahoo na novi acc gdje sam poslao samo par mailova i to sve molbe za posao, pise mi sastrane mail (1) a nemogu otvorit :?
jbt, to još postoji? :jawbreaker: :zubifale:
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Jan 2011, 22:37

john_constantine wrote:
Decadentor wrote:Logiram se na yahoo na novi acc gdje sam poslao samo par mailova i to sve molbe za posao, pise mi sastrane mail (1) a nemogu otvorit :?
jbt, to još postoji? :jawbreaker: :zubifale:

gmail je gay :lol: :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 20 Jan 2011, 13:09

neki članak o crnoj zori i crnim ružama u nas.

callac

Post by callac » 20 Jan 2011, 19:59

opet sam sjebala prst, ovaj put na lijevoj ruci, palac, pukao mi nokat po sredini i sad će trebato barem dva mjeseca dok to skroz ne prođe...a boli i vrijeđa u tri pm, plus su mi ruke stalno u vodi pa previjam prst stoput dnevno.. :x
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Jan 2011, 20:04

sljedeća 2 tjedna.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2011, 22:01

ne znam koji mi je vrag da opet mislim na "nju"... a prošlo je valjda već dvije godine ili tri, i to pamtim kao traumatično iskustvo, ali opet mislim na nju i to kakav sam bio veliki idiot u tih godinu dana koliko sam bio s njom...
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jan 2011, 22:40

callac wrote:opet sam sjebala prst, ovaj put na lijevoj ruci, palac, pukao mi nokat po sredini i sad će trebato barem dva mjeseca dok to skroz ne prođe...a boli i vrijeđa u tri pm, plus su mi ruke stalno u vodi pa previjam prst stoput dnevno.. :x
Bljakić, suosjećam. Prije par mjeseci sam na isti način sjebala palac dok sam rezala velikim oštrim nože glupu blitvu. Jbg, bilo je puno blitve, ruka mi se zagubila u zelenilu i cap!
Na kraju sam ostala bez trećine nokta zbog reza popola (dakle izloženo meso) i mislila sam da će biti ultra neugodno to čekanje da prođe, ali na kraju nije bilo tako strašno. To meso uopće nije bolilo, samo je ružno izgledalo.
Nadam se da će i tebi biti bolje :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2011, 22:46

is... jedna od rijetkih stvari koja mi se najviše gadi je baš slomljeni nokat. Baš je i meni pukao nokat na malom prstu prije tjedan dana, tako da se vidjelo i meso, ali srećom, nije strašno... nekoliko dana boli...
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 20 Jan 2011, 22:48

Asfodel wrote:
callac wrote:opet sam sjebala prst, ovaj put na lijevoj ruci, palac, pukao mi nokat po sredini i sad će trebato barem dva mjeseca dok to skroz ne prođe...a boli i vrijeđa u tri pm, plus su mi ruke stalno u vodi pa previjam prst stoput dnevno.. :x
Bljakić, suosjećam. Prije par mjeseci sam na isti način sjebala palac dok sam rezala velikim oštrim nože glupu blitvu. Jbg, bilo je puno blitve, ruka mi se zagubila u zelenilu i cap!
Na kraju sam ostala bez trećine nokta zbog reza popola (dakle izloženo meso) i mislila sam da će biti ultra neugodno to čekanje da prođe, ali na kraju nije bilo tako strašno. To meso uopće nije bolilo, samo je ružno izgledalo.
Nadam se da će i tebi biti bolje :)
uh, hvala, sad si me utješila.. tako je i meni, na pola nokta, sa faking glupom žlicom za uzimanje otisaka, zakačila i baš odvalila, da je rez bilo bi mi logičnije... uh, taman mi na desnoj skroz prošao ožiljak i konačno osjećam normalno s tim prstom..nikad sreće sa rukama! :facepalm:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

jigsaw

Post by jigsaw » 20 Jan 2011, 23:06

Kiropraktičar Ante Pavlović. Malo gledam njegovo gostovanje u Latinici 1994. godine. Lik je hodajuće ludilo :D :lol:

elrania

Post by elrania » 20 Jan 2011, 23:10

jigsaw wrote:Kiropraktičar Ante Pavlović. Malo gledam njegovo gostovanje u Latinici 1994. godine. Lik je hodajuće ludilo :D :lol:
ah, a baš smo na jednom predavanju slušali o tipu i njegovim centriranjima kičme i šutiranjem starih žena u jarunsko jezero u 2. mjesecu i tako.

boyko

Post by boyko » 20 Jan 2011, 23:11

alilović i šego
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

jigsaw

Post by jigsaw » 20 Jan 2011, 23:12

elrania wrote:
jigsaw wrote:Kiropraktičar Ante Pavlović. Malo gledam njegovo gostovanje u Latinici 1994. godine. Lik je hodajuće ludilo :D :lol:
ah, a baš smo na jednom predavanju slušali o tipu i njegovim centriranjima kičme i šutiranjem starih žena u jarunsko jezero u 2. mjesecu i tako.
Ma užas, kada je svoje pacijente tjerao da na koljenima piče do Međugorja...

Ašow

Post by Ašow » 21 Jan 2011, 12:57

Poziv na sud.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jan 2011, 15:27

Ašow wrote:Poziv na sud.
You fought the law and...

(ishod ćemo tek vidjeti) :lol: