Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Tattoo & Piercing

Post by metallicat » 19 Jan 2011, 23:22

nemam ja dobru guzicu :lol:
hvala asf, al bez brige, još ću ja reć sve potanko kad, gdje, i sl :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 19 Jan 2011, 23:28

@cat: sretno s mjestom i cijenom i crtanjem :D

to što bi bila na zaprešću ne misliš da bi smetala u kasnijem poslu? i ne mislim na mek, neg tvoju struku :lol:

callac

Post by callac » 19 Jan 2011, 23:30

ako je mala-mislim da neće smetati, ima jedna moja pacijentica na unutarnjoj strani Veliko slovo A, onako u krasopisu (pretpostavljam da označava ime njenog sina koji se zove Adam) a ženska je neka šefica, ugl. velika zvjerka..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Jan 2011, 23:34

Endemskih primjera kao što kaže Callac uvijek ima, ali su endemski.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 19 Jan 2011, 23:35

možda će mi mek bit struka :facepalm: :lol:
a nemam pojma, pazila sam na ovu prijašnju, al sad mi se neda više. jer kad tad ću opet novu napravit, a na zapešću baš želim imat nešto. sad dal će bit ova il neka druga neznam. ovisit će samo o veličini. samo mi treba on reć kolika minimalna može bit a da ima sve detalje i da se s godinama ne izgube. i pitat ću ga isto di bi najbolje bilo ubacit malo ljubičaste. ja mislila nešto oko ruže, ili rub ljub, a latice crne ili obrnuto..:D
a dok radim u meku, motat ću si ruku da se ne bi slučajno opekla na te silne novce :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 19 Jan 2011, 23:39

callac wrote:ako je mala-mislim da neće smetati
prema onome kako je opisivala sliku prije i što bi sve stavila neće moć biti mala. zato baš i pitam.

ja sam zbog nekih saznanja odlučila malo skratiti svoju. svejedno će biti velika slika u pitanju, al koja 4-5 prsta iznad ramena da se može lakše prekriti po potrebi.

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Jan 2011, 23:46

A ja sam skužila da neću tako lako moći produžiti malo svoju staru tetku (i popuniti onu ozlijeđenu točkicu), Eror ima neke malo drukčije kompliciranije ideje pa sam odustala od toga zasad, bar kod njega... al oprostit ću mu jer je zgodan :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Jan 2011, 07:41

@cat sretno, i baš mi je drago zbog tebe što ćeš ju konačno uspjet napravit. znam koliko ti je bilo muka kad si zadnji puta morala odustat, tako da sretno i samo da te podsjetim da hoću sliku isti dan :D

ja sam dosta vesela jer sam se čula s jednim likom za čiji rad mislim da je FENOMENALAN i općenito i za onaj stil koji mi treba (japanese). lik živi i radi u švabiji, ali tokom ovoljetne tattoo turnejice može bit da navrati i do nas, ako da, obečao se javit. a baš želim tattoo tog stila jer mi je to odma iz old school-a najljepši stil. taj lik mi je prvi izbor, ali ak od njega niš, onda eror. mada sam spremna i pričekat tog lika koliko god treba, ova poruka od njega jutros me je baš razveselila.
nisam poklonik tetoviranja ljeti, ali ako je to jedini način napravit tattoo kod njega, onda ću se žrtvovat i pokrit tih mj. dana dok nesmijem na sunce.
Image

metallicat

Post by metallicat » 24 Jan 2011, 22:13

pitala sam danas u jednom studiju, kaže milju kuna, minimalna je oko 15cm da su svi detalji. sutra idem u još jedan, i čekam od tog janeinog lika mail pa ćemo vidit.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 25 Jan 2011, 07:34

ja, da sam na tvom mjestu, nazvala bi lika na mobitel i dogovorila da se nađemo, kao što mi je još onda i sam rekao da ti kažem da nazoveš....
ovak na neviđeno teško da ti kaj konkretno i točno može reć... ovako ti je najbrže...
a dal bi ti htjela tih 15 cm, to ti je praktički duljina podlaktice ???
a dal ti je tko sam ponudio da ti nacrta nešto ?! tattoo majstor bi sam trebao presložit dizajn prema tvojoj želji... čisto da vidiš kaj se sve može dobit na tu foru, kako bi izgledalo to od 15 cm, kako samo za zapešće nešto jednostavnije... ipak se radi o nekom ko je tattoo artist, meni ak neko neda svoj prijedlog, ja bežim dalje, jebemti to kad gleda samo da me odradi....
ja znam da znam crtat, ali koliko god da ja crtam neznam kako, drugo je crtat, a drugo je složit tattoo dizajn...
neznam, najjače se nać sa svima u živo i nek ti neš nacrtaju... meni je to sumnjivo kad niko ne želi niš preradit, ni sitnicu
Image

metallicat

Post by metallicat » 25 Jan 2011, 12:02

samo sam mu zadnje napisala gdje se nalazi. tj gdje mogu doć..kad to napiše, onda ću ga nazvat. naravno da ne bi preko maila dogovarala cijenu, veličinu i sl.
neznam dal bi htjela, ali opet ni ne bi da je manja pa da se detalji u ''O'' ne vidi jer je šteta kad je tako lijepo.
pisala sam i u last post wins, pa nisi vidjela. uglavnom, naravno da mi je ponudio da nacrta, tj čim sam mu dala papir je odmah počeo črčkarat, i rekao što bi napravio ljepše, što bi promjenio, dal bi boju u listovima pošto će ruža bit u boji i tak :D simpa se činio. sad još vdjet za druga dva, pa odlučit kod koga.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 25 Jan 2011, 12:12

super sad sam i ja vesela :klapklap: :beevil: :obrve:
al ak ti ne odgovori do kraja tjedna ti svejedno zovi čisto da vidiš dal možeš računat na njega. ja ga osobno ne poznajem, ali vidim kako radi i čula sam sve pozitivno za njega.... eto, žao mi je što se treba tako natezat sa njim (i ti i ja)
javljaj samo kako dalje ide sa svime, ja ću skoknut do last post... bacit oko :obrve:

edit: aha, ok, vidjela... bit će nešto od njega... već mi je postalo neugodno, ja ti preporučim a lika nikak uhvatit... bit će nešto, bit će nešto, kako god okreneš
Image

metallicat

Post by metallicat » 25 Jan 2011, 18:53

jučer tražim taj studio rijeka, i ne nađem u pol h. mislim ajd dobro, nisam zapamtila broj ulice. pogledam danas na net, zapamtim, dođem i opet nema nigdje niš. mislim da su zatvorili valjda bi na sajtu pisalo. mah
Image

metallicat

Post by metallicat » 30 Jan 2011, 17:55

neznam kako mi je ovaj promaknuo. mogu reć da sam se sad na netu nagledala slika tetovaža, ali ovo je nevjerovatno savršeno. kome se da, nek pogleda par slika. http://www.tattoos-think.com/
Image

elrania

Post by elrania » 30 Jan 2011, 18:11

nakit :tonqe: i pogled na današnju situaciju 5/18
Last edited by elrania on 30 Jan 2011, 18:18, edited 1 time in total.

Post Reply