Već sam napisao na stranici ranije vrijeme projekcije, ali sam zajebo veličinu slova pa sam i ostavio ultra mala...uglavnom, da se ponovim...filmofil wrote:17.1. u kinu tuškanac? u kolko sati? cijena? broj ljudi koji mogu doći? pročitao sam upravo cijele 4 stranice i jako me zanima film...odlična ideja i ne izgleda loše za hrvatske prilike
Izvrsno!!filmofil wrote:hvala...ja dolazim sigurno s par ljudi
Dijelit će se DVD-i odmah nakon projekcije. Ja već rezervirao svoj primjerak hehe...Scarface wrote:Jel znaš kad će ovo bit dostupno na dvd-u il online? Stvarno me zanima.
Ako bude ostalo viška primjeraka, molija bi te da uzmeš jedan i za mene. Ne bi opet volija da riskiraš da ti se vlastiti primjerak zagubi prilikom slanja il slično, jer nikad ne znaš, tako da samo u slučaju da ostane viška, šalji, ako ne, čekat ću upload, nema beda.Dragonrage wrote:Dijelit će se DVD-i odmah nakon projekcije. Ja već rezervirao svoj primjerak hehe...Scarface wrote:Jel znaš kad će ovo bit dostupno na dvd-u il online? Stvarno me zanima.
Lik je dao tiskati 300 komada. Sad ne znam hoće li ih baš svima dijeliti ili smo tko bude htio, ili samo kojima je namjeno...ali na kraju krajeva, mogu ti ja poslati kopiju svog...
Gore će daklem biti film u trajanju od 62 min, dokumentarac o snimanju također u trajanju od sat vremena, svi traileri i još neke sirnice s kojima nisam još upoznat.
Također spominjao je i to da će ga najvjerojatnije uploadat na internet, ali moram se raspitati još o tome...