Lost

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Decadentor

Re: Lost

Post by Decadentor » 10 Jan 2011, 23:42

ma vjerovatno je LOST euforija uzrokovana tako sto su scene igra s mastom + doza misterioznosti (koliko sam skuzio po vasim postovima)
a serija ide dalje i dalje i prakticki se nist ne desava :lol: mogo bi pocet ovo gledat :lol: :lol:
Image

Aryx

Post by Aryx » 11 Jan 2011, 02:54

ja trenutno negdje pri sredini 5 sezone :P
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jan 2011, 05:55

metallicat wrote:samo sam se došla javit zbog serije :d
također 2 pogledala, i slažem se s navedenim. baš je interesatno ono što mrda drveće :mrgreen: odoh sad na 3,4,5..čitamo se sutra
ja već pogledao pet epizoda u 2 dana. :mrgreen: :P
SpoilerShow
Ma sigurno je riječ o divovskom slonu. :zubifale:
A i odlični karakteri likova s obratima, naročito Cole (onaj ćelavi s ožiljkom preko oka).
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 11 Jan 2011, 07:25

john_constantine wrote:
metallicat wrote:samo sam se došla javit zbog serije :d
također 2 pogledala, i slažem se s navedenim. baš je interesatno ono što mrda drveće :mrgreen: odoh sad na 3,4,5..čitamo se sutra
ja već pogledao pet epizoda u 2 dana. :mrgreen: :P
SpoilerShow
Ma sigurno je riječ o divovskom slonu. :zubifale:
A i odlični karakteri likova s obratima, naročito Cole (onaj ćelavi s ožiljkom preko oka).
misliš na Locka? :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Jan 2011, 11:31

Decadentor wrote:ma vjerovatno je LOST euforija uzrokovana tako sto su scene igra s mastom + doza misterioznosti (koliko sam skuzio po vasim postovima)
a serija ide dalje i dalje i prakticki se nist ne desava :lol: mogo bi pocet ovo gledat :lol: :lol:
daj, odakle ti to? :lol: pa stalno se nešto dešava, zato je serija tako jebena. :)
btw, vi koji gledate ili planirate početi, razočarati će te se ako očekujete sad neka čudovišta i sl.
ono što ovu seriju čini zanimljivom su likovi.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jan 2011, 16:33

Wendigo wrote:
Decadentor wrote:ma vjerovatno je LOST euforija uzrokovana tako sto su scene igra s mastom + doza misterioznosti (koliko sam skuzio po vasim postovima)
daj, odakle ti to? :lol: pa stalno se nešto dešava, zato je serija tako jebena. :)
btw, vi koji gledate ili planirate početi, razočarati će te se ako očekujete sad neka čudovišta i sl.
ono što ovu seriju čini zanimljivom su likovi.
ma lock... ah, loše mi idu imena. :zubifale: Ja sam napravio popis likova po karakterima...

wendigo: niti nisam očekivao čudovišta i to, ali djeluje baš zanimljivo. A i sada kužim o čemu je Lock govorio o čudu...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 12 Jan 2011, 13:27

već ću počet malo kenjkat :lol:
sawyer mi već polagano ide na živce tim svojim izjavama.
a nije ni jack daleko. mislim, spasio je pol aviona, nitko drugi od 46 nemože ni previt ranu bez njega.
još je nešto bilo, al se nemogu sjetit :D

za sad sam tek 5 pogledala.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jan 2011, 16:07

a čuj, ljudi su izgubljeni i samo očekuju "spasioce", pa se svi drže "svatko za sebe, a dragi Bog za sve". Kao kada nitko nije reagirao na scenu, odmah na početku epizode "rising sun"...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 12 Jan 2011, 16:43

al nitko nemože doć do izražaja zbog njega, npr ko da nitko drugi nije s onom crnkinjom razgovarat..ma dobro :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Jan 2011, 17:03

Inače je sindrom "vođe" prisutan u svakom društvu, skupini, ili uopće svakoj konstrukciji nečega koja postoji na svijetu a da okuplja hrpu ljudi. Neminovnost.

Već sam prije o tome s nekim diskutirala na temu Losta i problematike vodstva :lol: i primjetno je da je Jack jedan od onih vođa koji nisu vođe zato što su imaju takvu snažnu nametljivu osobnost da se odmah nametnu ljudima, nego isključivo zbog znanja i vještina (jedini je doktor i kao takav je najvažniji).
da Jack kojim slučajem nije doktor, nego recimo prodavač ili sl. on bi bio jedan od onih koji su prva ruka vođe, nikako glavni, on to nema u sebi.
Hoću reći da nisu napravili neprirodnu situaciju, prilično je točna ako se prisjetimo sociologije.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Jan 2011, 17:08

Asfodel wrote:Inače je sindrom "vođe" prisutan u svakom društvu, skupini, ili uopće svakoj konstrukciji nečega koja postoji na svijetu a da okuplja hrpu ljudi. Neminovnost.

Već sam prije o tome s nekim diskutirala na temu Losta i problematike vodstva :lol: i primjetno je da je Jack jedan od onih vođa koji nisu vođe zato što su imaju takvu snažnu nametljivu osobnost da se odmah nametnu ljudima, nego isključivo zbog znanja i vještina (jedini je doktor i kao takav je najvažniji).
da Jack kojim slučajem nije doktor, nego recimo prodavač ili sl. on bi bio jedan od onih koji su prva ruka vođe, nikako glavni, on to nema u sebi.
Hoću reći da nisu napravili neprirodnu situaciju, prilično je točna ako se prisjetimo sociologije.
tako je.
vi koji ne volite jacka, fokusirajte se na druge likove, i meni su on i sawyer bili iritantni malo na početku..
kasnije mi je sawyer postao jedan od najdražih likova. :D

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jan 2011, 18:24

metallicat wrote:al nitko nemože doć do izražaja zbog njega, npr ko da nitko drugi nije s onom crnkinjom razgovarat..ma dobro :lol:
ha, kako ne... :mrgreen: Isto kao i u stvarnom životu, u društvu, bilo gdje, nikoga nije briga za čovjeka koji pati. Jbg, ali je istina i znam iz vlastitog iskustva.

A meni je Jack baš dobar lik. A koji je Sawyer? Onaj propalitet što stalno "provocira"?
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Jan 2011, 18:31

john_constantine wrote:
metallicat wrote:al nitko nemože doć do izražaja zbog njega, npr ko da nitko drugi nije s onom crnkinjom razgovarat..ma dobro :lol:
ha, kako ne... :mrgreen: Isto kao i u stvarnom životu, u društvu, bilo gdje, nikoga nije briga za čovjeka koji pati. Jbg, ali je istina i znam iz vlastitog iskustva.

A meni je Jack baš dobar lik. A koji je Sawyer? Onaj propalitet što stalno "provocira"?
:lol:
onaj plavi s kosom do ušiju, bahati, južnjački naglasak, svima daje nadimke...
can´t miss.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jan 2011, 18:40

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:

:lol:
onaj plavi s kosom do ušiju, bahati, južnjački naglasak, svima daje nadimke...
can´t miss.
na njega sam i mislio: :P
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 12 Jan 2011, 18:59

Sawyer je baš prejeben lik, samo pusti da malo serija odmakne....
i ja sam imala isti dojam nakon tek par pregledanih epizoda.
Image

Post Reply