Koji ste horror zadnji gledali?
- metallicat
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
and soon the darkness 2010 - ah, da sam znala da je i ovo rimejk, ne bi ni gledala
tipičan film u kojem su 2 glupačice turisti i jedna bude oteta. sve je loše, gluma da ne pričam. 2/10

- john_constantine
Bordello of Blood - blesava, ali odlična zabava nakrcana sisama, humorom, vampirima i gore scenama s predvidljivim završetkom. 4/5
Michel puši karu.
- Wendigo
samo!?Sammy wrote:City of the Living Dead (1980) - u globalu je dosadnjikav, monoton, ništa posebno, jedino fora u filmu je kada ženska pobljuje svoju utrobu, a tek ona trashy scena sa crvimaKraj, hm, stvarno ne kužim zašto takav kraj. Ma uglavnom, djelo za zaborav. - 4/10

dobro ajd, vi deca niste navikli na fulcija i talijansku školu..

- john_constantine
i činjenica da europski horori većinom i jesu dosadni...Wendigo wrote:samo!?Sammy wrote:City of the Living Dead (1980) - u globalu je dosadnjikav, monoton, ništa posebno, jedino fora u filmu je kada ženska pobljuje svoju utrobu, a tek ona trashy scena sa crvimaKraj, hm, stvarno ne kužim zašto takav kraj. Ma uglavnom, djelo za zaborav. - 4/10
![]()

Michel puši karu.
- Ašow
Tits 'n' gore and I don't need more.john_constantine wrote:Bordello of Blood - blesava, ali odlična zabava nakrcana sisama, humorom, vampirima i gore scenama s predvidljivim završetkom. 4/5

- Sammy
neznam..imam skinuto jos par filmova od Fulcija pa cu pogledat, al meni je ovo lošeWendigo wrote:samo!?Sammy wrote:City of the Living Dead (1980) - u globalu je dosadnjikav, monoton, ništa posebno, jedino fora u filmu je kada ženska pobljuje svoju utrobu, a tek ona trashy scena sa crvimaKraj, hm, stvarno ne kužim zašto takav kraj. Ma uglavnom, djelo za zaborav. - 4/10
![]()

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
Tales from the Crypt: Demon Knight - odlična akcijska horor zabava s zanimljivom radnjom, demonima, posebnom ključu, dobrom glumačkom ekipom i gore scenama. Da je bar bilo više takvih filmova iz Tales from the crypt... 4/5
Michel puši karu.
- Wendigo
takav je fulci, može ti biti super ili preloš. meni je ovo prvo, jer se na tome "odrastalo"...Sammy wrote:neznam..imam skinuto jos par filmova od Fulcija pa cu pogledat, al meni je ovo lošeWendigo wrote:samo!?Sammy wrote:City of the Living Dead (1980) - u globalu je dosadnjikav, monoton, ništa posebno, jedino fora u filmu je kada ženska pobljuje svoju utrobu, a tek ona trashy scena sa crvimaKraj, hm, stvarno ne kužim zašto takav kraj. Ma uglavnom, djelo za zaborav. - 4/10
![]()

pogledaj zombija njegovog, obavezno.

- john_constantine
ha, koji trash. Zombi koji napada ajkulu.
To me baš podsjeti da moram pogledati "Zombi Holocaust". 

Michel puši karu.
- Hobotshy
pa nemoj tako, nije sve loše, oba dvije dobro izgledaju u kupaćim kostimimametallicat wrote:and soon the darkness 2010 - ah, da sam znala da je i ovo rimejk, ne bi ni gledalatipičan film u kojem su 2 glupačice turisti i jedna bude oteta. sve je loše, gluma da ne pričam. 2/10

- Wendigo
ma, scena s okom..john_constantine wrote:ha, koji trash. Zombi koji napada ajkulu.![]()

to je posao.
- john_constantine
jep. Krupni kadar i brutalna realnost...Wendigo wrote:ma, scena s okom..john_constantine wrote:ha, koji trash. Zombi koji napada ajkulu.![]()
to je posao.

a ovo mi je najjače iz trivije.

Despite being called 'Zombi 2', the film is not a sequel to anything. When 'Dawn of the Dead (1978)' was released under the title 'Zombi' in Italy, this film was retitled 'Zombi 2' to cash in on the success of the American film.
Michel puši karu.
- nihil
30 days of a night: dark days...nisam niti znao da je izasao nastvak..mozda cak i bolje..
film je jednostavno prelos,nemam komentara..
film je jednostavno prelos,nemam komentara..

dolor nil finis
- Sammy
30 Days of Night (2007) - za promjenu malo mračniji, brutalniji i krvaviji vampirski film, moze. - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
The Broken (2008) - 5/10,ima dosta nejasnoca,kao da je nedovrsen,predvidiv,prosek...