18GreenHornet wrote:A koliko god imas?Zadro wrote:Ja nikad nisam imao neki pretjerani mamurluk.
Samo se ne sječam dosta toga
Teorije o mamurluku
- Josef K
Re: Teorije o mamurluku
-
GreenHornet
uzivaj jos 2 godine u bezbriznim pijankama...Zadro wrote:18GreenHornet wrote:A koliko god imas?Zadro wrote:Ja nikad nisam imao neki pretjerani mamurluk.
Samo se ne sječam dosta toga
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Jane Doe
meni skoro nikad nije niš ( a zbilja dosta mogu popit ), osim koji puta lagana glavobolja koju riješi jedan aspirin za pol h ili me malo muči želudac, ali to riješim obilnim doručkom i juhom za ručak i ko nova.
balckout nikad nisam iskusila koliko god da se potrgam, valjda imam sreće i otporan organizam.
moj brat, za razliku od mene, je drugi dan cijeli dan bolestan i nisu mu rijetki balckoutovi, a jadan
da, a što se godina tiće meni je 28, a bratu 20
balckout nikad nisam iskusila koliko god da se potrgam, valjda imam sreće i otporan organizam.
moj brat, za razliku od mene, je drugi dan cijeli dan bolestan i nisu mu rijetki balckoutovi, a jadan
da, a što se godina tiće meni je 28, a bratu 20

- Ašow
Ista stvar i za mene vrijedi. Samo sto nekad znam imati gadan mamurluk tipa da se ne mogu ustati iz kreveta koliko mi se sve vrti i koliko jos tog sveg imam u sebi. Al to su ona jutra kad si još pijan, a ne mamuran.Jane Doe wrote:meni skoro nikad nije niš ( a zbilja dosta mogu popit ), osim koji puta lagana glavobolja koju riješi jedan aspirin za pol h ili me malo muči želudac, ali to riješim obilnim doručkom i juhom za ručak i ko nova.
E ovo mi se događa malo pa često. Dobro, u posljednje vrijeme ne toliko.Jane Doe wrote: balckout nikad nisam iskusila koliko god da se potrgam, valjda imam sreće i otporan organizam.
Pa su se razno razna spavanja na razno raznim mjestima i sa svakakvim ljudima događala.
Al drago mi je da je ovo prestalo. Mislim, unazad 4-5mjeseci se nije dogodilo niti jednom.
-
GreenHornet
kako si zavrsio s afroamerikancem
u krevetu?! 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- callac
Ja potvrđujem teoriju da kada si mlađi ti manje smetaju tegobe nakon pijanke...a i praksa igra svoju ulogu, prije sam češće i više pila, sad sve manje i sve mi teže pada...evo, nakon nove god. nisam se dva dana oporavila, al doslovno dan nakon nisam iz kreveta mogla ustati, ni jesti ni piti, ništa....samo sam išla na wc i tri puta u kadu pod toplu vodu..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Meni su u mladosti mamurluci trajali cijeli jedan dan poslije, sad recimo manje od pola dana. Ne pijem sad često, al ako gledam po dočeku onda tako.
I nikad mi nije bilo da od malo alkohola patim poslije ili sl., mamurluk mi isključivo slijedi nakon nekog ubijanja teškog.
I nikad mi nije bilo da od malo alkohola patim poslije ili sl., mamurluk mi isključivo slijedi nakon nekog ubijanja teškog.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
khm, ti si još uvijek u toj mladosti o kojoj ja pričamAsfodel wrote:Meni su u mladosti mamurluci trajali cijeli jedan dan poslije, sad recimo manje od pola dana. Ne pijem sad često, al ako gledam po dočeku onda tako.
do 26. godine mi skoro ništa nije bilo od obične pijanke, od one grozomorne mi je trebao dan, ma, pola dana.....a za piće-dva-tri kao da nisam niš ni popila..
A sad kada pretjeram, mislim da ću umrijeti ili želim da umrem, samo da se više ne osjećam tako groooznoooo!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Nope, tako je meni prije uvijek bilocallac wrote:khm, ti si još uvijek u toj mladosti o kojoj ja pričamAsfodel wrote:Meni su u mladosti mamurluci trajali cijeli jedan dan poslije, sad recimo manje od pola dana. Ne pijem sad često, al ako gledam po dočeku onda tako.
I nikad mi nije bilo da od malo alkohola patim poslije ili sl., mamurluk mi isključivo slijedi nakon nekog ubijanja teškog.![]()
do 26. godine mi skoro ništa nije bilo od obične pijanke, od one grozomorne mi je trebao dan, ma, pola dana.....a za piće-dva-tri kao da nisam niš ni popila..
A sad kada pretjeram, mislim da ću umrijeti ili želim da umrem, samo da se više ne osjećam tako groooznoooo!!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Blunt u igri.GreenHornet wrote:kako si zavrsio s afroamerikancemu krevetu?!
Zaspao. Kao i svi ljudi u mojoj sobi. Jedni preko drugih.
Igrom slucaja sam se probudio kraj crnca (dobro, mulat, ali... vise je crn no bijel) u svom krevetu.
I onak... otvaram oci, on si glavu podbocio rukom i gleda u mene, ja u njega i on kaze "Kae rista?" sa osmijehom od uha do uha. Ja se stresem ko kreten. Mislio sam da sanjam. I pogledam po sobi svi leze presavijeni, pogledam u pepeljaru, vise od pol blunta ostalo
Eto.
Drugs are bad, mkay?
To sad ne zvuci toliko strasno, znam da neke cure sanjaju da se probude kraj neceg takvog, ali da si to kojim slucajem mogao vidjeti, mislim da bi ti bubrezi od smijanja otkazali.
Na takve stvari jednostavno nemas odgovor kad te kajlaju.
- Wendigo
ja sam možda jednom osjetio mamurluk i glavobolju, dan nakon opijanja. i to kad sam popio kišu božju u obliku bijelog i crnog vina, likera od višnje i viskija, za kraj... -.-
recept: dignem se u 8 ujutro, popijem litru vode, vratim se u krevet, zaspim, i kad se probudim sve 5.
recept: dignem se u 8 ujutro, popijem litru vode, vratim se u krevet, zaspim, i kad se probudim sve 5.
- Bub
Jel bolila guza il' si i ti imao blackout?Ašow wrote:Igrom slucaja sam se probudio kraj crnca (dobro, mulat, ali... vise je crn no bijel) u svom krevetu.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Blackout je 
Da je bilo nest suprotno, crijeva bi mu izvadio
- Decadentor
BlackinAšow wrote:Blackout je

- Bub
BuahahahaDecadentor wrote:BlackinAšow wrote:Blackout je
Da je bilo nest suprotno, crijeva bi mu izvadio![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series