Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Asfodel

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Asfodel » 08 Jan 2011, 14:04

Wendigo wrote:season of the witch (2010)

ovaj film smrdi po kiselim jajima...
mislim da su mi prisjeli odlasci u kino i trebat će mi nešto vremena da se oporavim.

tko ovo pogleda i kaže da je ok ili nedajbože dobro, automatski se seli na moj ignore list. u ovom slučaju NEMA mišljenja i ukusa! :lol: :P
OMG :lol: :lol:

Sad se malo bojim pogledati znajući koliko smo slični po filmovima (ne po svima, ali po nekim radikalnim mišljenjima totalno da) ..
Sad moooram pogledati baš da vidim :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 08 Jan 2011, 16:21

... itd.
o fino, onda sam dobro predvidjela lošost ovog filma.

remike2

Post by remike2 » 08 Jan 2011, 16:32

Final Destination 3 (2006) - 6/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2011, 16:59

Critters - baš solidno i zabavno ostvarenje, ali previše je toga nepotrebnoga da bi stekao status kultnog ostvarenja. Naročito bi izbacio iz filma lovce na glave koji nisu previše zabavni. A crittersi su odlično napravljeni, ali ne previše zabavni s tek par fora... Dobra eksploziva završnica, standarni klišeji filmova 80 - tih i nekoliko fora... 3/5
Michel puši karu.

Hobotshy

Post by Hobotshy » 08 Jan 2011, 18:21

Ink (2009) - 9/10

Film koji sam našao isključivo zahvaljujući preporuci na ovom forumu... Fenomenalno ostvarenje, jednostavno ne mogu vjerovati da je snimljen sa tako malim buđetom. Za ne povjerovat je da su čak i scene borbe na visokoj razini...

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Jan 2011, 18:41

Info wrote:

mislim da su mi prisjeli odlasci u kino i trebat će mi nešto vremena da se oporavim.

tko ovo pogleda i kaže da je ok ili nedajbože dobro, automatski se seli na moj ignore list. u ovom slučaju NEMA mišljenja i ukusa! :lol: :P
Da, a ti se relevantan govoriti o objektivnosti :roll:

Inače, slažem se, preloš film :lol: Ovaj Cage ma koliko bio dobar glumac, ne sjedaju mu ovakve uloge u fantasy štihu, a imao ih je u zadnje vrijeme.
razumijem, pošto nisi dugo na forumu i ne poznaš mene, moj smisao za humor, sarkazam i sl. :lol:

hitman_4

Post by hitman_4 » 08 Jan 2011, 21:03

Hobotshy wrote:Ink (2009) - 9/10

Film koji sam našao isključivo zahvaljujući preporuci na ovom forumu... Fenomenalno ostvarenje, jednostavno ne mogu vjerovati da je snimljen sa tako malim buđetom. Za ne povjerovat je da su čak i scene borbe na visokoj razini...
:supz:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2011, 22:07

Critters 2 - puno zabavniji nastavak od originala s više gore scena, puno više crittersa, stare glumačke ekipe i dobrog humora s zabavnom eksplozivnom završnicom, i odličnim killovima. 3/5
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 08 Jan 2011, 22:59

clownhouse 7/10

prvi salvin dugometražni film, ovdje možete vidjeti klinca kojeg je zlostavljao, nisam znao da mu je glumio u filmu (najmlađi od troje braće)
This is the Zodiac speaking.

Info

Post by Info » 09 Jan 2011, 09:58

Wendigo wrote:
Info wrote:

Da, a ti se relevantan govoriti o objektivnosti :roll:

Inače, slažem se, preloš film :lol: Ovaj Cage ma koliko bio dobar glumac, ne sjedaju mu ovakve uloge u fantasy štihu, a imao ih je u zadnje vrijeme.
razumijem, pošto nisi dugo na forumu i ne poznaš mene, moj smisao za humor, sarkazam i sl. :lol:
Ma daj, šalim se :D

ontopic:

The Ruins - dobar film, zanimljiva radnja, iritantna glumica, ona plavuša. Biljke su super, sva ta mistika oko Maya
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2011, 10:20

Critters 3 - solidan iako slabiji i jeftiniji nastavak, koji se i dalje može gledati. Charlie opet u akciji, Leonardo Di Caprio ima tek malu ulogu, a crittersi solidni i zabavni iako u manjem broju. Drugi dio je jedini najbolji u serijalu radi scene u restoranu i megaCrittersa. A i tek malo mrtvih s premalo gore scena... I najava za nastavak u posljednjem filmu. 3/5
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2011, 11:50

Critters 4 - katastrofalno loš nastavak. Loši kompjutorski efekti, loša gluma, antipatični glumci, loša radnja, loši crittersi, loš preokret između dvojice poznatih likova iz serijala, sve loše... 1/5
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 09 Jan 2011, 12:02

Jeepers Creepers II (2003) - još uvijek dost dobar.. 7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Sammy

Post by Sammy » 09 Jan 2011, 13:43

City of the Living Dead (1980) - u globalu je dosadnjikav, monoton, ništa posebno, jedino fora u filmu je kada ženska pobljuje svoju utrobu, a tek ona trashy scena sa crvima :facepalm: Kraj, hm, stvarno ne kužim zašto takav kraj. Ma uglavnom, djelo za zaborav. - 4/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

yaps

Post by yaps » 09 Jan 2011, 14:08

The Lost Future - 7/10, film nije horor, ali ima horor elemente i zato ga stavljam ovde. Na imdb-u ima ocenu 4,9, ali meni je nekako legao i dopao mi se. Radjen je za televiziju, pa nema neka cuda od efekta, ali meni jako dopadljivo.Da, igra i Sean Bean koji izgleda nema posla, pa se prebacio na tv, ali i prosli Black death je bio sasvim ok.

Post Reply