Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- remike2
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Chinatown (1974) - 10/10
Sideways (2004) - 8/10
Sideways (2004) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
taking of pelham 123 remake 5/10
prosjek prosjeka, nepotreban film i malo naporan za gledati...na trenutke sam mislima odlutao totalno od filma kolko je bio nezanimljiv, a sve je rezultiralo onom preglupom potjerom na kraju koja mi je ubila film do kraja...možda sam čak bio i preblag s ocjenom
prosjek prosjeka, nepotreban film i malo naporan za gledati...na trenutke sam mislima odlutao totalno od filma kolko je bio nezanimljiv, a sve je rezultiralo onom preglupom potjerom na kraju koja mi je ubila film do kraja...možda sam čak bio i preblag s ocjenom
This is the Zodiac speaking.
- Ašow
- Decadentor
- boyko
The Butterfly Effect 2 (2006) - najlošiji u serijalu. radnja uopče nije napeta i pred kraj filma sam se jebački trudil da ne zaspim.. 5,5/10
The Butterfly Effect 3: Revelations (2009) - e to je već puno bolje. odličan ko i prvi dio!
radnja je napeta cijelo vrijeme.i kraj je odlično napravljen. 9/10
The Butterfly Effect 3: Revelations (2009) - e to je već puno bolje. odličan ko i prvi dio!
radnja je napeta cijelo vrijeme.i kraj je odlično napravljen. 9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Josef K
Majka asfalta - 6/10
- Ašow
Istinit zločin - 7/10
obozavam C. Eastwooda.
obozavam C. Eastwooda.
- john_constantine
The 50 Worst Movies Ever Made - dokumentarac o 50 najgorih filmova svih vremena. Howard Duck, Galaxy of terror, Frankenstein meets the space monster, Frankenstein conquer world, Santa claus vs Martians... I nevjerojatna hrpa suludih filmova 50 - tih, 60 - tih i 70 - tih koje nakon ovog dokumentarca s zabavnim naratorom dobijete volju da pogledate koliko je loše... Od filma o spašavanju hitlerove glave do majmunskih pomoćnika ili divovskog aligatora koji je zapravo krokodil ili čopora pasa koji glume krvoločne puhove.
3/5

Michel puši karu.
- metallicat
-
Batman Begins
8.? put možda 9. da gledam
genijalan film, nikada mi neće dosaditi
10/10
10/10
- Asfodel
olio wrote:Batman Begins
10/10

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Ovo sa puhovima je vjerojatno http://www.imdb.com/title/tt0052969/john_constantine wrote:The 50 Worst Movies Ever Made - dokumentarac o 50 najgorih filmova svih vremena. Howard Duck, Galaxy of terror, Frankenstein meets the space monster, Frankenstein conquer world, Santa claus vs Martians... I nevjerojatna hrpa suludih filmova 50 - tih, 60 - tih i 70 - tih koje nakon ovog dokumentarca s zabavnim naratorom dobijete volju da pogledate koliko je loše... Od filma o spašavanju hitlerove glave do majmunskih pomoćnika ili divovskog aligatora koji je zapravo krokodil ili čopora pasa koji glume krvoločne puhove.![]()
![]()
3/5
- john_constantine
je, taj.Ghrall wrote:Ovo sa puhovima je vjerojatno http://www.imdb.com/title/tt0052969/john_constantine wrote:The 50 Worst Movies Ever Made - dokumentarac o 50 najgorih filmova svih vremena. Howard Duck, Galaxy of terror, Frankenstein meets the space monster, Frankenstein conquer world, Santa claus vs Martians... I nevjerojatna hrpa suludih filmova 50 - tih, 60 - tih i 70 - tih koje nakon ovog dokumentarca s zabavnim naratorom dobijete volju da pogledate koliko je loše... Od filma o spašavanju hitlerove glave do majmunskih pomoćnika ili divovskog aligatora koji je zapravo krokodil ili čopora pasa koji glume krvoločne puhove.![]()
![]()
3/5

Michel puši karu.
- remike2
Batman Begins (2005) - 8/10, potrefio na TV-u te nisam ga gledao neko vrijeme, uglavnom dosta zadovoljan, preferiram inače Burtonove Batmane, no ovaj je svakako mnogo dobar film.
Pulp Fiction (1994) - 10/10, nema se šta tu posebno reć, jedan od meni omiljenih i najboljih filmova koje volim često pogledati, nikad mi ne može dosaditi. Likovi, glazba, dijalog, ma sve je savršeno.
Ben-Hur (1959) - 10/10, meni veoma drag film, jedan od naj epskih filmova svih vremena sa uvijek odličnim Charltonom Hestonom.
Pulp Fiction (1994) - 10/10, nema se šta tu posebno reć, jedan od meni omiljenih i najboljih filmova koje volim često pogledati, nikad mi ne može dosaditi. Likovi, glazba, dijalog, ma sve je savršeno.

Ben-Hur (1959) - 10/10, meni veoma drag film, jedan od naj epskih filmova svih vremena sa uvijek odličnim Charltonom Hestonom.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Bub
Također.remike2 wrote:Pulp Fiction (1994) - 10/10, nema se šta tu posebno reć, jedan od meni omiljenih i najboljih filmova koje volim često pogledati, nikad mi ne može dosaditi. Likovi, glazba, dijalog, ma sve je savršeno.![]()
![]()

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series