Pivom? Da nisi usput hodao i za Šeksom?nihil wrote:sanjao da sam osobni frizer jadranke kosor i da sam hodao po saboru sa skarama i pivom za njom
Snovi + šta ste noćas sanjali?
- Asfodel
Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- nihil
- Asfodel
A dobro 
- sandi
sanjao sam da mi je puna soba štakora i sad ja ih kao tamanim sa upaljačem i dezodoransom...oni svi pobjegnu u rupu nekakvu i ja mislim kao to je to...i taman kad se smirim oni opet počnu izlaziti...stotine njih i jedu mi namještaj-NOVI...i ja popizdim i opet ih u rupu potjeram, ali ovaj put idem ja za njima i uspijem proći kroz tu neku malu rupu do njih, stjeram ih u kut i hocu ponovno na njima obaviti brener depilaciju ali rupa nema prozore i nema kisika...vatra neće...

Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Decadentor
neki razbojnici su me napali i pucali u mene, ja prezivio metak i sad se pravim mrtav...i oni dojdu do mene i kazu ajmo izvadit bombu iz njega i ja se pocnem otimat i nemogu nista...pa mi zabiju nozinu u ledja da izvade bombu

- elrania
sve. sanjam dosta živopisno i intenzivno zadnjih nekoliko dana pa i kad zaspim popodne i lagano mi je dosta.
dosad sam bila sova, bila upucana od strane redneka, dobila injekcije sa sedativima, bušila bradavicu, bježala od nekog čudovišta ubojice itd.
dosad sam bila sova, bila upucana od strane redneka, dobila injekcije sa sedativima, bušila bradavicu, bježala od nekog čudovišta ubojice itd.
- Wendigo
kul, ja bi to.elrania wrote:sve. sanjam dosta živopisno i intenzivno zadnjih nekoliko dana pa i kad zaspim popodne i lagano mi je dosta.
- Ašow
- HorrorHR
- Site Admin
poslije pijanki uvijek imam maštovite snove, danas sam se sa glavoboljom u šoku probudio u sljedećoj situaciji:
bježim po nekim bazenskim kompleksima od 3 predatora, uz njih u tom kompleksu je i neki manijakalni ubojica. bacim se u bazen i balansiram na rubu ispod nekog komada plastike, pedatori dolaze do mene ali me ne kuze, kada vec pomislim sve je ok, taj manijak (mislim da nije među živućima) lovi neku drugu osobu i zakolje je u bazenu, ja onako u vodi lagano iprovirim van da uzmem zraka i komadić mozga slučajno "popijem". zagrcnem se, ovaj me skuži i ja se probudim
ajd bar nešto od horror filmova, daju dobre snove
bježim po nekim bazenskim kompleksima od 3 predatora, uz njih u tom kompleksu je i neki manijakalni ubojica. bacim se u bazen i balansiram na rubu ispod nekog komada plastike, pedatori dolaze do mene ali me ne kuze, kada vec pomislim sve je ok, taj manijak (mislim da nije među živućima) lovi neku drugu osobu i zakolje je u bazenu, ja onako u vodi lagano iprovirim van da uzmem zraka i komadić mozga slučajno "popijem". zagrcnem se, ovaj me skuži i ja se probudim
ajd bar nešto od horror filmova, daju dobre snove
- Bub
BuahahaHorrorHR wrote:ja onako u vodi lagano iprovirim van da uzmem zraka i komadić mozga slučajno "popijem". zagrcnem se
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
- Asfodel
OdvratnoBub wrote:BuahahaHorrorHR wrote:ja onako u vodi lagano iprovirim van da uzmem zraka i komadić mozga slučajno "popijem". zagrcnem se
- elrania
još rundi veselja: patuljčice koje na metalnim spravama na nogama plešu striptiz, masakriranje jednog arapa da napravim šiš ćevape i njegovo neumiranje i bijesna potreba da mene dokrajči, scarfaceovo ozdravljenje ličnosti, nedolazak na kolokvij (ultimativna trauma), dolazak busom pred trgovački centar na vrhu klisure i free climbing do njega uz puno ljudskih žrtvi.
- Bub
Što vi jedete prije spavanje i ja bih malo.
Ja i kad sanjam sanjam neke životne realnosti npr. kupovanje kuće/stana, posao, neke diskusije ili štošta takvo sl...rijetko budu neke fantasy fore, ali ih bude.
Dok sam bio djete bilo je drukčije, uvjek su mi snovi bili maštoviti.
Ja i kad sanjam sanjam neke životne realnosti npr. kupovanje kuće/stana, posao, neke diskusije ili štošta takvo sl...rijetko budu neke fantasy fore, ali ih bude.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma meni su od djetinstva snovi maštoviti... čak i kada sanjam problem ili kada me nešto muči, onda je to u obliku zagonetke. Ma ne sjećam se kada sam sanjao normalan san. 
Michel puši karu.