buuuuZadro wrote:Jane Doe wrote:jučer se završio Lost i krenulo se na Harper's island![]()
Koje serije trenutno pratite?
- elrania
Re: Koje serije trenutno pratite?
- john_constantine
Two and a half men - nije mi baš nešto serija. Niti je previše smiješna, niti je kasnije (gledajući i prvu i ovu koja je sada na televiziji) nešto bolja...
Michel puši karu.
- metallicat
- callac
cat, došla sam do pola druge sezone reapera, jel me sad već možeš pitat za tu scenu il moram do kraja gledat? 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Za sve fanove Reapera koji ovo nisu znali, evo link u kojem je ispričana priča do samog kraja od strane kreatora. Kako je naprasno ukinuta i završava s cliffhangerom, te kasnije nije otkupljena od druge tv mreže, autori su ispričali kako su zamislili rasplet cile priče. Pa eto, intervju na 2 stranice ako ikoga zanima:
http://cliqueclack.com/tv/2010/02/01/ho ... -creators/
http://cliqueclack.com/tv/2010/02/01/ho ... -creators/
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Jane Doe
trenutno samo Star wars : clone wars
i Fear itself
Carnivale i Harper's island ću laganini sama pogledat jer mojoj polovici nisu nikako sjeli tak da niš od gledanja u dvoje
Carnivale i Harper's island ću laganini sama pogledat jer mojoj polovici nisu nikako sjeli tak da niš od gledanja u dvoje

- metallicat
neznam, davno sam gledalacallac wrote:cat, došla sam do pola druge sezone reapera, jel me sad već možeš pitat za tu scenu il moram do kraja gledat?
e super, pogledat ću.Scarface wrote:Za sve fanove Reapera koji ovo nisu znali, evo link u kojem je ispričana priča do samog kraja od strane kreatora. Kako je naprasno ukinuta i završava s cliffhangerom, te kasnije nije otkupljena od druge tv mreže, autori su ispričali kako su zamislili rasplet cile priče. Pa eto, intervju na 2 stranice ako ikoga zanima:

-
Wheel Smith
- callac
meni je vremenom postala zabavna, čak sam se na par scena i nasmijala...a sad, nije neš priča i radnja, al dosta kvalitetno napravljena i pojavljuje se hrpa poznatih (serijskih) glumaca. ostalo još malo epizoda i onda idem čitat ovo gore šta je ghost bacio link jer serija nije dovršena, pas im mater!!!Wheel Smith wrote:Reaper - se isplati gledat seriju?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Isplati ju se pogledat, za ubit vrime. Solidna zabava, i to je više-manje to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
@isplati se, al naravno da je jedna od onih nedovršenih. al ajd, ima i gorih ne završenih serijametallicat wrote:neznam, davno sam gledalacallac wrote:cat, došla sam do pola druge sezone reapera, jel me sad već možeš pitat za tu scenu il moram do kraja gledat?uglavnom, jel sock-u došla ona polusestra?

- callac
došla je, još početkom druge sezone i da
SpoilerShow
već su se seksali i on je rekao to njenom tati
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
samo sam htjela reć kako mi je bilo prepresmiješno kad ga je izbacila s kreveta, tu sam scenu ponavljala

- Scarface
Juhuuuuu, ovaj tjedan počinje zimska sezona s pun k novih serija, jeeeeeaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

- Asfodel
Par ljudi koji su pogledali Luthera na moju preporuku kaže da im nije baš nešto
Debili
Debili
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out