Igre, konzole i slično
- borntodie
Re: Igre, konzole i slično
Nakon 10dana ludog popusta na steamu ja sam kupio sljedece orginale.
Alien VS Predator
Kand And Lynch 2
Nation Red
Darksiders
Mount And Blade - Warband
Killing Floor
Team Fortress 2
Nation Red - za one koji neznaju jos, je najbolja zombie igra ikad, pogotovo ako igrate co-op, ako zelite, jos uvijek je 4,99$ na steamu i ja i frendovi redovito ju gazimo u co-opu, zombi killing spree..Evo i video kako to izgleda.
http://www.youtube.com/watch?v=1ILeY_O4ouY
Javite ako ju netko ima i zeli igrati, takoder isto vrijedi i za Killing Floor, jos jedan vrhunski fps sa zombijima, meni osobno drazi od L4D2
Alien VS Predator
Kand And Lynch 2
Nation Red
Darksiders
Mount And Blade - Warband
Killing Floor
Team Fortress 2
Nation Red - za one koji neznaju jos, je najbolja zombie igra ikad, pogotovo ako igrate co-op, ako zelite, jos uvijek je 4,99$ na steamu i ja i frendovi redovito ju gazimo u co-opu, zombi killing spree..Evo i video kako to izgleda.
Javite ako ju netko ima i zeli igrati, takoder isto vrijedi i za Killing Floor, jos jedan vrhunski fps sa zombijima, meni osobno drazi od L4D2
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- Wendigo
olio: dali mogu kupovati igre na playstation networku preko nekog "bona" ili nećeg sličnoga?
dakle, na način da ne kupujem svojom karticom online.
planiram kupovati igre za PSP i starije PSX naslove.
Last edited by Wendigo on 03 Jan 2011, 11:53, edited 1 time in total.
- Bub
Killing Floor nisam igrao, ali Nation Red je super kao i Zombie Driver i još sam igrao dvije ili tri slične igre kao Nation Red iz ptičije perspektive, ali se ne sjećam kako se zovu. Super su mi takve male igre za zabavit se.borntodie wrote: Nation Red - za one koji neznaju jos, je najbolja zombie igra ikad, pogotovo ako igrate co-op, ako zelite, jos uvijek je 4,99$ na steamu i ja i frendovi redovito ju gazimo u co-opu, zombi killing spree..Evo i video kako to izgleda.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- borntodie
Mozda Dead Nation i Burn Zombie Burn ?
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- Bub
Jedna je Dead Nation, ali ove ostale su bile starije, mislim da je jedna bila neka kopija Crimsonland-a sa zombijima, stvarno se ne sjećam.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DeadDispatcher90
Ma, znam, ali već imam i Wii i PC (donekle ok), tako da mi se čini stvarno bezveze iskeširati još par tisuća za PS3 i igre, a što se tiče X360, neko vrijeme sam ozbiljno razmišljao o njemu, ali onda sam čuo za ona "red light of death" pa sam i od toga odustao. PS3 mi nije imao nijednu zanimljivu ekskluzivu (ajde dobro, Uncharted i Killzone se čine zgodni), dok mi se na X360 ozbiljno sviđao Halo Reach, a prije i Gears of War (dok ga nisam zaigrao na PC-u, majko moja kako sam se razočarao, najveće razočarenje uz prvi Assassins Creed), tako da mi se ne čini ni isplativo za te dvije, tri ekskluzive.Vjeruj mi da ako su sve igre kao Resident Evil 4 i Dead Space nemaš se čega bojati i brinuti...a to ti govori čovjek (lud za FPS-a) koji je bio skeptičan upravo na pucačinama i kontrolama na konzolama...
Evo sad kad sam kupio taj XBox odigrao sam Dead Space i ušao u štos točna za 5 minuta ...a ja uvijek grintao da kako oni uspiju bez miša onako brzo nanišaniti...
Revenge solves everything
- maddjuro
ja sam se jedva snalazio s nišanjenjem u resident evil 4, istina, nasreći tamo su protivnici spori pa se da nišaniti. A pc verzija ove igre je katastrofa, ljudi su morali sami raditi pečeve da se miš može koristit, jer se orginalno moralo prek tipkovnice nišanit
I may be an idiot, but i am no fool.
- DeadDispatcher90
- Wendigo
meni je bilo problematično na početku dok se nisam ufurao. kasnije, dok sam nabavio red9 i kundak za njega, je postalo mačji kašalj.maddjuro wrote:ja sam se jedva snalazio s nišanjenjem u resident evil 4, istina, nasreći tamo su protivnici spori pa se da nišaniti. A pc verzija ove igre je katastrofa, ljudi su morali sami raditi pečeve da se miš može koristit, jer se orginalno moralo prek tipkovnice nišanit
odigrao sam to na PS2, jel...
- maddjuro
i ja sam taj pištolj puno koristio,ali nema meni do miša i tipkovniceWendigo wrote:meni je bilo problematično na početku dok se nisam ufurao. kasnije, dok sam nabavio red9 i kundak za njega, je postalo mačji kašalj.maddjuro wrote:ja sam se jedva snalazio s nišanjenjem u resident evil 4, istina, nasreći tamo su protivnici spori pa se da nišaniti. A pc verzija ove igre je katastrofa, ljudi su morali sami raditi pečeve da se miš može koristit, jer se orginalno moralo prek tipkovnice nišanit
odigrao sam to na PS2, jel...
I may be an idiot, but i am no fool.
- DeadDispatcher90
Tako i ja razmišljam. Mnogi tvrde da nije teško nišaniti na konzolama, ali svi se slažu da je najlakše na mišu.
Revenge solves everything
-
olio
da preko PSN bonova, mogu se kupiti u dobro opremljenim gaming dućanima npr.Wendigo wrote:olio: dali mogu kupovati igre na playstation networku preko nekog "bona" ili nećeg sličnoga?
http://www.crash.hr/hr/artikli/1255
http://www.crash.hr/hr/artikli/1256
tu na crash imaju i UK bonove
imaju i HR i UK i na sophos lab, a za ostale trebaš naručit izvanka
samo upišeš kod sa bona na PS network i kupuješ
- Wendigo
e super. hvala ti.
- john_constantine
Prototype 2 teaser trailer
Hm, ne izgleda baš kao da ima nekih novih stvari, ali dok se ne pojavi bolji trailer ili više informacija...
Hm, ne izgleda baš kao da ima nekih novih stvari, ali dok se ne pojavi bolji trailer ili više informacija...
Michel puši karu.
- Ašow
mene bk za nove stvari.john_constantine wrote:Prototype 2 teaser trailer
ak bude isto ko jedinica, s guštom ću ju igrati.