Naslov teme sam napisao tak da se uvjerim da će što više ljudi otvoriti temu.
Inače za M2 sam prvi puta čuo kada mi je susjed posudio DVD film Van Helsing i skontao sam da to nije naše izdanje nego srpsko,a koštalo je 99 dinara (u prijevodu 10 kuna).
Prije nego je film počeo,bila je reklama za trgovinu iz naslova M2,i jednostavno kada sam to vidio ostao sam zapanjen.
Trgovina je ogromna,velika otprilike minimum poput Osječke Bille ili Peveca...
A unutra apsolutno more filmova.
Odlučio sam otvoriti ovu temu zato što sam danas ujutro na kiosku vidio BELMONDOV film LE PROFFESIONAL,po neprihvatljivoj cijeni od 49 KUNA,što me jednostavno isprovociralo iz razloga što kada sam zadnji puta bio preko u M2 u kupnji,našao sam L ALPAGUER,INCORIGIABLE, i HOLD UP (meni najdraži njegov film,kada glumi klauna),po istoj cijeni od 99 dinara,10 kuna.
Ne želim da ispadne da ja sada tu nešta reklamiram jer ja od toga nemam benefita,nego samo govorim o enormnim razlikama u cijeni.
Sad da ne ispadne da su svi filmovi 10 kuna,naravno ima i skupljih,no većina filmova koji su na kioscima našima 50 kuna,kod njih je jeftinije.
Npr.ak se sjećate kada su izašli Spider-Mani za 50 kuna,izašli su i kod njih za 30 kuna,al što je bezobrazno je to što je to ista izdavačka kuća BLITZ,kao i kod nas...
Svaki puta se vraćam s nekom količinom od 30-ak filmova,i naravno uvijek prvo gledam najdužu policu,a to je ta sa filmovima po 99 dinara jer tamo se nađu i kojekakvi rariteti (zadnji puta sam si uzeo MAN WITH GOLDEN ARM sa SINATROM i ŠALAKO sa Sean Conneryem i BRIGITTE BARDOT)
Te Soylent Green sa Hestonom u bivšem ISSA izdanju po cijeni od 39 kuna dok je kod nas bar 50 kuna više.
Na joiš jednom forumu sam napravio ovu temu da bi mi neki lik reko da su ti dvdi za 10 kuna dobri samo za dupe obrisati,što nije istina jer ja ih fala Bogu imam preko 100 komada već sigurno i svi rade besprijekorno...
Naravno kao i naša izdanja i ovi DVD-i imaju mane (npr.reklame koje se ne mogu ubrzati nikako,čak ni na kompjuteru),i nema niti dodataka,baš kao što nema ni na većini naših kiosk izdanja.
Sada meni koji sam iz Osijeka se ispalti dat 150 kuna za kartu i nakupovat se u M2-u ko kreten,dok ne znam za isplativost nekome ko je iz Zagreba,no eto meni je jako ISPLATIVO.
BTW-ni njihova ni naša BELMONDO izdanja nemaju dodatke,samo što su oni već izdali 20 najvećih Belmondovih filmova i da zaboravih,izdali su kolekciju od 5 DVDA Hayao myazakija za 100 kuna...
Eto ak ništa drugo,ak niste znali,sada znate....
NARAVNO NISU SVI FILMOVI POPISANI NA WEB STRANICI
http://www.m2megastore.com/code/navigate.asp?Id=1
Jeste čuli za M2,ogromu trgovinu DVD-ima????
- dragonheart
Jeste čuli za M2,ogromu trgovinu DVD-ima????
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Dragonrage
Nisam čuo za taj dućan, ali sam recimo čuo za taj box Hayao Myazakija za 100 kuna...
Eh da sam bliže ili da imam nekoga tko bi mi mogao nešto isfurati od tamo...uzeo bih nekaj...posebice me intrigira taj Belmondo
Eh da sam bliže ili da imam nekoga tko bi mi mogao nešto isfurati od tamo...uzeo bih nekaj...posebice me intrigira taj Belmondo
Last edited by Dragonrage on 08 Aug 2007, 15:57, edited 1 time in total.