Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 01 Jan 2011, 19:37

DeadDispatcher90 wrote:Opet odigrao Far Cry... Jao... Još ga nisu nadmašili... Netko će reći Crysis, ali ja kažem da je Far Cry mnogo bolji od Crysisa... Da li se tko još sjeća ovog remek dijela iz 2004-te?
kako ne. Jedan od boljih FPS - ova dok mi je Crysis bio dosadan... Ono, šetanje po džungli ubija tu motononu akciju...
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 01 Jan 2011, 20:07

E, dobro je znati da još netko smatra Far Cry superiornijim od Crysisa. Ma, meni je ludnica Far Cry... Igrat se može tisuću puta na tisuću načina. Ona misija River... Ili pješice, ili plivati, ili čamcem, ili terencem. A najluđe je kada voziš punim gasom po rijeci, a straga pucaju po tebi plaćenici na patrolnim čamcima, sa obala pucaju plaćenici sa teških strojnica, iz zraka Blackhawk helić... Ma ludnica totalna!
Revenge solves everything

majstoro

Post by majstoro » 01 Jan 2011, 22:46

Istaliro Aliens vs Predator 2,sad igram preko gamerangera onlajn,ludilo :jawbreaker: :supz:
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jan 2011, 00:18

Tvorac killer 7 je radio i na ps2 igri Samurai Champloo. I izgleda odlično, morati ću potražiti tu igru.
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 02 Jan 2011, 13:25

Suda 51 ha? Jesi kad čuo za No More Heroes? Još jedna njegova igra...

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jan 2011, 15:51

DeadDispatcher90 wrote:Suda 51 ha? Jesi kad čuo za No More Heroes? Još jedna njegova igra...
jep, ali ima samo za Wii... Ma razmišljao sam i o toj konzoli, ali ne isplati mi se. Premalo ozbiljnih igara.
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 02 Jan 2011, 16:25

Ma ima odličnih igara za Wii... Novi Goldeneye, No More Heroes, No More Heroes: Desperate Struggle, Conduit, Deadly Creatures, novi grindhouse House of the Dead, nova Zelda, Red Steel 2, Metroid Prime i ostale Metroid igre, sve ekskluzive... Ma ima dobrih stvari... Samo ljudi pljuju po Wii-u zato što nije HD grafika.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jan 2011, 16:39

DeadDispatcher90 wrote:Ma ima odličnih igara za Wii... Novi Goldeneye, No More Heroes, No More Heroes: Desperate Struggle, Conduit, Deadly Creatures, novi grindhouse House of the Dead, nova Zelda, Red Steel 2, Metroid Prime i ostale Metroid igre, sve ekskluzive... Ma ima dobrih stvari... Samo ljudi pljuju po Wii-u zato što nije HD grafika.
da. A što s prostorom? Mislim, ne vjerujem da baš treba ogromni prostor kao kinect, ali da li treba bar prostora za mahanje tom "palicom"? Ma baš bi htio igrati onaj madworld...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 02 Jan 2011, 17:52

john_constantine wrote:
DeadDispatcher90 wrote:Suda 51 ha? Jesi kad čuo za No More Heroes? Još jedna njegova igra...
jep, ali ima samo za Wii... Ma razmišljao sam i o toj konzoli, ali ne isplati mi se. Premalo ozbiljnih igara.

Uskoro izlazi No More Heroes i za ps3 i xbox360 u Europi (u Japanu je već vani), ali samo verzija za ps3 podržava Move play mode. Dakle, xbox360 jedini ostaje bez toga (unatoč Kinectu). I naravno, planiran je kupit. Ma, nek govori ko šta oće, ps3 i dalje rula na vrhu 7. generacije. :supz: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Jan 2011, 18:02

Scarface wrote:
john_constantine wrote:

Uskoro izlazi No More Heroes i za ps3 i xbox360 u Europi (u Japanu je već vani), ali samo verzija za ps3 podržava Move play mode. Dakle, xbox360 jedini ostaje bez toga (unatoč Kinectu). I naravno, planiran je kupit. Ma, nek govori ko šta oće, ps3 i dalje rula na vrhu 7. generacije. :supz: :supz:
i ja bih rekao da je PS3 najbolji.

Scarface

Post by Scarface » 02 Jan 2011, 18:06

Prije svega jer je njen utjecaj vrlo jak, recimo, ni za jednu drugu konzolu nisu rađene verzije hardcore eksluziva (poput Ninja Gaidena, koja je bila zakleta za xbox).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 02 Jan 2011, 21:39

Ima li itko Xbox 360 ovdje sa foruma?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

olio

Post by olio » 03 Jan 2011, 00:23

bili popusti na playstation networku pa se nakupovao igara

prešao zasada Trine, genijalna igra oću Trine 2 :prayer:
10/10

Lara Croft Guardian of the Light
super igra, meni se nikada nije sviđao tomb raider ali ovo je nešto drugačije i odlično je + co-op offline i online :supz:

Joe Danger
zabavna i jednostavna ludnica super za multi online i offline

Battlefield 1943
e to je igra, destrukcija okoliša japanci, ameri, avioni.. apokalipsa
šteta šta ekipa iz Dice-a nezna cijeniti igrače pa je dala samo bijedne 3 mape i napustili igru totalno, a igra ima problema sa serverima zbog previše igrača :facepalm: .

Prince of Persia Classic
lijepo se malo vratiti u prošlost, stara igra u novom ruhu

Cellfactor psychokinetic wars
FPS u kojem osim oružja se koriste supermoći te se mogu objekti bacati na protivnike i moguće se teleportirati i još svašta
zadovoljan

Tomb raider underworld
izgleda dobro, uskoro će doć red na nju

Popusti i na steamu pa i tamo malo shoppingira

Penumbra kolekcija
ovo moram do kraja odigrat, prvi put sam odusta

Amnesia the dark descent
oduševljen sam atmosferom i samom igrom, preporuka za one kojima se barem malo svidila penumbra

Lucasarts Jedi Knight Bundle
kupia tek tako da imam ako me uhvati želja za prelaskom, te za odigrat koji online match u jedi academy

Day of Defeat: Source
šteta što sam ovo ovako kasno nabavia, igra je fantastična

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 03 Jan 2011, 02:00

da. A što s prostorom? Mislim, ne vjerujem da baš treba ogromni prostor kao kinect, ali da li treba bar prostora za mahanje tom "palicom"? Ma baš bi htio igrati onaj madworld...
Ma kakvi... Ja sam sve komotno i sa motion kontrolama igrao iz fotelje (iako je veći gušt stojećki). PS3 mi se uvijek činio najskuplji, a sa tako skupim igrama bez kopija nema šanse da bi mogao odigrati ni jednu petinu igara koje bi želio zaigrati. Osim toga razmazio sam se na mišu i tipkovnici i ciljanje bi mi pojelo živce u shooterima.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 03 Jan 2011, 03:11

Vjeruj mi da ako su sve igre kao Resident Evil 4 i Dead Space nemaš se čega bojati i brinuti...a to ti govori čovjek (lud za FPS-a) koji je bio skeptičan upravo na pucačinama i kontrolama na konzolama...

Evo sad kad sam kupio taj XBox odigrao sam Dead Space i ušao u štos točna za 5 minuta :supz: ...a ja uvijek grintao da kako oni uspiju bez miša onako brzo nanišaniti...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply