Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 24 Dec 2010, 20:51

Bub wrote:Taman dok pređem dvojku, mada mi je malo pre duga igra, te malo dosadi nakon nekog vremena jer se ponavljaja, ali priča je odlična. Puzzle grobnice su mi super.

Meni najočekivanija igra je The Witcher: Assassins of Kings
meni iduća godina po ovim igrama...

Batman: arkham city
Dead space 2
Assassin creed: brotherhood
Witcher 2
Mass effect 3
Fable 3
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 25 Dec 2010, 02:23

Je li tko igrao Darksiderse za PC?
Revenge solves everything

Scarface

Post by Scarface » 25 Dec 2010, 02:41

Ja san je igra na ps3, i jako je dobra, puno bolja od Dante's Inferna, i pruža solidnu hack'n slash zabavu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 25 Dec 2010, 02:48

Ne znam da li mi tko može odgovoriti ali kako bi GeForce 9800 GTX+ pokretao Darksiderse na PC-u?

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Dec 2010, 09:09

DeadDispatcher90 wrote:Ne znam da li mi tko može odgovoriti ali kako bi GeForce 9800 GTX+ pokretao Darksiderse na PC-u?
ne bi znao, ali mislim da nije tako jako zahtjevna igra... Meni je bila odlično optimizirana. A i stvarno dobra hack slash igra, samo da je bar najavljen nastavak ili nešto...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Dec 2010, 11:01

DeadDispatcher90 wrote:Je li tko igrao Darksiderse za PC?
gledao sam frenda dok je igrao na boxu.
to ti je zelda što se tiče gameplaya. čini se kao dost ok igra i vjerojatno ću joj dati šansu jedno9g dana, kada nabavim box ili PS3.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Dec 2010, 11:36

U zadnje vrjeme sam poslao onaj digital devil 2 u 3pm kolko me živcira, i počeo s viewtifull joe 2-kom, za sad super igra(skupih 3 ili 4 oscara zasad) dva lika s kojima možete igrati kao i nove sposobnosti s drugim likom, i dalje ima humora, samo sto su sad i par šovinističkih viceva ubacili.
Također još uvjek tu i tamo gradim koješta u Minecraftu, koji je konačno prešao u betu
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Dec 2010, 19:13

završio god of war: chains of olympus.
mnogo dobro, jedina zamjerka je to što je igra dosta kratka u usporedbi sa prethodne dvije PS2 igre.

sad se bacam na gow: ghost of sparta. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Dec 2010, 21:35

Završio killer 7. Ma preodlična igra koliko je bolesna i zarazna. Od čudne priče s suludim, ali fantastičnim twistom na kraju, do odlične akcije koja nikada ne dosadi. Zagonetke, 7 likova od kojih svaki ima svoju svrhu, sposobnosti, stil, način borbe i slično. Ali nikad nisam uspio zavladati nekim specijalnim potezima kao counter i slično. Par puta mi se slučajno dogodi... Grafika je baš odlična i odgovara takvom stilu igre. Naročito anime verzija epizode alterego. Odlične i bizarne borbe protiv bossova. A tek posebni smileovi koje treba pobijediti da bi se moglo doći do bossova. Skupljanje metaka koji nalikuju na zube. Skupljanje krvi, teleportacija ili shapeshifterstvo, kako god, mijenjanje likova pomoću krvi. Ma tu se sve svodi na krv... Od mijenjanja likova do skupljanja krvi u obliku liječenja ili RPG elemenata, poboljšavanja likova. Iako može djelovati isprva nespretno igrati gamepadom, kasnije s poboljšanim likom je moguće sve lakše tamaniti brojne heaven smileove. Samo su neki bili problematični kao rocket smile. Dobre zagonetke, naročito ona završna s Garcianom i kazetama. A na kraju se otključa novi lik u igri killer 8 - mladi Harman Smith s tommy gunom. I naravno, ostaje mi druga razina težina bez hintova, prikaza slabih točki i slično. Skoro savršena igra i posebno iskustvo. :rock: A i to kako se na kraju sve razjasni. Persone, duhovi, Garcianova sposobnost i slično.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Dec 2010, 21:14

Igra se hack-and-slash Shadow of rome - vrlo odlična akcijska igra zanimljive priče koju povremeno kvari loši stealth dijelovi, ali nije strašno. Isprva može djelovati monotono, ali prvi put kada glavni lik postane gladijator, igra postaje nevjerojatno brutalna. Od raznih načina sakaćenja do borbi protiv divljih zvijeri u areni + publika koja navija za glavnog lika. I solidni bossovi.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 30 Dec 2010, 21:17

john_constantine wrote:Završio killer 7. Ma preodlična igra koliko je bolesna i zarazna. Od čudne priče s suludim, ali fantastičnim twistom na kraju, do odlične akcije koja nikada ne dosadi. Zagonetke, 7 likova od kojih svaki ima svoju svrhu, sposobnosti, stil, način borbe i slično. Ali nikad nisam uspio zavladati nekim specijalnim potezima kao counter i slično. Par puta mi se slučajno dogodi... Grafika je baš odlična i odgovara takvom stilu igre. Naročito anime verzija epizode alterego. Odlične i bizarne borbe protiv bossova. A tek posebni smileovi koje treba pobijediti da bi se moglo doći do bossova. Skupljanje metaka koji nalikuju na zube. Skupljanje krvi, teleportacija ili shapeshifterstvo, kako god, mijenjanje likova pomoću krvi. Ma tu se sve svodi na krv... Od mijenjanja likova do skupljanja krvi u obliku liječenja ili RPG elemenata, poboljšavanja likova. Iako može djelovati isprva nespretno igrati gamepadom, kasnije s poboljšanim likom je moguće sve lakše tamaniti brojne heaven smileove. Samo su neki bili problematični kao rocket smile. Dobre zagonetke, naročito ona završna s Garcianom i kazetama. A na kraju se otključa novi lik u igri killer 8 - mladi Harman Smith s tommy gunom. I naravno, ostaje mi druga razina težina bez hintova, prikaza slabih točki i slično. Skoro savršena igra i posebno iskustvo. :rock: A i to kako se na kraju sve razjasni. Persone, duhovi, Garcianova sposobnost i slično.

Ja san ju počeja igrat i nakon 10 minuta ugasija. Nije mi baš sjela a i mislin da san naiša na neki rani bug u igri jer san radija točno šta je tribalo (puca u ono gnijezdo odakle izlaze zombiji) i onda mi je i to diglo živce i kasnije mi se nije dalo ponovo pržit igricu. A i baš je čudna, onaj stvor šta ti pomaže ima neki iritantan glas i baš je debilan. Šteta zbog radnje, ako je tako dobra ka šta kažeš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Dec 2010, 21:28

Ma nije bug, nego Dan Smith koristi demon shell kojima treba gađati žute točke koje su mu slaba točka. Onaj duh Iwarashu ili tako nekako daje hintove. A drugi lik koji drži masku u ruci, daje hint za krv, ali će te i izvrijeđati zbog toga, he. A glasovi, da, prilično su čudni, ali kasnije se navikneš. Svaki level (target) je svaki za sebe. Imaš nekoliko velikih lokacija. Treba skupljati metke, riješavati zagonetke, skupljati krv da bi mogao koristiti sposobnosti kao blood shower (Kaede može prerezati venu na ruci da otkrije nevidljivu prepreku), ili nalaziti Golubove koji govori o likovima koje koristiš i drugim duhovima koji te opsjedaju. A kada jedanput nađeš sve metke na toj lokaciji, onda ideš u vinculum gate, nešto kao "čistilište", središ posebnog smilea koji ima slabu točku, samo ju treba otkriti. I onda slijedi borba protiv bossa. Najjači mi je onaj napeti duel između Dan Smitha i plaćenog ubojice Coburna (cool kostim i svaka brutalna scena s njim). A target Cloudman je jedna od bolesnijih u igri. I to, kada ti neki od likova umre, onda pozivaš Garciana da ih oživi. Game over se pojavljuje samo ako on umre, ali to je stvarno rijetkost jer su neprijatelji smanjene veličine i slabijeg damagea. Ma ono, baš specifično iskustvo. A jbt, ali soundtrack je odličan, naročito na nekim dijelovima.... :prayer:

Killer 7 trailer
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 30 Dec 2010, 21:30

Pa da, i gađa san im slabe točke, i ništa. Znan da je bug jer je prijatelj igra igru sprženu na drugom dvd-u i radija je isto šta i ja i njemu je upalilo. Ma, možda jednog dana nastavin, sad neman volje.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Dec 2010, 21:31

Scarface wrote:Pa da, i gađa san im slabe točke, i ništa. Znan da je bug jer je prijatelj igra igru sprženu na drugom dvd-u i radija je isto šta i ja i njemu je upalilo. Ma, možda jednog dana nastavin, sad neman volje.
za uključena tri metka? A vjerojatno je ipak bug.
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 01 Jan 2011, 19:26

Opet odigrao Far Cry... Jao... Još ga nisu nadmašili... Netko će reći Crysis, ali ja kažem da je Far Cry mnogo bolji od Crysisa... Da li se tko još sjeća ovog remek dijela iz 2004-te?

Post Reply