Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Ženski kutak

Post by metallicat » 27 Dec 2010, 01:07

pa nemogu vjerovat. ne isporučuju tu boju u hrv :( :( ah, kako nemam sreće, joooooooooj
Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Dec 2010, 00:39

otišla ja na njemački amazon, kad ono isporučuju, ali me 20 eura dođe poštarina :? tako da ništa. morat ću nešto kod nas kupit.
sutra radim tortu mami za rođendan, ako uspijem, uslikam :D
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Dec 2010, 10:38

meni je jedna kolegica rekla da je razlika u bojama za kosu kupljenima u mileru, da su te, za razliku od ovih koje se inaće prodaju kod nas, one za zapadno tržište i da su puno bolje. ona stalno kupuje istu i da je puno veća razlika u boji i kvaliteti ako tu farbu kupi u mileru ili negdje drugdje.
eto, ja jučer kupila farbu u mileru ( schwartzkopf brilliance 842 kaschmir rot) i čak nema nikakve upute na kutiji na hrvatskom, nego su upute na hrvatskom u kutiji (pored onih orginalnih na fensi papiru) na posebnom papiru koji je kao da ga je neko napisao na pc-u i isprintao na običnom papiru.
Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Dec 2010, 14:09

još da imam miller u rijeci :? :lol:
javi čim se obojaš kakva ti je boja ispala :D ja možda prozujam danas samo da vidim što se nudi od već isprobanog.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Dec 2010, 14:26

hm, moram priznat da mi je skroz super uhvatila na korjen, jer mi on dosta puta zna blještat žuto, makar ga, naravno, uvijek pofarbam.
boja je ispala dosta tamnija nego kako izgleda na kutiji da bi trebala ispast, ali je zbilja krasna crvena boja.
e sad, vidjet ćemo kako će se ispirat i tak te fore, jer mi se ova l'orealova za par pranja skinula s korijena (hoću reć pol cm tik uz korijen, tu uvijek počne moja probijat sa nekakvim plavo zlatnim odsjajem, neznam zašto)
vrijeme će pokazat :mrgreen:
al ugalvnom, uva moja s posla kaj mi je to rekla stalno stavlja pelete čokoladu i razlika joj je u boji i to zbilja vidljiva. ja ovu i onak prvi put koristim, pa ni neznam kakva bi bila da sam ju kupila drugdje, ali obično meni sve boje prime jače nego na kutiji, tak da ni to nije za čudit.
nezanam kako drugdje, ali ovdje kod nas u mileru nema baš neki pretjeran izbor marki kaj se boja tiće, ali nađe se nešto, eto....
mene samo zanima dal će bit što bolje postojana nego ove do sada, nadam se da hoće :D
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Dec 2010, 16:47

Sretno s bojom Jane :rock:

Sjećaš se kak smo pričali o mojoj zagonetnoj koja se ne ispire... e sad se isprala :lol: :lol: ..a dobro, dugo je i trajala, već imam izrast jači.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 28 Dec 2010, 20:19

probala taj toni&guy i odvratan mi je :lol:
sam šampon mi je gori od dosad najgorih koji su mi činili kosu hrapavom i ko da lišajeve drepam prstima, a balzam baš nije imao neki lijepi efekt nakon tog šampona pa sam izaprala sa svojim starim.
budem proslijedila mami taj šampon i regenerator da proba, možda će njoj valjati...al zbilja, žali bože dat toliko para za to.

i da, malo sam se sjebala kad sam rekla kako mi je dobar taj elvital. je, fin je, ne primjetim da se kosa toliko masti, ali sam jutros primjetila da mi je kosa puna peruti, a inače nemam problema s tim. i taaaaaaaaako.
uzela sam danas guhlov šampon za crvenu kosu i regeneraor za bojanu. ekstrakt kane i ulje od divljih ruža su me privukli :lol: , a nije ni toliko skupo - oboje došlo 65 kn. pa ajd da i to vidim.

callac

Post by callac » 28 Dec 2010, 22:13

elrania wrote:probala taj toni&guy i odvratan mi je :lol:
sam šampon mi je gori od dosad najgorih koji su mi činili kosu hrapavom i ko da lišajeve drepam prstima, a balzam baš nije imao neki lijepi efekt nakon tog šampona pa sam izaprala sa svojim starim.
budem proslijedila mami taj šampon i regenerator da proba, možda će njoj valjati...al zbilja, žali bože dat toliko para za to.

i da, malo sam se sjebala kad sam rekla kako mi je dobar taj elvital. je, fin je, ne primjetim da se kosa toliko masti, ali sam jutros primjetila da mi je kosa puna peruti, a inače nemam problema s tim. i taaaaaaaaako.
uzela sam danas guhlov šampon za crvenu kosu i regeneraor za bojanu. ekstrakt kane i ulje od divljih ruža su me privukli :lol: , a nije ni toliko skupo - oboje došlo 65 kn. pa ajd da i to vidim.
kad ti već nije problem dat malo više para nego za običan šampon ili regenerator, uzmi si ovo http://www.johnfrieda.co.uk/products_radiant_red.asp ima u mulleru za kupiti, a njegovi su proizvodi za kosu sjajni!
a za T&G sam ti rekla... :P
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 28 Dec 2010, 22:16

nisam to uopće vidjela danas, a tražila sam baš za crvenu.
bilo je nekih za smeđe i plavo samo, al budem bacila oko sljedeći put kad odem u müller, tnx

callac

Post by callac » 28 Dec 2010, 22:18

elrania wrote:nisam to uopće vidjela danas, a tražila sam baš za crvenu.
bilo je nekih za smeđe i plavo samo, al budem bacila oko sljedeći put kad odem u müller, tnx
e, imaš i u bipi, otvorena ti je sad i u importaneu pa ako si usput..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 28 Dec 2010, 22:20

ok, kul!
sumnjam da ću tak skoro uzet neš novo, jer mi je ovo bio sad luksuz, al budem svakako bar da probam, jer se mislim ove crvene držati još neko vrijeme.

metallicat

Post by metallicat » 29 Dec 2010, 00:01

danas sam malo gledala boje i iznenadila se općenito malim izborom crvene. ili je to trenutna nestašica u rijeci ili neznam :lol: čak nije bilo ni od garniera koja su prvotno koristila :? osim palette imala sam za birat subrinu ili syoss. kako mi je syoss izgledala malo tamnija od subrine uzela tu drugu. makar je pisalo intezivna crvena..subrina mi nekako brižno izgleda ali kako sam malo guglala po netu jučer, cure su je ishvalile. mislim da ću se sutra okušat jer mi se neda čekat sljedeće pranje :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 29 Dec 2010, 01:05

koju točno subrininu namjeravaš stavit ??
i ja sam ih gledala pa me zanima i naravno rezultat.
jer ovo kaj sam ja napisala da sam kupila, na kutiji je bilo najžarkije i najsvjetlije crvena crvena, bez glupih odsjaja i sl. i sad imam neko crveno vino na glavi, eto takva je boja od prilike. direktno pod žaruljom se vidi kak je crvena crvena, ali ak se normalno gleda (a ne svijetli u glavu) to je neki bordeaux ili rubin, kak već.
neznam, sve si mislim da su gospoda krivo zapakirala farbu, ali i na kutiji i na tubi s bojoj je isti broj.
eto, izgleda da sam se sasvim slučajno potamnila :lol:
a niš, sad su okice još plavije (ili tirkiznije, da budem točnija) i samo nabacim malo zagasitiji ruž i furam se na fatalnu ženu :lol: a jebiga kaj sad, neću dramit, bolje iskoristit to kaj me strefilo :zubifale:
Image

alecto

Post by alecto » 29 Dec 2010, 11:35

elrania wrote:jer se mislim ove crvene držati još neko vrijeme.
:heart:
we are such stuff as dreams are made on

metallicat

Post by metallicat » 29 Dec 2010, 12:38

Jane Doe wrote:koju točno subrininu namjeravaš stavit ??
i ja sam ih gledala pa me zanima i naravno rezultat.
jer ovo kaj sam ja napisala da sam kupila, na kutiji je bilo najžarkije i najsvjetlije crvena crvena, bez glupih odsjaja i sl. i sad imam neko crveno vino na glavi, eto takva je boja od prilike. direktno pod žaruljom se vidi kak je crvena crvena, ali ak se normalno gleda (a ne svijetli u glavu) to je neki bordeaux ili rubin, kak već.
neznam, sve si mislim da su gospoda krivo zapakirala farbu, ali i na kutiji i na tubi s bojoj je isti broj.
eto, izgleda da sam se sasvim slučajno potamnila :lol:
a niš, sad su okice još plavije (ili tirkiznije, da budem točnija) i samo nabacim malo zagasitiji ruž i furam se na fatalnu ženu :lol: a jebiga kaj sad, neću dramit, bolje iskoristit to kaj me strefilo :zubifale:
nemogu nać na netu sliku, ova subrina intensive red 78. meni se često dogodi to da na kutiji izgleda svjetlije nego na meni. kad sam se prošle god prvi put nakon toliko ofarbala natrag u crveno, kupila sam od garniera neku vatreno crvenu. drek je vatrena, ispala mi tamna, al sreća pa sam se izvukla nekako. nadam se da neće i s ovom bit tako :? ako da, opet ću se morat s ovo kvazi narančastom bojat :lol:
bome i ja mislim zadržat crvenilo poduže :mrgreen:
Image

Post Reply