Koncerti
- Ašow
Re: Koncerti
27.12.2010-30.12.2010
ROVINJ MUSIC FESTIVAL
77 izvođača u 4 dana.
http://www.last.fm/festival/1780206+Rov ... c+Festival
ROVINJ MUSIC FESTIVAL
77 izvođača u 4 dana.
http://www.last.fm/festival/1780206+Rov ... c+Festival
- Ašow
Ako budem taj dan uspio dobiti ocjenu iz ispita, dolazim. Ako ne, ne dolazim jer je usmeni dan poslije.
- nihil
- Ašow
haha, a ono, idem ih ovaj put vidjeti.
Prošli puta kad sam išo na njihov koncert sam bio izbačen na pola gravea.
Prošli puta kad sam išo na njihov koncert sam bio izbačen na pola gravea.
- nihil
- Scarface
Ne.nihil wrote:jel ide ko na nile ?
Zadnji put su me razočarali, prije svega lame odnosom s publikom. Seren se na sve njihove tehnikalije i glazbeno umijeće kad su u malu Hrvatsku očitu došli priko kurca svirat. Ko ih jebe!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- nihil
ovaj put cu ti ja crveni tepih dofurat,mozda promjenis misljenjeScarface wrote:Ne.nihil wrote:jel ide ko na nile ?
Zadnji put su me razočarali, prije svega lame odnosom s publikom. Seren se na sve njihove tehnikalije i glazbeno umijeće kad su u malu Hrvatsku očitu došli priko kurca svirat. Ko ih jebe!
dolor nil finis
- Scarface
nihil wrote:ovaj put cu ti ja crveni tepih dofurat,mozda promjenis misljenjeScarface wrote:Ne.nihil wrote:jel ide ko na nile ?
Awesome!!! Da su bar svi tako susretljivi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
A istinu ti govori.nihil wrote:ovaj put cu ti ja crveni tepih dofurat,mozda promjenis misljenjeScarface wrote:Ne.nihil wrote:jel ide ko na nile ?
- Scarface
Kako god, nisi se triba nać uvrijeđen. Mene su jako razočarali baš time, a viruj mi, bija san veliki fan benda, pogotovo Kolliasa koji mi je bija bubnjarski uzor. Naravno da nemaju svi ovakav dojam, al jbg, tako je i šta sad...nihil wrote:scar ti si malo mutav
- nihil
sory na ispadu ali ne znam sta ocekujes ? jos je i super sta su dosli u prčiju od hrvatskeScarface wrote:
Kako god, nisi se triba nać uvrijeđen. Mene su jako razočarali baš time, a viruj mi, bija san veliki fan benda, pogotovo Kolliasa koji mi je bija bubnjarski uzor. Naravno da nemaju svi ovakav dojam, al jbg, tako je i šta sad...
dolor nil finis
- Scarface
nihil wrote:sory na ispadu ali ne znam sta ocekujes ? jos je i super sta su dosli u prčiju od hrvatskeScarface wrote:
Kako god, nisi se triba nać uvrijeđen. Mene su jako razočarali baš time, a viruj mi, bija san veliki fan benda, pogotovo Kolliasa koji mi je bija bubnjarski uzor. Naravno da nemaju svi ovakav dojam, al jbg, tako je i šta sad...
Kako i nismo više baš prčija šta se tiče koncerata, očekujen da se bar ne ponašaju ka da su došli u neku malu, zaostalu zemlju. Mislin, evo sad nedavni DT i Insomnium- totalno drukčiji dojam, baš vidiš da se momci užive i trude ka i na ostalim bootleg snimkama ili čak live dvd-ima. To je ono šta ja oću od benda, ako san već da 150 kuna da bi ih vidija.