Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Torture garden - najbolji omnibus u tom serijalu s zanimljivim pričama. Prva o ukletoj kući i jezovitoj tajni koja se skriva u ujakovom podrumu. Druga o cimerici koja preuzme tuđe zasluge i upozna glumce koji skrivaju tajnu o svojoj vječnoj mladosti. Treća je možda naivna, ideja o "živom" klaviru. Ali četvrta je definitivno najbolja. O Edgaru Alanu Poeu i njegovom kolekcionaru, sve dok njegov "gost" ne otkrije njegova neobjavljena djela... 4/5
Michel puši karu.
- electric_eye
Devil (2010) 7/10
Pozitivno iznenadjen
Jako dobar film...
Pozitivno iznenadjen
Jako dobar film...
- Sammy
976-EVIL (1988) - dobar pokusaj Englunda, ali ne. Ama bas nista me nije uvuklo u pricu i strasno mi je bio naporan, imo sam osjecaj da traje 2 i po sata pa nisam mogo docekat da se sve napokon zavrsi. Imalo je ovo dobar potencijal, ocito je negdje zapelo. - 3/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Joga
descent part 2 : nakon odlične jedinice ovaj nastavak i ne donosi nesto posebno, a i onaj odnos sarah - juno mi je malo
očekivao sam više borbe, ali ako vam se svidila jedinica pogledajte i ovo 6/10

god is a spurs fan
-
suspiria- 10/10
-
Silent night deadly night - 8/10 odličan slešer,zbog završetka sam se zainteresirao za drugi dio
- Sammy
evo ja također upravo pogledao, slažem se sa ocjenomJohn_Ryder wrote:Silent night deadly night - 8/10 odličan slešer,zbog završetka sam se zainteresirao za drugi dio

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
zao mi je uopce ovdje napisati: twilight saga eclipse... iskreno nisam ga pogledo, zaspo sam na prvih 20min prvi dan, drugi dan ga idem nastavljat gledat, i zaspem u 40toj minuti..... odustao sam 

"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
The Vault of Horror (1973) - čak najbolji u serijalu horor omnibusa. Nažalost, i posljednji.
Pet odličnih i maštovitih priča. Prva o čovjeku koji ima razloga da dođe u grad u kojem se stanovnici skrivaju noću jer se događaju stravične stvari. Predobar završetak. Druga je malo slabija, bez horor elemenata - priča o čovjeku opsjednutom urednošću čime psihički uništava svoju ženu, ali preodličan završetak. Treća je definitivno najbolja - mađioničar koji u potrazi za misterijom otkriva magičnu frulu i uže, ali ne preza do ubojstva da bi došao do njega. Jezoviti završetak. Četvrta je pomalo konfuzna, o dvojici studenata koji traže mrtvo tijelo za eksperimente da uspiju na fakultetu. I peta o slikaru koji se počne baviti vudu magijom. Preodlične priče, krvave scene, odlična horor atmosfera i uobičajen twist. 4/5

Michel puši karu.
- Josef K
Black Christmas (1974) - 7/10
Sick shit!
Sick shit!
- Skunk64
Shaun Of The Dead (2004) - 9/10
Film je genijalan, neznam zasto ga prije nisam pogledao..
Film je genijalan, neznam zasto ga prije nisam pogledao..
SpoilerShow
scena s zombijima u vrtu i bacanje stvari na njih hahahah
"Where's your will to be weird?"
- Ašow
Zadro wrote:Black Christmas (1974) - 7/10
Sick shit!
OOO da

- hitman_4
Silent Night, Deadly Night (1984) - možda i najbolji božicni horror.nemam neku zamjerku,film je gledljiv,ubojstva su maštovita,bad santa je smiješan(punish
).kraj,iako predvidljiv,dojmljiv svakako.
7.5/10

7.5/10

- elrania
Child's Play (1988)
imala sam horor apstinenciju koja je trajala već dosta vremena i odlučila sam danas nadoknaditi neke stvari o kojima već previše znam, svašta viđah, ali nikako da sam pogledala kako se spada. na moju veliku žalost, uhvatila sam se ovoga.
ideja mi je odlična, sviđa mi se kako je osmišljena priča i što kako zašto treba biti, ali sam se osjećala ko poveći debil što sam izdurala s ovim filmom sat i pola.
volim film koji me naživcira, jer je tada poprilično jasno da je dopro do mene i da je nešto postigao, ali ovo što sam s ovim postigla je sigurnost u to da, ak osjetim neš slično pri početku nekog drugog ostvarenja, gasim ga i uzimam nešto drugo.
3/10
imala sam horor apstinenciju koja je trajala već dosta vremena i odlučila sam danas nadoknaditi neke stvari o kojima već previše znam, svašta viđah, ali nikako da sam pogledala kako se spada. na moju veliku žalost, uhvatila sam se ovoga.
ideja mi je odlična, sviđa mi se kako je osmišljena priča i što kako zašto treba biti, ali sam se osjećala ko poveći debil što sam izdurala s ovim filmom sat i pola.
volim film koji me naživcira, jer je tada poprilično jasno da je dopro do mene i da je nešto postigao, ali ovo što sam s ovim postigla je sigurnost u to da, ak osjetim neš slično pri početku nekog drugog ostvarenja, gasim ga i uzimam nešto drugo.
3/10
- hitman_4
meni je taj film bio jedan od boljih i strašnijih horrora dok sam bio dijete(ono lutak čakielrania wrote:Child's Play (1988)
3/10