Što mi je izmamilo smješak danas?
-
Hec
- Jane Doe
- sandi
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
smijesak mi je izmamila danas francuska salata moje mame!hahahaha...i sretan Bozic svima!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- elrania
upravo primljena poruka koja glasi - sretan ti rođendan!

zbunjeni ljudi

zbunjeni ljudi
- metallicat
elrania wrote:upravo primljena poruka koja glasi - sretan ti rođendan!
a niš, sretan rođ

- elrania
- Bub
Pas mi je prožvakao poklon ispod bora.

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
free bijela plomba i još uvijek samo 2 plombinarana zuba
i display ispred zubarske stolice koji prikazuje livade i more i random ubaci slike oralnih bolesti
i display ispred zubarske stolice koji prikazuje livade i more i random ubaci slike oralnih bolesti
- metallicat
hahaelrania wrote:i display ispred zubarske stolice koji prikazuje livade i more i random ubaci slike oralnih bolesti
moje živine

- Ašow
Dobivam poziv na mob da izadjem van.
Pogledam kroz krovni prozor i frend i ferndica ispred kuće stoje i piju kavu i ono, drze jednu za mene.
Izlazim van, a ono... lagan snijeg pada, ima ga malo po zemlji, taman da prerije sve u bijelo.
Kao iz reklama ulet i baš mi je uljepšalo to dan
Pogledam kroz krovni prozor i frend i ferndica ispred kuće stoje i piju kavu i ono, drze jednu za mene.
Izlazim van, a ono... lagan snijeg pada, ima ga malo po zemlji, taman da prerije sve u bijelo.
Kao iz reklama ulet i baš mi je uljepšalo to dan
- elrania
štiklarenje cijelo popodne bez bolova u nogama
- metallicat
neznam ko di zašto kamo, ali sad vidjela da su mi 200kn više uplatili u indexu

- sandi
domoaća mastika
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Wendigo
informacija da je frendovoj curi prošla migrena i da ću ih ipak ugostiti večeras. 
- Bub
Ah kakav smijeh...mislim ove naše lokalne dvije osječke televizije su takav smijeh da je to za ne povjerovat. Ja gledam i vrištim.
Prvo na Osječkoj TV ovaj ludi voditelj iz emisije osječki odrezak ide sa tamburaškim sastavom po Osijeku (trgovine, auto salonima, gradu, pizzerijama) i nagovara radnike i ostale ljude da pjevaju dok tamburice u pozadini sviraju. Koji smjeh kad obični ljudi pjevaju (čitaj zavijaju).
još ovaj sa svojim upadicama dopuni da umreš od smijeha.
Drugo, prije nekih 2 tjedna gledam na STV-u glazbenu emisiju INTO MUSIC koje vode dvije djevojke. Jedna je neka misica slavonije i cura izgleda super dok su drugu stavili debelu. Vikendom emisija traje dosta dugo, pa se javljaju ljudi iz vana pijani i tako...sad ljudi zovu i valjaju takove smješne fore ovoj malo punijoj curi, da se baš moraš nasmijat, tako šta očekujem samo u noćnoj mori. Da se razumijemo nemam ništa protiv debelih, ali za takve emisije idu birani voditelji koji moraju izgledat ugodno oku. Joooj ovo ima samo kod nas u slavoniji.

Prvo na Osječkoj TV ovaj ludi voditelj iz emisije osječki odrezak ide sa tamburaškim sastavom po Osijeku (trgovine, auto salonima, gradu, pizzerijama) i nagovara radnike i ostale ljude da pjevaju dok tamburice u pozadini sviraju. Koji smjeh kad obični ljudi pjevaju (čitaj zavijaju).
Drugo, prije nekih 2 tjedna gledam na STV-u glazbenu emisiju INTO MUSIC koje vode dvije djevojke. Jedna je neka misica slavonije i cura izgleda super dok su drugu stavili debelu. Vikendom emisija traje dosta dugo, pa se javljaju ljudi iz vana pijani i tako...sad ljudi zovu i valjaju takove smješne fore ovoj malo punijoj curi, da se baš moraš nasmijat, tako šta očekujem samo u noćnoj mori. Da se razumijemo nemam ništa protiv debelih, ali za takve emisije idu birani voditelji koji moraju izgledat ugodno oku. Joooj ovo ima samo kod nas u slavoniji.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series