Tattoo & Piercing
- metallicat
Re: Tattoo & Piercing
koliko je tebi trajalo?
ja bi na svojoj sljedećoj iskombinirala ljubičastu i crnu.
ja bi na svojoj sljedećoj iskombinirala ljubičastu i crnu.

- Ašow
Jane, jebeno izgleda.
Premda nisam fan takvih tetovaža, ovo stvarno dobro izgleda
Jeben početak godišnjeg
Premda nisam fan takvih tetovaža, ovo stvarno dobro izgleda
Jeben početak godišnjeg
- Bub
a
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
hvala ljudi
@cat, pa došli smo tamo nešto prije 12, i otišli negde 16:45-50. dosta brzo je to išlo, ja sam mislila da ću barem do 6 sjedit. ali eto, nismo radili nikakvu pauzu pa mi se možda i zato činilo brzo. uglavnom, sve skupa nekih 5 sati
@cat, pa došli smo tamo nešto prije 12, i otišli negde 16:45-50. dosta brzo je to išlo, ja sam mislila da ću barem do 6 sjedit. ali eto, nismo radili nikakvu pauzu pa mi se možda i zato činilo brzo. uglavnom, sve skupa nekih 5 sati

- john_constantine
Zar na tom dijelu noge najviše boli kada se tako dugo tetovira ili što? 
Michel puši karu.
- nihil
najvise boli tamo gdje je koza najtanja,recimo na zapescu..(iz iskustva
)
ali nije neka pretjerana bol..vise peckanje
ali nije neka pretjerana bol..vise peckanje
dolor nil finis
- Jane Doe
tak se dugo tetoviralo zato što je velika slika i dosta detalja i 7 boja.john_constantine wrote:Zar na tom dijelu noge najviše boli kada se tako dugo tetovira ili što?
nije da sad neš ekstra boli, ali kad se krene po istom mjestu prelazit 3-4 puta, onda nema veze di je tetovaža, boli i dok ju gledaš
ja svaku sljedeću tetovažu sve lakše izdržim

- nihil
sve ovisi koliko podnosis bolJane Doe wrote: nije da sad neš ekstra boli, ali kad se krene po istom mjestu prelazit 3-4 puta, onda nema veze di je tetovaža, boli i dok ju gledaš :
dolor nil finis
- elrania
žene u pravilu imaju puno više strategija za suočavanje s boli i puno će lakše trpiti, a jane doe je jučer bila i više nego dobar primjer kak se vedro i uz jedva prisutna mrštenja zbog bolnih podražaja da izdržati nekoliko sati pikanja i rovarenja po koži. i još uz to jest čokoladice, bombone, colu i uživat!
- Bub
Jane daj nabaci sliku da vidimo.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
Iako se ne može se primijeniti na tetoviranje tog mjesta kod Jane (jer nije jednolično mjesto, nego ima svašta, kost, bez kosti itd..) dugotrajno trpljenje istih bolova (jednakog intenziteta) dovodi do toga da na kraju postaje sve bolnije. Ljudi pomisle, a dobro, još samo 10 min, to ću lakše izdržati. Krivo, tih 10 min će ti biti najbolnije.
Osim ako moja kozmetičarka ne laže
..ali koliko se sjećam, prema vlastitim iskustvima, drži vodu.
Osim ako moja kozmetičarka ne laže
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- nihil
budi musko i stoicki podnesi "pikanje" je moto svih tetoviranih 
dolor nil finis
- Jane Doe
ja podnosim jako dobro, ili bolje rečeno trpim jako dobro
nije isto radiš li crno bijeli tattoo ili u boji jer se po jednom te istom mjestu prelazi prvo crnom radi sjena i da boja bude dublja, pa onda bojom po cijelom tom dijelu, a onda još jednom bojom kao npr. ovdje na sidru di je indigo plavo i svjetlo plavo.... a isto tako nije isto 1-2 sata ili 5-6 i više, to nisam rekla samo ja već i ljudi koji tetoviraju...
ali ne kažem da nema sretnika koji znaju zaspat za vrijeme tetoviranja, takvima zavidim
da nisi ti jedan od takvih...
imaće imam tetovaže skoro po cijelom tijelu i jako dobro znam što je osjećaj peckanja, kad od prilike ti taj dio po kojem se tetovira utrne ne osječaš skoro ništa, da nakon 15 min pauze kad se taj dio "ohladi" osjetiš sve dosta jače i takva sl. sranja...
da sam ovo radila samo crno/bijelo, rekla bi da je bilo maltene bezbolno...
meni su najbolnija bila leđa, imam oko 7 h rada na njima, cijeli gornji dio od vrha jednog ramena pa do drugog ramena
nije isto radiš li crno bijeli tattoo ili u boji jer se po jednom te istom mjestu prelazi prvo crnom radi sjena i da boja bude dublja, pa onda bojom po cijelom tom dijelu, a onda još jednom bojom kao npr. ovdje na sidru di je indigo plavo i svjetlo plavo.... a isto tako nije isto 1-2 sata ili 5-6 i više, to nisam rekla samo ja već i ljudi koji tetoviraju...
ali ne kažem da nema sretnika koji znaju zaspat za vrijeme tetoviranja, takvima zavidim
imaće imam tetovaže skoro po cijelom tijelu i jako dobro znam što je osjećaj peckanja, kad od prilike ti taj dio po kojem se tetovira utrne ne osječaš skoro ništa, da nakon 15 min pauze kad se taj dio "ohladi" osjetiš sve dosta jače i takva sl. sranja...
da sam ovo radila samo crno/bijelo, rekla bi da je bilo maltene bezbolno...
meni su najbolnija bila leđa, imam oko 7 h rada na njima, cijeli gornji dio od vrha jednog ramena pa do drugog ramena

- Jane Doe
stim se slažem, najjači su mi oni što jauču da ih se van čujenihil wrote:budi musko i stoicki podnesi "pikanje" je moto svih tetoviranih
pa ajde ti sada budi muško pa postaj slike toga što si ti muški odtrpio

- Bub
Bub wrote:Jane daj nabaci sliku da vidimo.
Jane odlična je tetovaža, sviđa mi se.