Tattoo & Piercing
- elrania
Re: Tattoo & Piercing
naravno da se može pitati.
i bingo, besplatno je. al više je stvar u tome da probam i vidim kakvo je.
a te se stvari inače ne nose na duže vrijeme, već su kratkotrajne play piercing prirode.
i bingo, besplatno je. al više je stvar u tome da probam i vidim kakvo je.
a te se stvari inače ne nose na duže vrijeme, već su kratkotrajne play piercing prirode.
- metallicat
- elrania
ovo sad se radi tokom jednog fetish nastupa pa ne mogu baš odgađati
kasnije sumnjam da bi bilo 4free i ne bi mi u salonu to radili, jer se ne bave time.
kasnije sumnjam da bi bilo 4free i ne bi mi u salonu to radili, jer se ne bave time.
- metallicat
ma kad malo bolje pogledam, još mi je prva slika i sexy, ali ostale dve su ipak malo previše.
aj super, stavi slikice kad budeš napravila
aj super, stavi slikice kad budeš napravila

- elrania
budem 
nadam se samo da neće neš iskrsnuti pa niš od toga na kraju
možda bude i neki bondage u pitanju i vezivanje s još jednom osobom. fun fun fun

nadam se samo da neće neš iskrsnuti pa niš od toga na kraju
možda bude i neki bondage u pitanju i vezivanje s još jednom osobom. fun fun fun
- Jane Doe
super izgledajuelrania wrote:uskoro![]()
SpoilerShow
i sama bi redovito na parafiliu samo da sam iz zagreba

- callac
elrania wrote:uskoro![]()
SpoilerShow
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
- Asfodel
elrania wrote:budem
možda bude i neki bondage u pitanju i vezivanje s još jednom osobom.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
ekskluzivno
od same skice pa do povlačenja linija, sjenčanja, nanošenja boja, krvi i samog kraja!

i konačna verzija!
uz sve prisutne na j. d., ova mi je zaista najljepša atm i predivno je ispala. šteta što nisam unaprijed mislila i uzela fotić pa ne bi slike bile ovako blijede i mutne zbog kamere na mobu, al eto, snašli smo se 
uz dopuštenje sam objavila da se vidi kako je sve to išlo, a ostale dojmove prepuštam vlasnici sidra
i sad malo o meni
septum otkazan, potvrđeno da imam premalo prostora ispod hrskavice za bušiti ga i da se zato prvi put iskrivio i bolio. sljedeći planovi, upariti neke pirseve i nabaviti širi nakit za uši i možda dat šansu upper nostrilsima.
i naručena za crtanje i tetoviranje 19.3.

od same skice pa do povlačenja linija, sjenčanja, nanošenja boja, krvi i samog kraja!
SpoilerShow

i konačna verzija!

uz dopuštenje sam objavila da se vidi kako je sve to išlo, a ostale dojmove prepuštam vlasnici sidra
i sad malo o meni
septum otkazan, potvrđeno da imam premalo prostora ispod hrskavice za bušiti ga i da se zato prvi put iskrivio i bolio. sljedeći planovi, upariti neke pirseve i nabaviti širi nakit za uši i možda dat šansu upper nostrilsima.
i naručena za crtanje i tetoviranje 19.3.
- Jane Doe
elri, fala za slike
eto, moj fotograf i njezin asistent su me držali nasmijanom cijelo vrijeme.
bilo je baš super, od sastavljanja dijelova raznih slika koje sam ponjela sa sobom, do grčenja face pred kraj, jer slika je zbilja velika, neznam koliko se po fotkama da zaključit, ali dugačka je ko i moj list, a ja sam 170 cm i nemam kratke noge.
linije i sjene su mi čak bile ugodne, izgleda da što više tetovaža napravim, sve bolje podnosim proces. pred kraj je počelo bit malo zajebano, ali ništa prestrašno.
ali sad imam osječaj kao da je bager prešo preko mene i malo me glava boli, ali sve u svemu sretna sam i pre prezadovoljna.
rekli su mi da bi češće trebala doć jer privlačim ušterije, jedino ja se cerečem cijelo vrijeme, jebiga, mene bi bilo sram jaukat
brat još nije vidio, ali jedva čekam da vidim što će reć.
sidro i cvijet su orginalni sailor jerry dizajn, scroll samo uzeli od angelique. zele si je zbilja dao truda, sve je savršeno odrađeno. izbor boja sam prepustila njemu; 7 boja + crna, najviše boja do sada
eto, moj fotograf i njezin asistent su me držali nasmijanom cijelo vrijeme.
bilo je baš super, od sastavljanja dijelova raznih slika koje sam ponjela sa sobom, do grčenja face pred kraj, jer slika je zbilja velika, neznam koliko se po fotkama da zaključit, ali dugačka je ko i moj list, a ja sam 170 cm i nemam kratke noge.
linije i sjene su mi čak bile ugodne, izgleda da što više tetovaža napravim, sve bolje podnosim proces. pred kraj je počelo bit malo zajebano, ali ništa prestrašno.
ali sad imam osječaj kao da je bager prešo preko mene i malo me glava boli, ali sve u svemu sretna sam i pre prezadovoljna.
rekli su mi da bi češće trebala doć jer privlačim ušterije, jedino ja se cerečem cijelo vrijeme, jebiga, mene bi bilo sram jaukat
brat još nije vidio, ali jedva čekam da vidim što će reć.
sidro i cvijet su orginalni sailor jerry dizajn, scroll samo uzeli od angelique. zele si je zbilja dao truda, sve je savršeno odrađeno. izbor boja sam prepustila njemu; 7 boja + crna, najviše boja do sada

- metallicat
joj, krasno je. ne volim previše u boji tattoo al svejedno je jebeno
crvena mi je naj hehe ako smijem pitat, koliko te je koštalo?
btw, jel ima i ljubičaste boje općenito?
btw, jel ima i ljubičaste boje općenito?

- Jane Doe
nije nikakva tajna, koštalo je 3200, i to je što sam imala love od prije. da nije bilo toga, nebi bilo ni sidra.....
i naravno da ima ljubičaste boje, možda čak i više nijansi. ima boja kakvih poželiš, roza, magenta, narančasta.... kaj god poželiš.
je crvena je jebena, ima indigo plava i svjetlo plava, tamno i svjetlo zelena, smađa i žuta, sve se dobro uklopilo i ne djeluje uopće da ima toliko boja.
al zbilja, danas postoji tinta za tetoviranje u bilo kojoj boji koji možeš poželit
i naravno da ima ljubičaste boje, možda čak i više nijansi. ima boja kakvih poželiš, roza, magenta, narančasta.... kaj god poželiš.
je crvena je jebena, ima indigo plava i svjetlo plava, tamno i svjetlo zelena, smađa i žuta, sve se dobro uklopilo i ne djeluje uopće da ima toliko boja.
al zbilja, danas postoji tinta za tetoviranje u bilo kojoj boji koji možeš poželit

- Asfodel
Čestitke Jane!
Ne znam, trebala bih razmisliti koja tvoja mi je sad naj, ovo ili križ... mislim da još uvijek križ, ne znam...
Ne znam, trebala bih razmisliti koja tvoja mi je sad naj, ovo ili križ... mislim da još uvijek križ, ne znam...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Tetovaža je stvarno lijepo urađena i svaka čast na izdržavanju toga, jednom mom frendu su suze potekle u zadnjih sat vremena, a trajalo je četiri sata tetoviranje...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.