hvala, hvala!!!elrania wrote:callac wrote:sestra mi je trudna već neko vrijeme![]()
čestitke tebi i još više njoj! predivna vijest
Što mi je izmamilo smješak danas?
- callac
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
- Asfodel
Čestitkeeee
ont: razni nepoznati ljudi
ont: razni nepoznati ljudi
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Ašow
hohoho, djed božičnjak bio marljiv.
Čestitam!
Ja da nemam buraza malog, život bi mi bio drugačiji.
dijete je dobar činitelj promjene.
Čestitam!
Ja da nemam buraza malog, život bi mi bio drugačiji.
dijete je dobar činitelj promjene.
- Sammy
danas je službeno poceo moj bozicni odmor 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
čestitke i od mene, mada sam ih već izrazio RL.callac wrote:Božićnica koja je uranila i iznos je veći od očekivanog, saznanje da mi i plaća sjeda sutra i to što konačno mogu sa svima podjeliti da ću postati tetka-sestra mi je trudna već neko vrijeme, al se moralo šutjeti iz meni debilnih razloga no nvm!
- Jane Doe
dođem doma fizički iscrpeljna, kad ono piva u frižideru i kruh se peče 

- elrania
žena se tetovira, a muž u kuhinji! 
- Jane Doe
- Asfodel
Ludi ljudi i njihove nepotrebne napojnice
-
John_Ryder
poklon od cure 
- elrania
prvo me mrvicu prestravilo
, al sad se cerekam tome.
bila na friziranju danas i to inače obavljam u bolnici gdje stara zna frizera pa dobijem za manje para super uslugu i tako ja sjedim sama 40 minuta u prostoriji s bojom na glavi, jer je frizerka otišla do psihijatrije da nekog sredi i pred kraj čekanja čujem kak se vrata otvaraju i gledam u odraz da vidim jel ona, a kad ono u sobu ušetava neki stari tip, viok, debeo, u neurednoj pidžami i potkošulji, smrskanog dijela na licu i s nekim malim cijevima oko glave i sporo se vuče po podu i sam sjedne iza mene bez riječi. da mi deblji i veći zombiji nisu među najjezivijim spodobama, vjerojatno na ovo ne bih baš trzala, no na tren sam se baš uhvatila da se zapitam jel bi bilo pametnije izać van
inače je u pitanju pacijent s otorine koji je ubrzo nakon upada u sobu poslan natrag
bila na friziranju danas i to inače obavljam u bolnici gdje stara zna frizera pa dobijem za manje para super uslugu i tako ja sjedim sama 40 minuta u prostoriji s bojom na glavi, jer je frizerka otišla do psihijatrije da nekog sredi i pred kraj čekanja čujem kak se vrata otvaraju i gledam u odraz da vidim jel ona, a kad ono u sobu ušetava neki stari tip, viok, debeo, u neurednoj pidžami i potkošulji, smrskanog dijela na licu i s nekim malim cijevima oko glave i sporo se vuče po podu i sam sjedne iza mene bez riječi. da mi deblji i veći zombiji nisu među najjezivijim spodobama, vjerojatno na ovo ne bih baš trzala, no na tren sam se baš uhvatila da se zapitam jel bi bilo pametnije izać van
inače je u pitanju pacijent s otorine koji je ubrzo nakon upada u sobu poslan natrag
- Asfodel
Naughty e-cards
- metallicat
elrania wrote:prvo me mrvicu prestravilo, al sad se cerekam tome.
bila na friziranju danas i to inače obavljam u bolnici gdje stara zna frizera pa dobijem za manje para super uslugu i tako ja sjedim sama 40 minuta u prostoriji s bojom na glavi, jer je frizerka otišla do psihijatrije da nekog sredi i pred kraj čekanja čujem kak se vrata otvaraju i gledam u odraz da vidim jel ona, a kad ono u sobu ušetava neki stari tip, viok, debeo, u neurednoj pidžami i potkošulji, smrskanog dijela na licu i s nekim malim cijevima oko glave i sporo se vuče po podu i sam sjedne iza mene bez riječi. da mi deblji i veći zombiji nisu među najjezivijim spodobama, vjerojatno na ovo ne bih baš trzala, no na tren sam se baš uhvatila da se zapitam jel bi bilo pametnije izać van![]()