Etida - ljubavna priča epskih proporcija...

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Mshai

Post by Mshai » 16 Jun 2008, 13:18

Dragonrage wrote: Mogu si mislit hahaha...ko i mi na podmornici LOL :lol: :lol: :lol:
Ma za tu podmornicu mi je tako zao... Bio sam u subotu, pomagao na setu, svirao gitaru u pauzama i zajebavao se s njima... dosao doma navecer, posvadjao se s curom (sada bivsom curom), digla mi je tlak do neba - i nisam htio otici na snimanje jer sam bio previse nadrkan a znao sam da cemo se tuć. A nisam htio da me netko slucajno zakaci u full kontaktu pa da mu napravim nesto sto bi mi kasnije bilo zao. :roll: Ostao sam doma, ispuhat se. I dan danas zalim za tim. :lol:

Hehe, al zato je u HNKu bilo iskupljenje. Bio sam grof, i cak sam dobio i zenu. 8) :lol:
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Jun 2008, 13:26

Mshai wrote:
Dragonrage wrote: Mogu si mislit hahaha...ko i mi na podmornici LOL :lol: :lol: :lol:
Ma za tu podmornicu mi je tako zao... Bio sam u subotu, pomagao na setu, svirao gitaru u pauzama i zajebavao se s njima... dosao doma navecer, posvadjao se s curom (sada bivsom curom), digla mi je tlak do neba - i nisam htio otici na snimanje jer sam bio previse nadrkan a znao sam da cemo se tuć. A nisam htio da me netko slucajno zakaci u full kontaktu pa da mu napravim nesto sto bi mi kasnije bilo zao. :roll: Ostao sam doma, ispuhat se. I dan danas zalim za tim. :lol:

Hehe, al zato je u HNKu bilo iskupljenje. Bio sam grof, i cak sam dobio i zenu. 8) :lol:
A LOL :lol:

Meni žao za to u HNK...ali nema veze- Koliko sam čuo to je sve bilo dosta na brzinu, tj., Luka je tek dan ili dva ranije dobio dopuštenje od ovih iz HNK-a da može snimati tamo pa su se svi na brzinu organizirali...

Ali sad je snimljeno sve kaj treba...jel da? Sad samo montaža?

Mshai

Post by Mshai » 16 Jun 2008, 14:44

Dragonrage wrote: Ali sad je snimljeno sve kaj treba...jel da? Sad samo montaža?
Koliko sam ja upućen, snimljeno je sve. A znam da je i montaža već daleko došla. Vjerujem da bi 9. mjesec mogao biti "THE mjesec" kad ćemo se svi skupit fino u kinu na premijeri i s guštom pogledati prvo pravo malo remek djelo prijatelja Luke. 8)

Je, to snimanje u HNKu je prošlo stvarno u trenu jer smo ušli kasno navečer, a morali smo biti gotovi do 1 u noći. Iako, bilo je cool imati HNK samo za sebe. Uživjeli smo se u likove. Koristili smo garderobu i odjela naših najslavnijih opernih pjevača, bili u praznom HNKu. Popeli se na pozornicu i pjevali operu (kad se namještala rasvjeta) - uglavnom, bilo je predobro. :lol: I jebate, otkrili smo kako neke cure s akademije imaju odlične dekoltee (nosile su one haljine sa steznicima) :twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]

A$H

Post by A$H » 16 Jun 2008, 15:38

Mshai wrote:
Dragonrage wrote: Ali sad je snimljeno sve kaj treba...jel da? Sad samo montaža?
Koliko sam ja upućen, snimljeno je sve. A znam da je i montaža već daleko došla. Vjerujem da bi 9. mjesec mogao biti "THE mjesec" kad ćemo se svi skupit fino u kinu na premijeri i s guštom pogledati prvo pravo malo remek djelo prijatelja Luke. 8)

Je, to snimanje u HNKu je prošlo stvarno u trenu jer smo ušli kasno navečer, a morali smo biti gotovi do 1 u noći. Iako, bilo je cool imati HNK samo za sebe. Uživjeli smo se u likove. Koristili smo garderobu i odjela naših najslavnijih opernih pjevača, bili u praznom HNKu. Popeli se na pozornicu i pjevali operu (kad se namještala rasvjeta) - uglavnom, bilo je predobro. :lol: I jebate, otkrili smo kako neke cure s akademije imaju odlične dekoltee (nosile su one haljine sa steznicima) :twisted:
i ti gade ne zoves nikoga da to vidi.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Jun 2008, 15:40

A$H wrote:
Mshai wrote:

i ti gade ne zoves nikoga da to vidi.. :lol:
baš 8) :evil: :twisted: :lol: :lol:

E da...tko je dofurao te djevojke s akademije?

Mshai

Post by Mshai » 16 Jun 2008, 17:54

Dragonrage wrote: E da...tko je dofurao te djevojke s akademije?
Pa ko i uvijek na Lukinim snimanjima -
par dana prije snimanja: "EJ LJUDI SNIMAMO FILM TREBAMO STATISTE I GLUMCE DOĐITEEEEEEEEE!!!!" I ekipica se skupi. Postava koja je gotovo u svim filmovima uvijek dođe, a od statista se izmjenjuju. Cure s ALU su dolazile kako koja kako s kim, ali bilo ih je dosta. I stvarno su bile krasne.
A$H wrote: i ti gade ne zoves nikoga da to vidi.. :lol:
Ej majstore. 8) Bez brige, vidjet ćeš ih na filmu, mislim da nisu uspjele sakrit sa lepezama. :twisted:
Last edited by Mshai on 16 Jun 2008, 19:51, edited 1 time in total.

A$H

Post by A$H » 16 Jun 2008, 17:56

KAJ CE MI FOTKA TEBE..mogao si neku ljepsu stavit.. :lol: :lol:

Mshai

Post by Mshai » 16 Jun 2008, 19:51

A$H wrote:KAJ CE MI FOTKA TEBE..mogao si neku ljepsu stavit.. :lol: :lol:
Cure nisu bile u našoj garderobi. Jebiga. :lol:

A$H

Post by A$H » 16 Jun 2008, 22:59

damn...pa kaj si je sad maknuo..sramis se huh.. :lol: :lol:

Mshai

Post by Mshai » 17 Jun 2008, 00:31

A$H wrote:damn...pa kaj si je sad maknuo..sramis se huh.. :lol: :lol:
Preplasio si me. :lol: Ma sjetio sam se da ce mozda grofica na slici popizdit, pa sam maknuo. Imam dosta tih fotki, pokazat ću ti nekom prilikom. :wink:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Jun 2008, 09:52

Mshai wrote:
A$H wrote:damn...pa kaj si je sad maknuo..sramis se huh.. :lol: :lol:
Preplasio si me. :lol: Ma sjetio sam se da ce mozda grofica na slici popizdit, pa sam maknuo. Imam dosta tih fotki, pokazat ću ti nekom prilikom. :wink:
Pa stavi one "pristojnije" hehe...da vidimo kako je to od prilike izgledalo...snimanje mislim :wink: :D :lol:

DeadDispatcher90

Re: Etida - ljubavna priča epskih proporcija...

Post by DeadDispatcher90 » 20 Dec 2010, 22:40

Evo, ja prvi put čuo za ovo... Samo bih htio reći svaka im čast, fantastičan posao i iskreno divljenje... Samo naprijed! Posteri su predobri!
Revenge solves everything

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Jan 2011, 11:59

Eto, nakon trogodišnjeg post-produkcijog pakla, dugoemtražni amaterski (nezavisni) film "ETIDA" je napokon dobio svoj datum premijere! A to je 17.01.2011 u Kinu Tuškanac. Točno vrijeme projekcije za sada nije poznato, ali će biti objavljeno u topicu. Svi su naravno pozvani da uveličaju taj događaj. Navodno će se održati još jedna projekcija u Kinu SC, ali datum i vrijeme doržavanja iste još nisu poznati.

Razlog zašto je film toliko dugo čeka da ugleda svijetlo dana je taj da se montaža zvuka i slike se pretvorila u dvogodišnju agoniju. Prvo im je tijekom montaže slike riknuo hard na kojem se nalazio kompletan film koji je već bio izmontiran 90%. Uspijeli su spasiti možda 30% montiranog materijala, a ostatak su bili primorani montirati ispočetka. I kao da to nije bilo dovoljno, slična se stvar dogodila i sa montažom zvuka. Kad je montaža istoga bila zgotovljena, dogodila se nekakva komplikacija tehničke prirode i kompletna montaža zvuka je otišla u nepovratno. Pa su naravno bili primorani montirati i zvuk ispočetka. A zbog svega toga je premijera filma bila odgađana nekoliko puta u zadnje 2 godine.

Kroz ovih tjedan dana ću vas filati sa znimljivostima vezanima uz film, slikama iz filma i iza scene u nadi da će vas sve to skupa zainteresirati.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jan 2011, 15:46

Potvrđeno je i vrijeme projekcije!!

Daklem, projekcija će se održati, kao što sam već prije rekao, 17.01.2011., Kino Tuškanac, s početkom u 19:00h

A evo usput i nekoliko character plakata za western priči, te nekoliko (uglavnom) behind the scenes slika...

Image Image Image Image

Image Image Image Image
Last edited by Dragonrage on 13 Jan 2011, 17:00, edited 1 time in total.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jan 2011, 14:46

Još nekoliko plakta za Etidu.

Jedna koji obuhvaća sve priče, te dva plakata za priču o vinarima, kao i nekoliko slika iz samoga filma kao i nekoliko behind the scenes slika...

Image

Priča o Vinaru
Image Image

screenshots
Image Image Image

Behind the scenes
Image Image

Post Reply