Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Tattoo & Piercing

Post by elrania » 16 Dec 2010, 20:37

ja se skroz veselim ko malo dijete. idem ko pratnja i sad sam sama počela odbrojavati dane :lol:
vidjet ću usput tada hoću li moć ugrabiti termin da sebi sredim crtanje (ak ostane vremena) pa da se zakaže neš za sredinu 3. mj. :D

muči me sad jedino navala inspiracije i nemogućnost da se skroz skoncentriram na jedno i kažem da je to to.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 17 Dec 2010, 13:54

cure, hvala na podršci, nemoram vam pričat da i sama postajem nervozna. nema veze što je to 5., a ne 1. :lol:
ista stvar i dok sam studirala; prvi ispit, zadnji ispit, isti k*** od nervoze.
već vidim zeleta kak mi se smije zbog moje treme, al kad krenemo crtat i tetovirat, sve će to proć.
@Elrania, nemrem ti reć koliko mi je drago što ideš samnom :seksualische: baš se veselim, koliko tetovaži toliko i tome što ću imat tvoje društvo tamo :klapklap:
@Cat, pretpostavila sam da će tako ispast zbog tvoje situacije i baš mi je žao. sada je najvažnije da isplivaš iz toga i kad se situacija sredi, možda staviš jednu pobjedničku.

još 6 dana i nemoram ni reć da sliku stavljam čim doma dođem :mrgreen:
Image

Ašow

Post by Ašow » 17 Dec 2010, 14:29

:)

btw. jucer mi majka kaze da ce mi platiti tetovažu kad diplomiram :lol:
reko dobro majko, taman sam se tad i mislio tetovirat :lol:
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Dec 2010, 18:27

Zakon mama :)
Ja ću svojima tek tad reći
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Dec 2010, 09:23

ja sam svojima prestala govorit nakon 3. (majka je bila vidno razočarana :roll: ), a oni ni ne pitaju, tak je najbolje.
4. je vidjela kad je brat gledao slike na fejsu i počela je srat, pa joj je on objasnio neke stvari, tipa kako on, da se tak ponašaju prema njemu, nebi imao uopće posla s njima i sad je sve ok.
fala braco ti si najbolji :seksualische:
o tome raspravljam samo s ljudima zaintersiranim za te stvari.
Image

Ašow

Post by Ašow » 18 Dec 2010, 14:31

a ono, već bi ih imao nekoliko po sebi da ne poštujem njihovo mišljenje.
Mislim, nije me briga toliko za mišljenje od majke, koliko od starog, a on me zamolio da ih ne stavljam na sebe dok ne diplomiram.
Reko nema beda.
Mozda bi bilo drugačije da nisu toliko otvoreni prema meni i da ne prihvaćaju gotovo sve u vezi mene.
P ono, lijepo :)
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 18 Dec 2010, 16:56

meni je moja stravično bila protiv toga prije, pa se njen najdraži brat tetovirao (lav na rame) i onda joj je to odmah postalo simpatično.
ne zna još za planove na ruci, budem spomenula to tj dana prije termina.

simpatično mi je kak nije ni a rekla što se tiče jane doe kad ju je vidjela, niti jednu negativnu stvar i propitkivanja u vezi tetovaža. možda želi samo ignorirati, no lijepo mi je da se konačno malo oslobađa averzije prema tome i nema potrebu da odmah kvoca i jamra i osuđuje.

metallicat

Post by metallicat » 18 Dec 2010, 16:57

ali kakva će bit razlika sad il kad diplomiraš? :lol:
Image

Ašow

Post by Ašow » 18 Dec 2010, 19:11

elrania wrote:meni je moja stravično bila protiv toga prije, pa se njen najdraži brat tetovirao (lav na rame) i onda joj je to odmah postalo simpatično.
ne zna još za planove na ruci, budem spomenula to tj dana prije termina.

simpatično mi je kak nije ni a rekla što se tiče jane doe kad ju je vidjela, niti jednu negativnu stvar i propitkivanja u vezi tetovaža. možda želi samo ignorirati, no lijepo mi je da se konačno malo oslobađa averzije prema tome i nema potrebu da odmah kvoca i jamra i osuđuje.
Necu reci da je moja navikla na takve ljude, ali ja sam na takve ljude oko sebe navikao.
Kad sam doveo doma frenda koji ima dreadove do guzice i nekoliko vidljivih tetovaza, zgrozila se, al onda kad je reko da je magistar ekonomije je promijenila mišljenje o njemu :lol:
pa valjd zato mi je i rekla da kad diplomiram da će mi platiti prvu :)
a i onda su sestricne iz švabije počele dolazit do nas pa je isto promijenila mišljenje potpuno.

Znaci, mlad covjek s diplomom se smije tetovirat :lol:
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 18 Dec 2010, 20:33

ova promjena mišljenja mi je skroz razumljiva. eto, slično je bilo i kod moje, jer se tetovirala osoba do koje mama drži najviše nakon mene i odmah je takvo što bilo ok na njemu. često je povezivala tetovaže s problematičnim ponašanjem i neuspjehom na profesionalnom planu u životu, ali sve više je u doticaju s onima koji su i školovani i uredno zaposleni i izlaze iz nekog zadrtog okvira da su tjelesne modifikacije i svi negativni aspekti urednog života u pozitivnoj korelaciji.
u mom je slučaju njoj najveća briga što će drugi reć, profesori, okolina jadi jadi jada i koliko će to utjecati na zdravlje.
zasad sve fino, krasno i idemo dalje :lol:

Ašow

Post by Ašow » 19 Dec 2010, 13:37

:)
pa e, upravo to.
A jebiga, i ja se druzim stvarno sa ološima, ali shvatila je da oni koji izgledaju normalnije su zapravo problematičnije osobe.
Me hates mes citizs
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 19 Dec 2010, 19:17

uskoro :mrgreen:
SpoilerShow
Image

Image

Scarface

Post by Scarface » 19 Dec 2010, 19:39

:jawbreaker: :jawbreaker:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 19 Dec 2010, 19:42

bude se skidalo ubrzo nakon stavljanja, nekoliko dana nakon ili pak sati.
šteta samo što nije toplije vrijeme i što će biti upakirano sve u hrpu robe umjesto da se pokaže, ako odlučim malo duže nositi.

metallicat

Post by metallicat » 20 Dec 2010, 00:13

ako mogu pitat, zaš ćeš radit ako ćeš ubrzo skidat? možda ćeš besplatno ''dobit'' ili? inače, osobno mi je to bljakić :D
Image

Post Reply