Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 18 Dec 2010, 17:16

U slast! :partyman:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 18 Dec 2010, 17:21

Dobila jučer od sestre ovu maskaru http://www.maybelline.co.uk/PRODUCTS/Ey ... letto.aspx i moram priznati da je dosta dobra, trepavice super definira, jedino što meni općenito ne valjaju maskare kad su skroz nove pa će ova bit savršena kada se malo zgusne :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 18 Dec 2010, 17:22

tu još nisam probala, i meni je bolja recimo tj, dva nakon, a ne odmah onako svježa.
Image

callac

Post by callac » 18 Dec 2010, 17:25

a to je sad najnovije na tržištu, kako moja sestra zastupa Loreal za Hrvatsku onda svako malo dobiva kozmetičke proizvode koji su pod Lorealom, a ja sam njoj prije par tjedana dala svoju novu maskaru koja mi nije sjela, a ona ju uvijek koristi, isto Maybeline pa mi ona onda poklonila ovu..
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 18 Dec 2010, 19:36

ajme, napravila sam ove kekse s prošle strane. ja nemam riječi, neznam kad sam nešto takvo probala! izgledom su mi ispali bezveze jer su se izdužili i ispali plosnati, ali okusom savršenstvo :prayer: joj asf da si bar bliže da degustiraš :mrgreen:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Dec 2010, 15:16

Daj šuti, cure mi sline!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 19 Dec 2010, 15:25

Asfodel wrote:Daj šuti, cure mi sline!
:lol:
sutra ih opet radim jer su polako nestali :oops:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2010, 19:02

metallicat wrote:asfić, kako ti ovo izgleda?
Image
to bi možda probala. :mrgreen:

mmm... chocolate chip. :D

to su mi najbolji keksi.

elrania

Post by elrania » 22 Dec 2010, 22:04

sve me više tjera da skratim kosu i počnem izjednačavati dužine i malo se držim neke kraće frizure.
bob jedini dolazi u obzir i najkraći do razine brade. baš malo pretražujem razne slike, oblike, dužine ovo ono pa možda i sredim friz do nove.
nadam se samo da neće ispasti katastrofalno :lol:

callac, ako imaš nekih prijedloga, zamolila bih te za pomoć. samoj mi je dosta teško procijeniti i zapravo na skoro sve gledam crno i imam dojam da mi ne bi stajalo pa dobro dođe komentar i prijedlog sa strane.

što se nekih dodatnih detalja tiče, ne bih ništa stepenasto.

callac

Post by callac » 22 Dec 2010, 22:15

Radi isto što i ja-počni lagano puštat ovo ispod, a gornji sloj prebaci preko, neće nitko ni skužiti da je ovo ispod kraće kad se isfeniraš. Meni je bob jako draga frizura, pogotovo sad ovaj moj kratki, a kombinacija je ujedno i bezbroj, a opet su nekako sve na isti kalup :lol:
za tebe mi pada na pamet neš ovako, pa čak i boja mi je zakon:

Image

a ako ti treba inspiracija, odi na ovu stranicu http://www.hairstyle-news.hr/ i pod brošure pronađi broj časopisa i pregledavaj, ja sam se začudila koliko sam zapravo frizura sama nekako izmislila, a tu sam ih tek sad pronašla....
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 22 Dec 2010, 22:23

hvala!

mrvicu mi je i prekratka ta firzura što si priložila, ali budem uzela u obzir. boju koju sada imam bih ostavila.
idem sad na tu stranicu malo prošvrljati. osobno sam dosad jako zgodnih stvari pronašla na http://your-hairstyles.com/

callac

Post by callac » 22 Dec 2010, 22:27

elrania wrote:hvala!

mrvicu mi je i prekratka ta firzura što si priložila, ali budem uzela u obzir. boju koju sada imam bih ostavila.
idem sad na tu stranicu malo prošvrljati. osobno sam dosad jako zgodnih stvari pronašla na http://your-hairstyles.com/
:lol: a meni se učinila i preduga, al to sam samo ja... da, znam za tu stranicu, ali vjeruj da na ovoj koju sam ti dala ima znatno više, što modernijih i alternativnij frizura, boja, pa čak i šminka mi se na dosta modela svidjela
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 22 Dec 2010, 22:35

baš sam prelistala jedan i odlično je!

a eto, nisam baš navikla na kratke frizure pa mi je ovo malo problematično za početak. možda nakon 2. šišanja posegnem za time. :lol:

callac

Post by callac » 22 Dec 2010, 22:41

meni je cilj takav neki bobić, sličan onom koji sam imala sa narančastom kosom, ali ostajem pri plavoj boji... a onda kad se izguštam slijedi puštanje kose i šiškica i prepuštam ju majci prirodi da se kovrča kako želi, naravno da kada poželim izravnam ju, ali kad je duža ne moram robovati svaki dan fenu i pegli, a boja će ići (najvjerojatnije) onako bakreno plava, drečavo narančastih se klonim u širokom luku nhf, al nekako mi za te ležernije frizurice paše i prirodnija boja, a to svakako nije platinasto plava, narančasta, crvena, crna....mora biti nešto neutralno.
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 22 Dec 2010, 22:47

nešto u ovom stilu: Image
If one of them is dead.

Post Reply