The Green Hornet (2010)
- Dragonrage
Re: The Green Hornet (2010)
Green Hornet car...vjerojatno najbolja stvar u cijelom filmu hehe....

-
jeba
Seth Rogen ima malo specifilčam mastup, mislim da bi moglo bit zanimljivo za pogledat. Čips, pivo i to je to.
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
Novi, nešto bolji trailer...
TRAILER 3
Inače...film je na probnim projekcijama postigao izvrsne rezultate! "Navodno je 'The Green Hornet' postigao postotak od gotovo 93%, što znači da su gledatelji s njime oduševljeni. Ujedno je film imao i 83% komentara kako bi film definitivno preporučili svojim poznanicima..."
http://mojtv.hr/magazin/4638/gondryev-t ... icima.aspx
TRAILER 3
Inače...film je na probnim projekcijama postigao izvrsne rezultate! "Navodno je 'The Green Hornet' postigao postotak od gotovo 93%, što znači da su gledatelji s njime oduševljeni. Ujedno je film imao i 83% komentara kako bi film definitivno preporučili svojim poznanicima..."
http://mojtv.hr/magazin/4638/gondryev-t ... icima.aspx
- Dragonrage
- Jane Doe
gledam trailer i niš, niš ekstra, ono mah
i jučer konačno nadoplatim rapid i idem neš skinut da vidim jel šljaka, stisnem KATZ i ovo je bilo prvo po redu i stisnem da se skida...
i kaj, i onak nema niš za gledat i dam mu šansu...
koji film, meni je ovo cener
ja, od početka do kraja nisam skidala osmjeh s lica, film je tolko fora i zabavan, ma super... tako mi je drago da sam gledala
sad čekam neki brrip pa da si ga snimim
inaće sam fan super hero filmova i rijetko koji mi nevalja (zadnji batman, recimo, preveć politike premalo batamna
)
pravi filmić za opustit, ni u jednom trenu naporan ni dosadan, ma super
i jučer konačno nadoplatim rapid i idem neš skinut da vidim jel šljaka, stisnem KATZ i ovo je bilo prvo po redu i stisnem da se skida...
i kaj, i onak nema niš za gledat i dam mu šansu...
koji film, meni je ovo cener
ja, od početka do kraja nisam skidala osmjeh s lica, film je tolko fora i zabavan, ma super... tako mi je drago da sam gledala
sad čekam neki brrip pa da si ga snimim
inaće sam fan super hero filmova i rijetko koji mi nevalja (zadnji batman, recimo, preveć politike premalo batamna
pravi filmić za opustit, ni u jednom trenu naporan ni dosadan, ma super

- metallicat
Jane Doe wrote:inaće sam fan super hero filmova i rijetko koji mi nevalja (zadnji batman, recimo, preveć politike premalo batamna)pravi filmić za opustit, ni u jednom trenu naporan ni dosadan, ma super
joj, mene isto zanima film, jer volim takve, ali kad tu c. diaz nemogu prožvakat. je baš upečatljiva u filmu

- Asfodel
Dojmovi koji su stigli do mene kažu: bezvezno

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
ma ne gnjave s njom, to je ko neka sporedna uloga, nemaš brige. sve se vrti oko njih dvojicemetallicat wrote:Jane Doe wrote:inaće sam fan super hero filmova i rijetko koji mi nevalja (zadnji batman, recimo, preveć politike premalo batamna)pravi filmić za opustit, ni u jednom trenu naporan ni dosadan, ma super
![]()
![]()
joj, mene isto zanima film, jer volim takve, ali kad tu c. diaz nemogu prožvakat. je baš upečatljiva u filmu?

- Asfodel
Ovo je bilo zabavno, veselo i smiješno
Baš za kino, odnosno za ekipno gledanje. Ima trenutaka kad je bilo i malo dosadno, ali dobro. Najbolji mi je bio negativac i cijela njegova spika 
- sandi
mene taaako više ti 'super hero' filmovi zamaraju...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Asfodel
Ja ih ne volim uopće, ali ovo je bilo sasvim ok.sandi wrote:mene taaako više ti 'super hero' filmovi zamaraju...
Fina praznoglava zabava za jednu večer, jest da ćeš film zaboravit iste sekunde i da neće dobiti neku ocjenu kao da je remek djelo, al ono...teško je danas naći nešto ZBILJA smiješno i zabavno, da se ne svodi na svega dvije fore.
- dragonheart
Meni je film JEBENO GENIJALAN
Nisam znao da je Seth Rogen i scenarist filma,no čovjek je napisao scenarij maltene dostojan Shane Blacka.Ovo neću prežalit što nisam otišao u kino.Inače film i ne počiva toliko na akciji nego na odnosu njih dvojice,a što se tiče akcijskih scena,e pa one su najpromašeniji dio filma nekak,ima previše CGI-au u fajt scenama,ali ok valjda u dvojci ne bude.
No akcija bez fajta je sasvim ok (potjere i to),a što se tiče Christopha Waltza,dobar je,no Kato je ukrao cijeli film,on i njegovo kuhanje kave,izrada auta i slično.Jedva čekam DVD izdanje
No akcija bez fajta je sasvim ok (potjere i to),a što se tiče Christopha Waltza,dobar je,no Kato je ukrao cijeli film,on i njegovo kuhanje kave,izrada auta i slično.Jedva čekam DVD izdanje
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
-
John_Ryder