Ocjena bi bila vrlo vjerovatno veca da mi tokom gledanja mali milijun stvari nije bio na pameti...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
GreenHornet
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Rope (1948)-8,2/10
Ocjena bi bila vrlo vjerovatno veca da mi tokom gledanja mali milijun stvari nije bio na pameti...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Ašow
Tommy Boy - 6/10
Komedija. Rađeno po kalupu, ali Chris Farley je jednostavno smijeh. Random scene ftw.
Behind Enemy lines - 7/10
Akcijski film u kojemu je radnja smještena u doba našeg rata, američki pilot duboko u Bosni zaglavio nakon iskakanja iz zrakoplova.. Uvijek mi drag za pogledati.
The Believer - 9/10
Židov postaje skins i taj skins tuče židove. Dobru priču ima, i naravno kako i priliči jednom takvome filmu, shvaća svoju pogrešku. Preporuka.
Komedija. Rađeno po kalupu, ali Chris Farley je jednostavno smijeh. Random scene ftw.
Behind Enemy lines - 7/10
Akcijski film u kojemu je radnja smještena u doba našeg rata, američki pilot duboko u Bosni zaglavio nakon iskakanja iz zrakoplova.. Uvijek mi drag za pogledati.
The Believer - 9/10
Židov postaje skins i taj skins tuče židove. Dobru priču ima, i naravno kako i priliči jednom takvome filmu, shvaća svoju pogrešku. Preporuka.
-
jeba
the sorcerer's apprentice - solidna zabava
- remike2
What Just Happened (2008) - 7/10, zabavan i satiričan pogled na Hollywood sa odličnom glumačkom postavom koju predvodi Robert De Niro.
The Godfather: Part III (1990) - 5/10, slabiji podosta od prva dva, sve u svemu ok film koji završava jednu veliku filmsku sagu.
Donnie Brasco (1997) - 10/10, odličan, zanimljiv i napet mafijaški film koji svakim novim gledanjem mi se sve više sviđa, remek djelo.
The Godfather: Part III (1990) - 5/10, slabiji podosta od prva dva, sve u svemu ok film koji završava jednu veliku filmsku sagu.
Donnie Brasco (1997) - 10/10, odličan, zanimljiv i napet mafijaški film koji svakim novim gledanjem mi se sve više sviđa, remek djelo.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- hitman_4
- Bub
Ma kad ga stave tako kasno, gledao malo početak i zaspao...jep da čista desetka.remike2 wrote:Donnie Brasco (1997) - 10/10, odličan, zanimljiv i napet mafijaški film koji svakim novim gledanjem mi se sve više sviđa, remek djelo.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
Coming To America - 9/10
Trading Places - 8/10
Deliverance - 7/10
Chronicles of Narnia - Voyage of the Dawn Treader 3D - 6.5/10
Trading Places - 8/10
Deliverance - 7/10
Chronicles of Narnia - Voyage of the Dawn Treader 3D - 6.5/10
- Bub
The American (2010) - 7/10
Jedina zamjerka filmu što Cloonjo pokazuje svoj torzo malo, malo i ono vidi ja mogu radit pull ups-e i sklekove...svaka ti čast što s 50 izgledaš tako, ali nemojmo pretjerivat. Sve u svemu dosta spor film s odličnom dramom i radnjom ostarjelog hitman-a, sviđa mi se.
Jedina zamjerka filmu što Cloonjo pokazuje svoj torzo malo, malo i ono vidi ja mogu radit pull ups-e i sklekove...svaka ti čast što s 50 izgledaš tako, ali nemojmo pretjerivat. Sve u svemu dosta spor film s odličnom dramom i radnjom ostarjelog hitman-a, sviđa mi se.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
cable guy - zabavan, ali ne i prezabavan. svejedno jim carrey je još jednom pokazao svoje umijeće. 7/10
narnija 3.dio - najlošiji nastavak. lucy mi je bila najbolji lik, a sad se bome nije nešto iskazala. ispada da su ona curica i njen stari bili skoro glavni likovi što mi je totalno glupo. koga briga oće ona doć natrag svojoj mamici. 4,5/10
narnija 3.dio - najlošiji nastavak. lucy mi je bila najbolji lik, a sad se bome nije nešto iskazala. ispada da su ona curica i njen stari bili skoro glavni likovi što mi je totalno glupo. koga briga oće ona doć natrag svojoj mamici. 4,5/10

- remike2
American Graffiti (1973) - 8/10
Raging Bull (1980) - 10/10
Big (1988) - 7/10
Raging Bull (1980) - 10/10
Big (1988) - 7/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Ašow
London - 6/10
Jebiga, J.Statham poboljšava film koji je načelno malo iznad prosjeka.
Jebiga, J.Statham poboljšava film koji je načelno malo iznad prosjeka.
- illnath93
Until the light takes us-7.5/10
-
jeba
Takers (2010) - poprilično dobro
- remike2
Dumb & Dumber (1994) - 10/10
Dick Tracy (1990) - 7/10
Dick Tracy (1990) - 7/10
- john_constantine
Watch Out, We're Mad - odlična i zabavna akcijska komedija s Bud Spencerom i Terence Hillom. Vožnja, tučnjave, humor, gegovi... Jedan od najboljih filmova u njihovoj zajedničkoj karijeri. Od zabavne scene tučnjave u teretani do odlične završnice s balonima i smiješnim likovima poput psihošvabe. A i podsjetnik kako su se takvi filmovi prestali snimati... 5/5
Michel puši karu.