Nisu sva izdanja takva. A opet i kad kupiš izvana isto nije skroz savršeno.HorrorHR wrote:Zašto uopće podržavate ta sranja hrvatska izdanja kupujući ih![]()
![]()
![]()
Mislim katastrofa pakiranja, lažne informacije, upitna kvaliteta transfera itd. su razlozi da se smeća ne kupuju... Je cijena popularna, ali opet...
Nova DVD izdanja na kioscima
- Vorador
- Dragonrage
I to kaj kažeš...Vorador wrote:Nisu sva izdanja takva. A opet i kad kupiš izvana isto nije skroz savršeno.HorrorHR wrote:Zašto uopće podržavate ta sranja hrvatska izdanja kupujući ih![]()
![]()
![]()
Mislim katastrofa pakiranja, lažne informacije, upitna kvaliteta transfera itd. su razlozi da se smeća ne kupuju... Je cijena popularna, ali opet...
- dr_gonzo
Eh da se toga dočepam to bi bio ulov (Feast i The Prowler)HorrorHR wrote:Ok neznam dali ste upućeni ali na nekim pumpama se može naći po 29 i 39 kuna:
Amytiville Horror (Mislim da je novi)
Feast
i....
šok nad šokovima...
The Prowler iliti Rosemary's Killer![]()
jedan od zadnjih filmova za koje bi mislio da će se naći kod nas na DVDu...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
Al ako znaš kuće koje izbacuju dobro masterirane dvde nemožeš faliti.Vorador wrote:Nisu sva izdanja takva. A opet i kad kupiš izvana isto nije skroz savršeno.
Uostalom ja sam jedan od onih koji baš ne preferira kupovati dvde bez ikakvih extrasa - A to je kod nas standard.
Last edited by HorrorHR on 06 Aug 2007, 17:12, edited 1 time in total.
- john_constantine
Ah, ja bi htio prowler.dr_gonzo wrote:Eh da se toga dočepam to bi bio ulov (Feast i The Prowler)HorrorHR wrote:Ok neznam dali ste upućeni ali na nekim pumpama se može naći po 29 i 39 kuna:
Amytiville Horror (Mislim da je novi)
Feast
i....
šok nad šokovima...
The Prowler iliti Rosemary's Killer![]()
jedan od zadnjih filmova za koje bi mislio da će se naći kod nas na DVDu...
Michel puši karu.
- Vorador
HorrorHR wrote:Al ako znaš kuće koje izbacuju dobro masterirane dvde nemožeš faliti.Vorador wrote:Nisu sva izdanja takva. A opet i kad kupiš izvana isto nije skroz savršeno.
Uostalom ja sam jedan od onih koji baš ne preferira kupovati dvde bez ikakvih extrasa - A to je kod nas standard.
Pa ne bih baš rekao. Svakakva sranja se štancaju, to je istina ali ima stvarno mnogo Box Setova i Special Editiona koji su identični R1 i R2 izdanjima. Istina je također da su hr. distributeri skloni varanju kupaca i podvaljivanju svakakvih sranja, par puta sam i sam nasjeo ali, u globalu situacija i nije tako loša.
- john_constantine
- Vorador
- Dragonrage
To Continetal voli napraviti...a i Blitz...recimo više ne možete kupiti dvostruko izdanje "Predatora" kod nas...ili dvostruko izdanje "Brzine", "Dobar, Loš, Zao", Butch Cassady & Sundance Kid, Aliene (sva četiri) i još neke naslove...Vorador wrote:Meni se to desilo sa Sedmoricom veličanstvenih. Jesi kupio to možda na onoj akciji 1 - 75 kn, 2-99 kn?john_constantine wrote:je, također. Nabavio sam specijalno izdanje Najduži dan, ali samo film i ništa drugo, nema nikakvih dodataka.
Jednostavno kao da im se ne da više tiskati ta izdanja ili nemaju više bonus diskova pa hite na tržište samo ovo jadno izdanje...misleći valjda da tko je htio kupiti to dvostruko, taj je do sada već i kupio
- jigsaw
Dobro zboriš.Dragonrage wrote:To Continetal voli napraviti...a i Blitz...recimo više ne možete kupiti dvostruko izdanje "Predatora" kod nas...ili dvostruko izdanje "Brzine", "Dobar, Loš, Zao", Butch Cassady & Sundance Kid, Aliene (sva četiri) i još neke naslove...Vorador wrote:Meni se to desilo sa Sedmoricom veličanstvenih. Jesi kupio to možda na onoj akciji 1 - 75 kn, 2-99 kn?john_constantine wrote:je, također. Nabavio sam specijalno izdanje Najduži dan, ali samo film i ništa drugo, nema nikakvih dodataka.
Jednostavno kao da im se ne da više tiskati ta izdanja ili nemaju više bonus diskova pa hite na tržište samo ovo jadno izdanje...misleći valjda da tko je htio kupiti to dvostruko, taj je do sada već i kupio
- john_constantine
Ne, algoritam u vž.Vorador wrote:Meni se to desilo sa Sedmoricom veličanstvenih. Jesi kupio to možda na onoj akciji 1 - 75 kn, 2-99 kn?john_constantine wrote:je, također. Nabavio sam specijalno izdanje Najduži dan, ali samo film i ništa drugo, nema nikakvih dodataka.
Michel puši karu.
- Dragonrage
- metallicat
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin