Live Free Die Hard ak Die Hard 4

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Unreal

Post by Unreal » 19 Jun 2007, 17:15

Ima na ignuo dva 20 sekundna klipa iz filma ,ako ikog zanima..
http://media.movies.ign.com/media/491/4 ... ids_1.html
Hmm meni izgleda pretjerano u akciji.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Jun 2007, 00:49

Unreal

Post by Unreal » 23 Jun 2007, 22:58

Unreal

Post by Unreal » 26 Jun 2007, 11:26

Recenzija igre Die hard na nesu od NintendoNerda
http://www.cinemassacre.com/Home_page/frameset.html
:rotflmao: :rotflmao:

Unreal

Post by Unreal » 28 Jun 2007, 09:46

To te ja pitam. Izgleda da je film super bar po prvim ktitikama
http://www.imdb.com/title/tt0337978/
http://www.rottentomatoes.com/m/live_free_or_die_hard/

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Jun 2007, 13:09

Unreal wrote:To te ja pitam. Izgleda da je film super bar po prvim ktitikama
http://www.imdb.com/title/tt0337978/
http://www.rottentomatoes.com/m/live_free_or_die_hard/
Odlično...sad se još više veselim filmu. Ovaj jedna frend ga je gledao i kaže da je odličan...u rangu sa prethodnicima... :D :D :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Jul 2007, 14:57

Dragonrage

Post by Dragonrage » 03 Aug 2007, 19:15

Hehe...kako fora...na sajtu od filma možete sami slagati walpapere za svoje desktopove
:supz: :supz: :supz: :D

http://www.livefreeordiehard.com/index_site.html

jigsaw

Post by jigsaw » 04 Aug 2007, 22:03

Film je nešto predobro...sad sam se vratio iz kina...svaka čast...

elrania

Post by elrania » 04 Aug 2007, 22:43

odvojila sam i ja vremena danas za die hard 4 i nisam odusevljena
dodoh, pogledah i izadoh van iz dvorane bez ikakvih osobitih dojmova
film je ok akcija, vjerojatno jedna od kvalitetnijih koje su izasle u zadnje vrijeme, ali djeluje mi prazno i suvise pretjerano
uopce nisam osjetila onu dozu iscekivanja i ugodne uzdrmanosti koju ocekujem da ce mi dobar akcijski film dati
humor u filmu je pohvalan, ali ipak, nije mi to to. napisala sam ranije pod jednom drugom temom da mi je preflashy i da nema nekih izforsiranih scena koje su po mom nepotrebne i cisto pretjerivanje, film bi bio vise u duhu samog die hard serijala gdje je prisutna surova, prizemljena akcija.
ovi svi silni efekti su oduzeli car filmu, iako mi je ona scena s autom koji se zabija u helikopter bila jako dobra, no scenu s f35 sam gledala s velikom dozom ravnodusnosti i :? izrazom lica
film sam za sebe je ok, preporucam, gledajte ga itd... ali kad bih morala birati najbolji od ta 4 dijela, bio bi mi na 3. mjestu

jigsaw

Post by jigsaw » 04 Aug 2007, 22:44

Sada ću se baciti na sve ostale dijelove...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Aug 2007, 10:49

elrania wrote:odvojila sam i ja vremena danas za die hard 4 i nisam odusevljena
dodoh, pogledah i izadoh van iz dvorane bez ikakvih osobitih dojmova
film je ok akcija, vjerojatno jedna od kvalitetnijih koje su izasle u zadnje vrijeme, ali djeluje mi prazno i suvise pretjerano
uopce nisam osjetila onu dozu iscekivanja i ugodne uzdrmanosti koju ocekujem da ce mi dobar akcijski film dati
humor u filmu je pohvalan, ali ipak, nije mi to to. napisala sam ranije pod jednom drugom temom da mi je preflashy i da nema nekih izforsiranih scena koje su po mom nepotrebne i cisto pretjerivanje, film bi bio vise u duhu samog die hard serijala gdje je prisutna surova, prizemljena akcija.
ovi svi silni efekti su oduzeli car filmu, iako mi je ona scena s autom koji se zabija u helikopter bila jako dobra, no scenu s f35 sam gledala s velikom dozom ravnodusnosti i :? izrazom lica
film sam za sebe je ok, preporucam, gledajte ga itd... ali kad bih morala birati najbolji od ta 4 dijela, bio bi mi na 3. mjestu
Ja sam izašao iz kina oduševljen...još kad su na kraju zasvirali Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son...razvukao mi se smajl od uha do uha...rekoh, to je to hehehe... :D :D :D :D

Efekata svakako ima mnogo više nego u prijašnjim nastavcima, ali uopće ne ulaze u oči, a ta famozna scena sa avionom...kao što sam rekao u jednom drugom topicu...nije ništa više nerealnija ili pretjeranija nego Willisov skok sa krova zgrade kada sve eksplodira u jedinici, katapultiranja iz aviona koji eksplodira u dvojci ili skok sa mosta na brod u trojci...

elrania

Post by elrania » 06 Aug 2007, 11:00

Dragonrage wrote:Ja sam izašao iz kina oduševljen...još kad su na kraju zasvirali Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son...razvukao mi se smajl od uha do uha...rekoh, to je to hehehe... :D :D :D :D
ja sam ostala odusevljena kad je ta pjesma zasvirala u autu i samo se nadala da ju nece prekinuti odmah nego da ce ostaviti da odsvira malo :)
ta stvar ima jedan od najboljih uvoda koje sam cula...
Efekata svakako ima mnogo više nego u prijašnjim nastavcima, ali uopće ne ulaze u oči, a ta famozna scena sa avionom...kao što sam rekao u jednom drugom topicu...nije ništa više nerealnija ili pretjeranija nego Willisov skok sa krova zgrade kada sve eksplodira u jedinici, katapultiranja iz aviona koji eksplodira u dvojci ili skok sa mosta na brod u trojci...
da, slazem se... ali tamo sve je imalo onaj obicni, bez nekih vizualnih perverzija, shtih... i zato volim taj serijal
a ono, 21. stoljece je i za ocekivat je da ce akcijski film pretrpat flashy scenama...
kazem opet, nije film los, daleko od toga, al nije ono sto sam se nadala da ce biti

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Aug 2007, 11:04

elrania wrote:
Dragonrage wrote:Ja sam izašao iz kina oduševljen...još kad su na kraju zasvirali Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son...razvukao mi se smajl od uha do uha...rekoh, to je to hehehe... :D :D :D :D
ja sam ostala odusevljena kad je ta pjesma zasvirala u autu i samo se nadala da ju nece prekinuti odmah nego da ce ostaviti da odsvira malo :)
da, slazem se... ali tamo sve je imalo onaj obicni, bez nekih vizualnih perverzija, shtih... i zato volim taj serijal
a ono, 21. stoljece je i za ocekivat je da ce akcijski film pretrpat flashy scenama...
kazem opet, nije film los, daleko od toga, al nije ono sto sam se nadala da ce biti
Ufff...ja sam mislio da će ga totalno zasrati...tak da sam bio oduševljen viđenim. Čuj...ovo je 21 st., bilo je za očekivati neke modernizirane fore...ali nije da su preforsirali...ta scena sa avionom je zapravo jedini zbilja pretjerana scena...a i ona kao što rekoh opet nije baš tak pretjerana kada se uspoređuje sa nekim drugim scenama iz prijašnjih filmova...

Sve u svemu...ako se mene pita...najbolji film koji nam je ovo ljeto ponudilo...

jigsaw

Post by jigsaw » 06 Aug 2007, 11:05

Dragonrage wrote:
elrania wrote:
Ufff...ja sam mislio da će ga totalno zasrati...tak da sam bio oduševljen viđenim. Čuj...ovo je 21 st., bilo je za očekivati neke modernizirane fore...ali nije da su preforsirali...ta scena sa avionom je zapravo jedini zbilja pretjerana scena...a i ona kao što rekoh opet nije baš tak pretjerana kada se uspoređuje sa nekim drugim scenama iz prijašnjih filmova...

Sve u svemu...ako se mene pita...najbolji film koji nam je ovo ljeto ponudilo...
Ona scena mi je odlična kada auto treba pasti na njih a njih obrane dva auta a strane, kako sam se onda usrao... :wink:

Post Reply