Last Post Wins !!!11one
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
Pa da, baš se sad sjetih kako kad sam bio na moru radio sezonski je bilo odlično otić na plažu po noći kupat se, gitara svira, cuge ima i uživa se...ehhh neće toga biti više...baš nekako u zadnje vrijeme fale stvari kad te bolila ona stvar za sve i kad se uživalo.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- maddjuro
baš si mislim kako bi s guštom pogledao onu orginalnu fantasiu da dojde u cinestar, pošto je tamo dobar surround , a to mi je važno za ovaj film
I may be an idiot, but i am no fool.
- Sammy
snijeg 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
lol, kakva smo mi država.
Sanaderu ukinemo imunitet i možemo se hebati. Već je pobjegao iz Hrvatske.
A čitam nedjeljni jutarnji od prošlog tjedna i jedan članak mi je zapeo za oko. Neki stari učitelj od plaće mu ostane samo 4 kn jer mu to pojedu krediti. A kako je dobio kredite? Kao jamac je izgleda dužan 300 000 kn. Kako je postao Jamac? Jer je dobar, pošten i naravno, naivan. I samo govori kako može odbiti čovjeku novce ili kako će mu Bog oprostiti i sve to. I priča primjer kako je jedanput na pošten način došao do 70 kn. I isti čas mu dođe neki susjed od njegova prijatelja i kaže da mu treba novac. Ovaj, tako silno dobar mu da jedine novce. I onda mu netko drugi traži novce da vrne, a on počne tvrditi da mu nikad nije posudio novce. Ali dobar čovjek samo "Ma nema veze, Bog će mi platiti".
I onda pri kraj najavljuje kako će do 2014. isplatiti sve dugove, ali da će biti još ljudi koji trebaju novce za investicije i slično, pa kako ih može odbiti...
Mislim, dobro je da je čovjek pošten i dobar, ali ovo je više "bolest", nego to da govori da je sretan usprkos tome što ga ljudi iskorištavaju i varaju jer je "blesav". I kako će mu Bog platiti...
Naravno, bilo je i ono kada je kod jednog, kojemu je posudio novce, otišao radi smještaja preko noći na jedan dan, a čovjek ima goste, pa nema mjesta. 
A čitam nedjeljni jutarnji od prošlog tjedna i jedan članak mi je zapeo za oko. Neki stari učitelj od plaće mu ostane samo 4 kn jer mu to pojedu krediti. A kako je dobio kredite? Kao jamac je izgleda dužan 300 000 kn. Kako je postao Jamac? Jer je dobar, pošten i naravno, naivan. I samo govori kako može odbiti čovjeku novce ili kako će mu Bog oprostiti i sve to. I priča primjer kako je jedanput na pošten način došao do 70 kn. I isti čas mu dođe neki susjed od njegova prijatelja i kaže da mu treba novac. Ovaj, tako silno dobar mu da jedine novce. I onda mu netko drugi traži novce da vrne, a on počne tvrditi da mu nikad nije posudio novce. Ali dobar čovjek samo "Ma nema veze, Bog će mi platiti".
I onda pri kraj najavljuje kako će do 2014. isplatiti sve dugove, ali da će biti još ljudi koji trebaju novce za investicije i slično, pa kako ih može odbiti...
Mislim, dobro je da je čovjek pošten i dobar, ali ovo je više "bolest", nego to da govori da je sretan usprkos tome što ga ljudi iskorištavaju i varaju jer je "blesav". I kako će mu Bog platiti...
Michel puši karu.
- Wendigo
pa.. mi nismo država. mi smo živi kaos. 
a pametni/sposobni/snalažljivi ljudi poput doktora ive to dobro znaju iskoristiti.
ne podržavam ga i rado bih ga vidio u zatvoru, ali mu se u jednu ruku i divim.
a pametni/sposobni/snalažljivi ljudi poput doktora ive to dobro znaju iskoristiti.
ne podržavam ga i rado bih ga vidio u zatvoru, ali mu se u jednu ruku i divim.
- John_Ryder
"Im gonna touch you now." 
- Ašow
Ivo car.
Svakim potezom pokazuje koliko smo kao narod glupi.
Na kraju krajeva, dva put smo ga izabrali.
Svakim potezom pokazuje koliko smo kao narod glupi.
Na kraju krajeva, dva put smo ga izabrali.
- Dragonrage
- Wendigo
kad smo ofce. bili i biti ćemo...
- Ašow
ovisi na što bi ih izgubio.Dragonrage wrote:hipotetski, što bi ste učinili da izgubite 4500€?
- Dragonrage
Na ništa...ovako...ispalo iz džepa...Ašow wrote:ovisi na što bi ih izgubio.Dragonrage wrote:hipotetski, što bi ste učinili da izgubite 4500€?
- Ašow
nešt u rangu sa ubio bi se.Dragonrage wrote:Na ništa...ovako...ispalo iz džepa...Ašow wrote:ovisi na što bi ih izgubio.Dragonrage wrote:hipotetski, što bi ste učinili da izgubite 4500€?
- Dragonrage
- Ašow
- Dragonrage
Pojma nemam. Stavio sam ih u džep sa zatvaračem i zatvorio ga...došao sam kući...prazan džep. Doduše, na putu kući sam stao da si kupim snedvič i izvadio sam iz džepa 50 kn, ali sad se više ne mogu sjetiti da li su u tom džepu bile i ove pare...ali opet, osjetio bih valjda de mi ispadaju iz džepa kad sam vadio ruku van...a i valjda bi se čulo kako svežanj novčanica pada o pod.
Uglavnom...kako došlo tako i prošlo, nisam ih uspio pošteno ni izbrojiti...neko si je uljepšao Božić
Probat ću danas neke plakate poljepit po ulici...ali sumnjam da će se itko javiti...orpstio sam se od love...ali moram probat....
Uglavnom...kako došlo tako i prošlo, nisam ih uspio pošteno ni izbrojiti...neko si je uljepšao Božić
Probat ću danas neke plakate poljepit po ulici...ali sumnjam da će se itko javiti...orpstio sam se od love...ali moram probat....