Pridružujem se pozdravima.Bub wrote:Pozdrav pupkuAsfodel wrote:Sve vas pozdravlja moj pupak
Tattoo & Piercing
- Ašow
Re: Tattoo & Piercing
- Asfodel
Mda, ne daju bez recepta (navodno nove sheme za SVE
) ...tak da ću jedan dan naletit doktorici pa još jednu uputnicu sredit usput. C'est la vie..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
wtf fiziološka da ne ide na recept?
ja je kupila prekjučer u apoteci na trgu i dali mi je bez problema ko inače.
i što sve?
i što sve?
- callac
misliš da ide?elrania wrote:wtf fiziološka da ne ide na recept?
i što sve?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ma to, da. 
ne razumijem zaš bi to išlo na recept, jer kak callac veli, zbilja je ko apotekarska verzija kruha i mlijeka. onda bi po tome i obični medicinski alkohol išo na recept, betadini, viroleksi i razne stvari za skoro pa normalnu il svakodnevnu upotrebu.
ne razumijem zaš bi to išlo na recept, jer kak callac veli, zbilja je ko apotekarska verzija kruha i mlijeka. onda bi po tome i obični medicinski alkohol išo na recept, betadini, viroleksi i razne stvari za skoro pa normalnu il svakodnevnu upotrebu.
- callac
ma seru, to je brijem od ljekarne do ljekarne ili kak je koja ženska za pultom raspoložena taj dan... sreća pa imam punu ladicu privatnih recepata pa ću da si prepisujem sve i svašta 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Wee onda ću pokušati u drugoj ljekarni
(nije do ženske, bilo ih je par zajedno, politika ljekarne očito. S te strane je lako razumljivo pa ne vidim čemu toliko čuđenje
)
Meni je danas netko rekao da se provode neka nova sranja i da će se sad tražiti recept za svaku sitnicu. Zvuči nerealno, al eto očito je kod ovih tako.
Što opet malo nema veze s mozgom kad se sjetimo toga da se provodi skupi projekt informatizacije zdravstva na razini države koji će rezultirati time da pacijent više neće morati upotrebljavati stvari kao što su recept i uputnica
Meni je danas netko rekao da se provode neka nova sranja i da će se sad tražiti recept za svaku sitnicu. Zvuči nerealno, al eto očito je kod ovih tako.
Što opet malo nema veze s mozgom kad se sjetimo toga da se provodi skupi projekt informatizacije zdravstva na razini države koji će rezultirati time da pacijent više neće morati upotrebljavati stvari kao što su recept i uputnica
- elrania
kako se ne čuditi kad je ta fiziološka u razini kupovanja strepsilsa. čudna neka politika ljekarne.
ne kužim koji im to recept mora bit za kupiti slanu vodu.
a recepti i uputnice će biti u elektronskoj varijanti tak da će svejedno to postojati.
ne kužim koji im to recept mora bit za kupiti slanu vodu.
a recepti i uputnice će biti u elektronskoj varijanti tak da će svejedno to postojati.
- Asfodel
Kažem za čuđenje zbog pojma politka ljekarne
U jednoj može doć muškarac i kupit naslijepo za curu antibebi pilule, u drugoj moraš dati recept i uvode u komp sve tvoje moguće osobne podatke, skoro pa broj gaća.
U jednoj može doć muškarac i kupit naslijepo za curu antibebi pilule, u drugoj moraš dati recept i uvode u komp sve tvoje moguće osobne podatke, skoro pa broj gaća.
- elrania
razumijem to politika ljekarne za stvari koje se inače daju uz recept, al za to nitko ne mari pa ti ih sam tutnu u ruke. sama sam tako kupovala neke stvari u nekim apotekama i još mi vele da ide uz recept, al kao, kaj god.
ovo me čudi što je zbilja u pitanju besmislane stvar za uopće tražiti recept.
oh well.
ovo me čudi što je zbilja u pitanju besmislane stvar za uopće tražiti recept.
oh well.
- Asfodel
Ubuduće se klonim te ljekarne... a tako mi je blizu

- Jane Doe
debili, meni nisu dali voltaren bez recepta, kao neka nova pravila. a neofen mogu bez recepta (valjda zato kaj su skuplje
) jednog dana će mi tako neko bahatiji naletit (pravila su pravila, ok, al kad vidim da mi se za pultom bahati i neće mi reć od kad to novo pravilo i kaj drugo za bolove mogu dobit bez recepta, dođe mi da joj skunem cijelu familiju)
nema dugo da sam kupila fiziološku, bez recepta i još sam pitala iz zajebancije dal mi treba za nju i za betadin. za fiziološku netreba, al za betadin treba, a za octenisept ne. pa ti skuži
.....
ja si ne plačam dopunsko jer mi je besmisleno davat svaki mj lovu za to a doktoru idem 2xgodišnje. i onda bi kao za smrdljiv voltaren ili betadin trebala doktoru, pa pregled 15 (to pišu i kad te ne pogledaju) pa recept kolko već je, pa onda makar imaš recept u ljekarni platiš lijek kolko košta..... i kolko mene taj voltaren izađe na kraju, ne 20 nego bliže 50, ma gade mi se...
a ako se slučajno lijek ne plaća, onda te apoteka odere za 10-15 samo tako (mene su zadnji puta za neke antibiotike koji se nikad nisu plaćali, koje nikad do sada nisam platila), neznam kaj je lik promuco zakaj se to plaća, mislim ono

nema dugo da sam kupila fiziološku, bez recepta i još sam pitala iz zajebancije dal mi treba za nju i za betadin. za fiziološku netreba, al za betadin treba, a za octenisept ne. pa ti skuži
ja si ne plačam dopunsko jer mi je besmisleno davat svaki mj lovu za to a doktoru idem 2xgodišnje. i onda bi kao za smrdljiv voltaren ili betadin trebala doktoru, pa pregled 15 (to pišu i kad te ne pogledaju) pa recept kolko već je, pa onda makar imaš recept u ljekarni platiš lijek kolko košta..... i kolko mene taj voltaren izađe na kraju, ne 20 nego bliže 50, ma gade mi se...
a ako se slučajno lijek ne plaća, onda te apoteka odere za 10-15 samo tako (mene su zadnji puta za neke antibiotike koji se nikad nisu plaćali, koje nikad do sada nisam platila), neznam kaj je lik promuco zakaj se to plaća, mislim ono

- Asfodel
I ja sad plaćam dop. zbog izvanrednosti... I za ove tablete za bolove, jbg, to sam i mislila, čula sam da se za Caffetin treba, a to jedino pijem
No dobro, nećemo off
Ti uskoro na tetu
No dobro, nećemo off
Ti uskoro na tetu
- Jane Doe
- metallicat
nemoram ni spominjat da ništa od moje tetovaže, a taman kad jedan dio otplatim će ljeto, tako da 90% moram čekat slj. zimu.
jane, još malo. jedva čekam da vidim.
jane, još malo. jedva čekam da vidim.