Prometheus (2012)
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Alien Prequel (2011)
uf danas vidio da se na kraju nezna jeli ovo prequel ili remake tj. reboot... omfg 
- Jane Doe
baš OMFGHorrorHR wrote:uf danas vidio da se na kraju nezna jeli ovo prequel ili remake tj. reboot... omfg

-
filmofil
pa šta nije ridley scott već dao sinopsis? to bi trebao biti prequel u 2 dijela di će objasnit onaj svemirski brod iz prvog dijela i bit će predstavljena nova rasa
This is the Zodiac speaking.
- sandi
E bas zato me ovo polako odbija...NE zelim nikakvu novu rasu!Ne zelim objasnjenje odakle xenomorph dolazi...jer mi se apsolutno gade te 'star track' ideje u kojima se pojavljuju razne inteligentne rase...Alien je jebena životinja, zvijer!...I zato mi je super-jer ja na ALIENA gledam gao na neki SF animal attack film...I zato je jedinica najbolja, jer je najjednostavnija i dovoljno jeziva, a opet sa dozom misterije...filmofil wrote:... bit će predstavljena nova rasa
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- john_constantine
ma zar nisu predatori stvorili "aliene" da bi imali što loviti?sandi wrote:E bas zato me ovo polako odbija...NE zelim nikakvu novu rasu!Ne zelim objasnjenje odakle xenomorph dolazi...jer mi se apsolutno gade te 'star track' ideje u kojima se pojavljuju razne inteligentne rase...Alien je jebena životinja, zvijer!...I zato mi je super-jer ja na ALIENA gledam gao na neki SF animal attack film...I zato je jedinica najbolja, jer je najjednostavnija i dovoljno jeziva, a opet sa dozom misterije...filmofil wrote:... bit će predstavljena nova rasa
Michel puši karu.
- sandi
Odbijam prihvatiti tu ideju! 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Jane Doe
nemaora značit da su ih stvorili, najvjerojatnije bi po meni bilo da su samo naišli na ti vrstu i pokazala se kao odličan plijen u obrdu inicijacije; ono, sazrijevanja: kada dječaci postaju muškarci, plemenske tradicije i te šeme....john_constantine wrote:ma zar nisu predatori stvorili "aliene" da bi imali što loviti?sandi wrote:E bas zato me ovo polako odbija...NE zelim nikakvu novu rasu!Ne zelim objasnjenje odakle xenomorph dolazi...jer mi se apsolutno gade te 'star track' ideje u kojima se pojavljuju razne inteligentne rase...Alien je jebena životinja, zvijer!...I zato mi je super-jer ja na ALIENA gledam gao na neki SF animal attack film...I zato je jedinica najbolja, jer je najjednostavnija i dovoljno jeziva, a opet sa dozom misterije...filmofil wrote:... bit će predstavljena nova rasa
mislim, zašto bi xenomorphi uopće morali biti umjerno stvoreni ??? ne vidim potrebu... po meni je to samo još jedna vrsta sa drugačijim stadijima razvoja, kao mravi, leptiri i td. npr.. imaju maticu, jajašca, "ličinke" koje se zakukulje (embrio se usadi u drugo biče di raste i formira se i pokupi neke karakteristike od domaćina, ali sve zadržava sve ostale karakteristike svoje vrste) i izlegne se.
ja baš mislim da fim bude super, jer nije to neka naknadno izmišljena radnja, to sve već postoji odavno, samo, u dosadašnjim ekranizacijama se od prvog dijela prešlo odmah na akciju, bez objašnjavanja pozadine tog našeg aliena, a kao, sa ovime bi fanovi trebali dobiti sve odgovore. sam R. Scott je tako izjavio

- HorrorHR
- Site Admin
Alien purists get ready to pick yourself off the ground as you're about to be knocked right out of your chair: according to AvP Galaxy, Alien/Aliens/Alien 3 creature designer H.R. Giger will be reteaming with director Ridley Scott for Twentieth Century Fox's untitled Alien Prequel(s) -- so says his wife.
- DeadDispatcher90
- HorrorHR
- Site Admin
scottova, bila na nekom tv showu u njemačkoj pa to rekla, valjda ima kakve veze sa produkcijom ako su je oko toga pitali.DeadDispatcher90 wrote:Njegova žena?
- Bub
Prometheus
Kada je objavljeno da se snima prethodnik Alienu, Ridley Scott uopće se nije povezivao s projektom. No, kada se pojavio kako bi se vratio u serijal (i žanr) u kojem se proslavio, mogućnost posjeta svemiru Aliena, postala je mnogo primamljivija.
Film koji fanovi Aliena s nestrpljenjem očekuju, službeni je dobio i ime - Prometheus i u kina bi trebao stići u ožujku iduće godine.
Jedna od glumica za koje je potvrđeno kako će glumiti u filmu jest Noomi Rapace, švedska glumica koja je glumila u filmu Girl with the Dragon Tattoo ili kako je kod nas prevedeno Muškarci koji mrze žene. Ona bi trebala utjeloviti lik znanstvenice Elizabeth Shaw.
Iako se ne zna tko će ponijeti drugu glavnu žensku ulogu, šuška se kako su u izboru za nju Angelina Jolie i Charlize Theron.
Originalna vizija Ridleya Scotta
Sir Ridley rekao je slijedeće o projektu - Iako je Alien odskočna daska za ovaj film, u kreativnom procesu nastala je nova, velika mitologija i svemir u kojem se originalna priča odvija - kaže Scott. - Odani fan prepoznat će niti Alienove DNA-e, da se tako izrazim, ali ideje koje su dotaknute u filmu su jedinstvene, velike i provokativne. Ne mogu biti zadovoljniji nego što jesam, jer sam našao jedinstvenu priču za kojom sam tragao i konačno sam se vratio žanru, koji je toliko blizak mom srcu - dodaje Ridley.
Scenarist Damon Lindelof (Zvijezdane staze, Izgubljeni, Cowboys & Aliens) kaže - U svijetu preplavljenom sa prethodnicima, nastavcima i ponovljenim serijalima, ostao sam šokiran koliko je originalna Ridleyeva vizija za ovaj film. Odvažna je, iskonska i nadam se, zadnja stvar koju biste očekivali.
Scott nije snimio SF film otkad je uveo dva filma koji su vrhunski u svom žanru - Alien i Blade Runner.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Scarface
Opa!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- dr_gonzo
-
filmofil
ako sam dobro skužio on će napraviti jedan cijeli novi univerzum s minimalnom upotrebom aliena? onda će kronološki gledano filmovi o alienu biti kao nekakav spin-off?
to je definitivno nešto jedinstveno do sada i nikad viđeno...da se oko nečeg tako sitnog radi nešto tako veliko...ko da napraviš film o ewoksima i onda tek star wars sagu
to je definitivno nešto jedinstveno do sada i nikad viđeno...da se oko nečeg tako sitnog radi nešto tako veliko...ko da napraviš film o ewoksima i onda tek star wars sagu
This is the Zodiac speaking.