Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Bub

Re: Ženski kutak

Post by Bub » 06 Dec 2010, 16:52

mmmmm njami, ja se pozivam na komad, naravno kad bude gotova :zubifale:

metallicat

Post by metallicat » 06 Dec 2010, 16:59

može :mrgreen: u nju ide samo 350 g čoko :oops: :oops:
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 07 Dec 2010, 01:37

@callac - :goodman: hapi brzdej :partyman: :weedman: :partyman:

Nadam se da ćeš smazati baren jedno ovakvu tortu
SpoilerShow
Image
ili ovakvu
SpoilerShow
Image
ili ovakvu
SpoilerShow
Image
ili možda ovakvu
SpoilerShow
Image
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

callac

Re:

Post by callac » 07 Dec 2010, 08:38

dr_gonzo wrote:@callac - :goodman: hapi brzdej :partyman: :weedman: :partyman:

Nadam se da ćeš smazati baren jedno ovakvu tortu
SpoilerShow
Image
ili ovakvu
SpoilerShow
Image
ili ovakvu
SpoilerShow
Image
ili možda ovakvu
SpoilerShow
Image

weeeeeeeeeeeeee! :partyman: :partyman: a valjda će jedna od ovih pasti :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 07 Dec 2010, 20:03

danas sam se upoznala s još jednim mirisom zbog kojeg imam osjećaj da ću postati parfemska kurva :lol:
insolence

i bude onaj womanity ipak išao na otpis. gubi mi se ona lijepa faza i sve mi je više fujav.

callac

Post by callac » 07 Dec 2010, 22:24

uf, insolence je jeben!! Viš kako je lako prokurvat se, čim malo prošvrljaš šta se još nudi :lol:
i ja sam danas pošnjofala neki Estée Lauder, http://www.tonguechic.com/articles/1868 ... us-Perfume koji njam.... :tonqe: vidim šta mi je raditi ovih dana.....a i na sniženju je :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 07 Dec 2010, 22:29

švrljam ja već dugo da je zlo svima koji idu sa mnom ko pratnja :lol: , al se valjda previše ograničavam na neke marke, a neke zbog jednog il 2 loša mirisa u kolekciji skroz ignoriram i onda saznam za koju godinu da ima tamo neki miris koji mi je najtaman.

ovaj me oduševio koliko je izražajan. imam ga na papiriću kraj lap nekoliko sati i skroz se osjeti :D
moram ga posjedovati!!! :twisted:

callac

Post by callac » 07 Dec 2010, 22:33

elrania wrote:švrljam ja već dugo da je zlo svima koji idu sa mnom ko pratnja :lol: , al se valjda previše ograničavam na neke marke, a neke zbog jednog il 2 loša mirisa u kolekciji skroz ignoriram i onda saznam za koju godinu da ima tamo neki miris koji mi je najtaman.

ovaj me oduševio koliko je izražajan. imam ga na papiriću kraj lap nekoliko sati i skroz se osjeti :D
moram ga posjedovati!!! :twisted:
ja sam ovaj na ruku našpricala i kao luđakinja samo šnjofam po toj ruci.....grozno!!!! ali ne smijem...a želim....vidjet ću kolko para će otići na tulum pa ćemo nešto smisliti :lol:
i kupila si danas super lak za nokte, sivo/smeđe kombinacije, ići će dobro uz haljinu koju ću nositi, valjda :P i olovku za usne koju sam i prije imala pa je misteriozno nestala i konačno ju opet našla za kupiti :D
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Dec 2010, 07:57

elrania wrote:danas sam se upoznala s još jednim mirisom zbog kojeg imam osjećaj da ću postati parfemska kurva :lol:
insolence
ajde super, meni je taj dobar, ali mi je bolji u edp varijanti, pa ak naletiš, isprobaj, nekako je "mračniji" i "ljubičastiji miris"
SpoilerShow
Image
a kad si spomenula da voliš cvjetne, ovo je baš onako proljetno cvjetni
guerlain champs-elysees :
SpoilerShow
Image
ovo je odt na slici, mislim da su kod edp samo obrnuto boje na kutiji, ma budeš već vidjela
ak se još ćega sjetim, pa ti pošaljem..... tako da se skroz "pokvariš" :twisted:
Image

elrania

Post by elrania » 08 Dec 2010, 16:30

učinilo mi se da na ovom piše edp. uglavnom, taj i jesam špricala i kao što rekoh, jako mi paše.

a ovaj sam ponjušila i bio je ok, no zanemarila sam ga koliko mi se ovaj prvi svidio.

callac

Post by callac » 08 Dec 2010, 20:44

dobila od šefove žene za rođendan iz Manga neku tamno plavu/sivu vesticu na preklop, super je i iz Lush-a veliki sapun za kupanje, u biti se trga po komadić i stavlja u kadu da radi onu ludu pjenu, miriše po jasminu.. i od doktorice što surađuje sa nama neke pizdarije za kupanje i mackanje...
a od te vaše silne priče o parfemima sam sve bliže kupnji onog od Estee....
i elri, si kad probala miris od Lancome-a Hypnose? Meni je to naj ljetni parfem ever!!!!!! svako ljeto si ga priuštim otkako se pojavio :tonqe:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Dec 2010, 20:56

a ja se sad tak jadno osjećam, jer za rođendan dobijem obično sam jedan-dva poklona :lol:

bočica mi je poznata i znam da sam je imala u rukama, al mirisa se uopće ne sjećam. mislim da bi jane doe prije mogla reć neš o tome.

callac

Post by callac » 08 Dec 2010, 21:11

elrania wrote:a ja se sad tak jadno osjećam, jer za rođendan dobijem obično sam jedan-dva poklona :lol:

bočica mi je poznata i znam da sam je imala u rukama, al mirisa se uopće ne sjećam. mislim da bi jane doe prije mogla reć neš o tome.
pa, ja poklona dobijem od bliskih mi ljudi, još nisam sa svima se vidjela, u subotu će ostatak stići kad bude tulum... dečki iz benda znam šta su mi kupili, a sad su mi i potvrdili jer sam se vidjela s njima (http://www.audiopro-croatia.com/images/ ... hoto_1.jpg detaljniji opis http://www.audiopro-croatia.com/mex/art ... p?art=3676#) , a obitelj će participirati lovom za cugu i hranun jer će nas biti dosta, a meni ne treba ništa specijalno (inače se dogovorimo kome šta treba pa si kupimo, to sam već pričala) i to je to u biti šta se mojih poklona tiče :lol:
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 09 Dec 2010, 07:45

elrania wrote:a ja se sad tak jadno osjećam, jer za rođendan dobijem obično sam jedan-dva poklona :lol:

uf, nažalost nemam kaj za reć....
ni ja se ne sječam mirisa detaljno samo znam da je mirisao lagano, lijepo i ženstveno, a po ničem specifično (ja recimo volim da se parfem vrti oko nekog sastojka, a svi ostali da ga podupiru, daju mu puninu i zaokružuju ga kao jednu skladnu cjelinu) i sjećam se da je bio svima dobar i da je bio masovno nošen kad je izašao, ali nisam zapamtila miris, valjda me se nije dojmio....
a vidiš, nisam razmišljala o njemu kao za ljeto, trebala bi ga probat kad baš zagrije dobrano vani, možda bude tek onda pravi ...
a tako dugo nisam bila u parfumeriji... neda mi se ić samoj i isprobavat kad znam da nemogu kupit ništa :cry:
Image

callac

Post by callac » 09 Dec 2010, 09:44

Jane Doe wrote:

uf, nažalost nemam kaj za reć....
ni ja se ne sječam mirisa detaljno samo znam da je mirisao lagano, lijepo i ženstveno, a po ničem specifično (ja recimo volim da se parfem vrti oko nekog sastojka, a svi ostali da ga podupiru, daju mu puninu i zaokružuju ga kao jednu skladnu cjelinu) i sjećam se da je bio svima dobar i da je bio masovno nošen kad je izašao, ali nisam zapamtila miris, valjda me se nije dojmio....
a vidiš, nisam razmišljala o njemu kao za ljeto, trebala bi ga probat kad baš zagrije dobrano vani, možda bude tek onda pravi ...
a tako dugo nisam bila u parfumeriji... neda mi se ić samoj i isprobavat kad znam da nemogu kupit ništa :cry:
hm, čudno da te se nije dojmio kada je skoro preslikani hypnotic poison, ali čak meni i bolji... glavna nota u njemu je vanilija + passionflower što znači da je slatkast i topli miris, a takve obožavam! Mada ga ekipa masovno prepisuje zimskom dobu, mani pak po ljeti savršeno odgovara...
If one of them is dead.

Post Reply