Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
postoji film titanic 2???
ovo skidam odmah i gledam danas navečer

This is the Zodiac speaking.
- metallicat
- Sammy
Dazed and Confused (1993) - koji chill od filma, koda gledam sebe i moju ekipu u 70-ima.
Bas sam se dobro zabavio i nasmijao, i vjerujem da ce se ovo gledati jos puno puta. Glazba u filmu je odlicna i tako pogođena da se uzivis do kraja. - 9/10

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
the warriors - prvi put gledam i zbilja kultno ostvarenje. Walter Hill radi samo originalne filmove za pamćenje. Soundtrack, bande, humor, akcija, atmosfera, završnica. Odlično paše uz još jedan njegov kultni film Streets of fire.
Michel puši karu.
- remike2
True Lies (1994) - 10/10, film kojeg strašno volim, jedna od najzabavnijih, najoriginalnijih i najposebnijih akcijskih komedija svih vremena.

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Ašow
ah, nemoram onda ni gledat ga.cactus wrote:Možda u trojci....Ašow wrote:2 pitanjacactus wrote:Titanic 2 (2010)
Naslov filma uglavnom sve kaže. Imamo novi brod,nove glumce i novu katastrofu.
Da ne duljim,nije negledljivo,priča se razvija drugačije,glumice imaju velike... oči i simpatične su,efekti solidni iako su neke scene malo čudne,uglavnom jedna sredina.
7/10
Jel ima scena kao u jedinici gdje leonardo drzi kate winslet na rubu da leti?
Jel ima scena gdje se jebu u autu sa zamagljenim staklima i uradi se ona legendarna scena sa rukom?
@remike2, super je film, da

-
grilled 5/10
glupava komedija koju sam pogledao reda radi...u glavnim ulogama su ray romano i kevin james, potencijal potpuno neiskorišten, ali ako ništa drugo imamo prilike vidjeti sofiu vergaru u lijepim uskim kreacijama
glupava komedija koju sam pogledao reda radi...u glavnim ulogama su ray romano i kevin james, potencijal potpuno neiskorišten, ali ako ništa drugo imamo prilike vidjeti sofiu vergaru u lijepim uskim kreacijama

This is the Zodiac speaking.
- callac
Lost Highway - imam sountrack tog filma više od deset godina, a tek sam ga sad pogledala jer me cat podsjetila
uglavnom, filmčina do jaja!

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
The Usual Suspects (1995) - odličan film, jako dobar twist, banda kriminalaca rastura, Keyser Soze
al ocekivo sam vise od kraja, ono da poslije filma mogu rec jebeno remek djelo.. - 9/10

Last edited by Sammy on 06 Dec 2010, 13:52, edited 1 time in total.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
ja baš zbog takvog kraja kažem da je jebeno remek djeloSammy wrote:The Usual Suspects (1995)[/b] - odličan film, jako dobar twist, banda kriminalaca rastura, Keyser Sozeal ocekivo sam vise od kraja, ono da poslije filma mogu rec jebeno remek djelo.. - 9/10

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- remike2
Potpis.callac wrote:ja baš zbog takvog kraja kažem da je jebeno remek djeloSammy wrote:The Usual Suspects (1995)[/b] - odličan film, jako dobar twist, banda kriminalaca rastura, Keyser Sozeal ocekivo sam vise od kraja, ono da poslije filma mogu rec jebeno remek djelo.. - 9/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Sammy
cini mi se da cu ga morati reprizirati, mozda sam propustio nesto bitnoremike2 wrote:Potpis.callac wrote:ja baš zbog takvog kraja kažem da je jebeno remek djeloSammy wrote:The Usual Suspects (1995)[/b] - odličan film, jako dobar twist, banda kriminalaca rastura, Keyser Sozeal ocekivo sam vise od kraja, ono da poslije filma mogu rec jebeno remek djelo.. - 9/10

- Bub
Skyline (2010) - 4/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Dragonrage
Pa kad je u biti glavna poanta filma taj njihov obiteljski/ljubavni odnos koji se nađe na kušnji...Ašow wrote:True lies - 8/10
Meni super film i sve da hocu, ne mogu dati manju ocjenu jer obozavam guvernatora kalifornije.SpoilerShowLijepo napravljena eksplozija atomske bombe + švarcika i j.l.curtis se žvale dok je to u pozadini.
It's cute actually
- callac
Dazed and confused - simpatično, umirala sam od smijeha na tada još nepoznate glumce...bome neki su se i probili naveliko... ugl. okej filmić
If one of them is dead.
If one of them is dead.