Što mi je izmamilo smješak danas?
- callac
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
apdejt, pronašla 200 kn u novčaniku za koje nisam znala da imam, odnosno zabunom sam maknula više novaca u đžepić u koji stavljam lovu za stanarinu! jej! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
ovakve stvari se meni cesto događajucallac wrote:apdejt, pronašla 200 kn u novčaniku za koje nisam znala da imam, odnosno zabunom sam maknula više novaca u đžepić u koji stavljam lovu za stanarinu! jej!
- Bub
Blackout od 2h. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
- Josef K
Padam matematiku 
- Ašow
-
John_Ryder
Ne,ja sam išao i nema smisla,varaj !Ašow wrote:Nemoj se sramotit i odi na instrukcije.
- Josef K
Ne gotovo je več imam 1
Al naučit ču za sljedeče polugodište!
Al naučit ču za sljedeče polugodište!
- Asfodel
SpoilerShow
Ja sam jedno vrijeme držala neke instrukcije iz matke... sestri
koja ima veći IQ od mene 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
A nije ni meni drago da ti budem iskren, ali jednostavno tak je.Ašow wrote:Nije mi drago priznat da iman isti ukus ka i ti, al da, prirodne crvenokose su najprivlačnije, ne ove šta se bojaju.Scarface wrote:[qute="Ašow"]WTF?elrania wrote:nisam ni ja
crvenokose su danas bile otpisane ko najneprivlačnije muškarcima(što mi je malo čudno, jer u zadnje vrijeme sve više vidim one kojima je baš ta boja zanimljivija).
Ja masovno diggam redhead bitcharke.
Eto, našli smo napokon jednu stvar oko koje se ne mozemo i necemo prepirati.
A kad smo kod redhead bitcharki, danas je uletjela jedna, pa cem vidit kroz par dana kakva će biti igra.[/quote]

Michel puši karu.
- Scarface
Zapravo nećemo tako, nema stanke, svađat ćemo se i oko ovoga. Zapravo ne volin crvenokose, samo zato šta ih Ašow voli.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
OT: konačno je uređena prostorija za probe, i to u kući koju smo iznajmili. Zvuk je predobar, čujen ja njih, a bubnjevi ih ne prigušuju nimalo pa je sve kristalno jasno. Još malo pa na snimanje prvog albuma.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
dobri ljudi koji su danas išli na predavanje i potpisali me.
- sandi
To što mi se cura 'zaljubila' u Šimu iz Šibenika...Kaze ona meni...'Pa tip izgleda kao avion'...reko jel ima i nos k'o avion? 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Decadentor
koji zanr???Scarface wrote:OT: konačno je uređena prostorija za probe, i to u kući koju smo iznajmili. Zvuk je predobar, čujen ja njih, a bubnjevi ih ne prigušuju nimalo pa je sve kristalno jasno. Još malo pa na snimanje prvog albuma.