Ženski kutak
- Asfodel
- elrania
Re: Ženski kutak
callac wrote:i tak, nisam odoljela u današnjem šopingu i kupila sam si chanelov mademoiselle i jedan CK tamno smeđe/bordo ruž
jej za boju ruža! htjela bih si nać neku takvu, a da tekstura dobro prijanja na usne.
bacila sam nedavno oko na jedan diorov ljubičasti koji mi je pregenijalan i sam čekam da završim turu štednje za tet. pa da mogu po to
nedavno sam si uzela 2 ruža koja sad jedino koristim uz jedan MF stariji, a sve ostalo sam pobacala.
osim 2 sjajila među kojima je ono koje si mi poklonila i zbilja mi je super boja i ne lijepi se.
i glede ovih celeb parfema, jedino sam koristila k. moss perfume čiji mi je miris zaista jako lijep, ali prebrzo to ishlapi...
- Ašow
Nekak kontam da ću joj kupit gajbu piva i popit ju.Asfodel wrote:@Ašow - ako hoćeš nešto ne turbo uobičajeno, možda nešto iz sex shopova? A la http://www.positive-vibrations.hr/sex-s ... -ball.html
Ili bilo šta iz Hoću toguglaj po cijeni tamo
- metallicat
- callac
imaš u martimexu u importanne pothodniku, na sniženju su CK ruževi i ima još takvih boja, al požuri jer je prepovoljno da će opstati još dugo..a blizu ti je!elrania wrote: jej za boju ruža! htjela bih si nać neku takvu, a da tekstura dobro prijanja na usne.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
- callac
37 kn, a koštaju inače 122kn, sniženje je 70%elrania wrote:jel znaš kolika im je točna cijena?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
u jbt
odlično! budem se nastojala sutra dovuć tamo.
- callac
svakako probaj, i ak ti nije teško, provjeri jel ima još tamno zelenih sjenila, to bi si uzela, a onda nekako sam bila neodlučna...ista im je cijena kao ružu!elrania wrote:u jbt![]()
odlično! budem se nastojala sutra dovuć tamo.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
vrijedi!
unaprijed isprika, ak ne stignem otić sutra, no kak rekoh, budem se potrudila
- callac
elrania wrote:vrijedi!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
- Jane Doe
ovaj puta mi se boja u rekordnom vremenu isprala s korijena kose, a i s cijele jer mi se čini da je dosta blijeda ili je to zato što je tmurno vani ?! ili je to zato što sam se farbala a taj dan sam dobila mengu ?! ja mislila da su to nebuloze da tada boja ne prima dobro... ali možda ipak ima nešto u tome ??
sad se dvoumim dal da nastavim s tom vatrenom koja ima odsjaja na narančasto crvenu ili da nađem neku koja ima odsjaj na ljubičasto, onako crvena sa ljubičastim sjajem, a da nije pretamna ?? hm hm hm
od one pink, magenta štoveć sam odustala jer svejedno ovo crveno nebi prekrila, a blajhat cijelu glavu je voliki NE (izdušila sam svog frizera za informacije i on kaže jedino da to primi kak treba je blajhat, a to nema šanse. jednom sam imama samo poblajhan jedan pramen i kad mi je bila kosa mokra, nebi mogla prste provuč kroz njega, horror
)
sad se dvoumim dal da nastavim s tom vatrenom koja ima odsjaja na narančasto crvenu ili da nađem neku koja ima odsjaj na ljubičasto, onako crvena sa ljubičastim sjajem, a da nije pretamna ?? hm hm hm
od one pink, magenta štoveć sam odustala jer svejedno ovo crveno nebi prekrila, a blajhat cijelu glavu je voliki NE (izdušila sam svog frizera za informacije i on kaže jedino da to primi kak treba je blajhat, a to nema šanse. jednom sam imama samo poblajhan jedan pramen i kad mi je bila kosa mokra, nebi mogla prste provuč kroz njega, horror

- elrania
pa je, blajh je takav, al meni je nakon blajhanja cijele kose i onda nakon farbanja i sušenja sve ispalo normalno mekano i kasnije bi se tokom pranja isto normalno ponašala. ovisi o šamponu, ofc, jer meni su fructisovi koma na kosi, ko da kroz koru drveta idem gurat prste.
l'oreal i nivea za farbanu su mi jedini taman, jer imaju i odlične regeneratore. a kosa nikad mekša!
i navijam za ljubičastu
al mi je žao što ne bi blajh da dođeš do neke kričavije boje, jer bi ti tak neš definitivno bolje stajalo. šteta potamniti kosu...
l'oreal i nivea za farbanu su mi jedini taman, jer imaju i odlične regeneratore. a kosa nikad mekša!
i navijam za ljubičastu
- Asfodel
Sad ste me podsjetili s ovom spikom da moram zahvaliti Jane na savjetu za pranje crvene kose. Isprva nisam mislila da to pali, ali jednostavnim testom naizmjeničnog puštanja vruće i blaže vode sam vidjela da je čru
I nije mi se s vremenom isprala boja pa me dodatno ljuti što nisam ne znam naziv boje (znam samo da je bila jeftina)
I nije mi se s vremenom isprala boja pa me dodatno ljuti što nisam ne znam naziv boje (znam samo da je bila jeftina)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out