Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by elrania » 02 Dec 2010, 00:07

e, a gdje si nabavljala taj sok? koliko dođe i koliko tog ima?

metallicat

Post by metallicat » 02 Dec 2010, 00:09

imaš u ljekarama koje prodaju homeopatske stvari. ima 0,5l i dođe 300kn, prije puno god je čak bilo 350. skupo je, ali stvarno vrijedi svake lipe. moju mamu je izliječilo tako da znam iz prve ruke.
pije se 3xna dan po 3male žličice. preporuča se prije obroka.
Image

elrania

Post by elrania » 02 Dec 2010, 00:14

oprosti što sad ovak davim i ne googlam sama, al bolje mi je tebe iz prve ruke pitati... za što se sve to preporuča? koliko je široke primjene?

metallicat

Post by metallicat » 02 Dec 2010, 00:30

ne daviš :D
hm, mislim da za sve. evo mama je imala 3x više ameba u crijevima nego što normalno ljudi imaju, čak i više vrsta. taj višak izjeda organe, i svake godine nešto ne bi smjela jest jer bi se strašno napuhnula, npr jedne godine lubenicu, druge jabuke itd. za to nema lijeka, bila na pregledima, doktorima, kod travara...netko joj je za to rekao i probala je. jedino što je ona morala pit puno više nego netko s manjim problemom. i evo, prošlo je bar 7,8 godina i nikad joj se nije vratilo.
čitala sam dosta o njoj prije nego sam ja kupila, i ono što sam našla je da su ljudi za više manje sve koristili. imam doma jednu mini skrpitu koju je tad mama dobila u ljekarni, piše što sadrži + par ljudi je pisalo o svojim tegobama i papaji. sad, nije da baš uvijek vjerujem onom što piše, ali neka žena je proživjela rak uz to (bar kaže tako). teško je povjerovat u nešto što sam nisi iskusio, pogotovo tako veliko.
u toj papaji je mislim najposebnije što sadrži enzime, jer inače se oni sami stvaraju u nama. sad što se raka tiče, ja sam si to ovako nekako povezala; tumorske stanice su proteinske stanice, a one se stvaraju viškom ''nepotrebnih proteina'' u nama jer nemamo dovoljno tih enzima da ih razgrade, a papajom baš to i unosimo. tako da ona razgrađaju višak.

Code: Select all

Superkoncentrat Papaya 35 napitak je pripremljen od papaje, jedne od najljekovitijih biljka na svijetu, koja izuzetno podiže imunitet te povoljno utječe na ozdravljenje od brojnih bolesti. Izravnim djelovanjem na stanice malignih bolesti Papaya 35 smanjuje nuspojave kemoterapije i radioterapije, a ublažava i simptome dijabetesa, artritisa, opstipacije te hipertenzije. Sušeno organsko lišće paw-paw u kombinaciji s papajom postiže odlične rezultate u liječenju crijevnih parazita, iritacija i upala u probavnom traktu, skreloze multiplex te reumatskih, kožnih i malignih bolesti. Papaju nazivaju i vitaminskom bombom, a sadrži i 19 aminokiselina te razne enzime među kojima i papain koji ima snažno antitumorsko djelovanje.

Code: Select all

Carica papaja – vitaminska bomba

Sastav ploda papaje:

Vitamini– provitamin A, C, E, B1, B2, B3,
B6, B12, H biotin – B17 leatril.
Minerali – kalcij, kalij, željezo, magnezij, fosfor, natrij, cink.
Enzimi – najpoznatiji PAPAIN, te tripsin, chymotripsin, kimopapain A i B, lipaza, lysozym, phytosterini, phospolipidi, calasa, glutamin, ciklotransfereza, seceri, te 19 aminokiselina (esencijalne – isoleucin, leucin, lysin, methionin, phenilalanyn, threonin, tryptophan, valin, te neesencijalne – alanin, apargin, cystin, glutamin, glycin, prolin, serin, tyrosin, te najvažniji papain, arginin i karpain), koji posjeduju iznimno antitumorsko svojstvo, stoga papaja pronalazi svoje mjesto u prirodnom alternativnom liječenju. 
nemoj se ljutit što sam toliko toga napisala / c/p :oops: :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 02 Dec 2010, 00:36

ma kakva ljutnja, trebalo mi je to sve na jednom mjestu :D

odlično zvuči i već vidim tu bar 2 stvari zbog kojih bi mi vrijedilo to probati. budem pokušala to nekako nabaviti.

e da, koliko je vremena trebalo da na sebi primjetiš poboljšanje?

metallicat

Post by metallicat » 02 Dec 2010, 00:41

glava me prestala bolit nakon 4,5 dana (mada moje glavobolje nisu ni blizu ko tvoje), a trbuh nakon 2 tj..
mislim da bi ju trebalo koristi bar 2 mj, ono da znaš da si pio :D onako kako sam napisala korištenje traje oko 3 tjedna.
Image

elrania

Post by elrania » 02 Dec 2010, 00:46

ma dobro, ja nekak gledam da za te moje glavobolje nema spasa :lol:
al bih probala zbog kožnih problema i isto imam nekih trbušnih smetnji kojih bih se rado riješila, a možda bi imalo i neke koristi kod ovog mog problema s cistama.
ak i jednu od tih stvari ublaži, svaka mu čast.

callac

Post by callac » 02 Dec 2010, 00:50

ja sam dugo pila aloe veru, super stvar, al skupa u vražju mater!! pomogla za sve, pogotovo sa trbuhom!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 02 Dec 2010, 00:56

vrijedi probat, mada je skupo. znam da treba gledat da za zdravlje nije ništa skupo, ali opet :lol:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Dec 2010, 16:06

vrijeme
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Dec 2010, 20:33

to što ću tek sutra poslije posla moći prvi put kušati baklavu. :(
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 02 Dec 2010, 20:35

John_Ryder wrote:vrijeme
+ što mi je čizma pukla i propušta oko prstiju i što sam to saznala u najvećoj bljuzgi danas.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 Dec 2010, 07:09

elrania wrote:
+ što mi je čizma pukla i propušta oko prstiju i što sam to saznala u najvećoj bljuzgi danas.
koja čizma ??
nije valjda one nove za zgazit djecu ?!
au, bed :x
Image

Ašow

Post by Ašow » 03 Dec 2010, 08:51

Probudio sam se.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 03 Dec 2010, 11:43

Jane Doe wrote:
elrania wrote:
koja čizma ??
nije valjda one nove za zgazit djecu ?!
au, bed :x
nije :D
jedne starije motorističke do koljena. jebiga, treba opet s njima šusteru. ovo mi je 2. put da džon zajebava.

Post Reply