cover je predivan.elrania wrote:Kiss The Anus Of A Black Cat - An Interlude To The Outermost
(neofolk, apocalyptic folk, folk, dark folk)
Koji album trenutačno slušate?
- Ašow
Re: Koji album trenutačno slušate?
- Bub
EKV - diskografija

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
Across The Rubicon - Elegy

(martial industrial, neoclassical, industrial, neofolk)
sve mi draži i draži album.
(martial industrial, neoclassical, industrial, neofolk)
sve mi draži i draži album.
- Jane Doe
Judas Priest - Nostradamus

neznam zašto mi je trebalo ovako dugo da se odlučim poslušat ovaj album, a velik sam fan Priesta... ovo je zakon
a i sad sam u pravom raspoloženju za 4 jahača i ostale divote
kritike fanova su bile loše, ali sad kad ga i sama slušam kužim u čemu je stvar; ljudi su očekivali Painkiller s tekstovima katastrofe, da su to napravili, bilo bi neozbiljno i smiješno, a općenito mislim da novi album mora bit novi a ne igranje na neku staru provjerenu kartu od čega se na kraju dobije nešto što ni ne slični na ono na što bi trebalo
(ljudi su glupi)
također, ovo je prvi uradak sa simfonijom koji meni paše jer ona ovdje čini nenametljivu podlogu....

neznam zašto mi je trebalo ovako dugo da se odlučim poslušat ovaj album, a velik sam fan Priesta... ovo je zakon
a i sad sam u pravom raspoloženju za 4 jahača i ostale divote
kritike fanova su bile loše, ali sad kad ga i sama slušam kužim u čemu je stvar; ljudi su očekivali Painkiller s tekstovima katastrofe, da su to napravili, bilo bi neozbiljno i smiješno, a općenito mislim da novi album mora bit novi a ne igranje na neku staru provjerenu kartu od čega se na kraju dobije nešto što ni ne slični na ono na što bi trebalo
također, ovo je prvi uradak sa simfonijom koji meni paše jer ona ovdje čini nenametljivu podlogu....

- elrania
Anna Gardeck - Bondage Woman

(noise, industrial, rhythmic noise, death industrial, powernoise)

(noise, industrial, rhythmic noise, death industrial, powernoise)
- Ašow
- Jane Doe
pa dobro je, nije loše uopće. ovo je malo čudna reakcija jel sam bila spremnija na neku čudnu muziku, valjda radi klasifikacije ispod albuma (nisam imala neku predodžbu)... pa ovo zvuči skroz normalno, vokal mi se sviđa, akustara i onaj instrument koji se tu i tam čuje u pozadini daje malo folk misltičnu notu... čak mi se i sviđa onak malo za promjenu neš drukčije....elrania wrote:ne znam koliko će ti pasati to, al evo jedna pjesma koja je među boljima - linkićJane Doe wrote:elrania, ova zadnji album koji si stavila ima toliko premaštovit naziv da ću to danas probat iskopat, makar jednu pjesmu da poslušam![]()
eto, najsličnije tome su mi neke pjesme od in extrema, od onoga što ja slušam

- elrania
a dobro, neofolk nije baš neš "čudan", al ima dosta artista koji ga rastežu svaki u svom stilu; ovdje je meni jako mio i lagan je zvuk, no rekla sam ono znajući što inače slušaš pa da se sam pripremiš. 
drago mi je da ti valja
drago mi je da ti valja
- illnath93
Anorexia nervosa-redemption process-symphonic black metal

- elrania
The Days Of The Trumpet Call - Purification

(neoclassical, martial industrial, neofolk)

(neoclassical, martial industrial, neofolk)
- elrania
Horologium – A Handful Of Dust And Ashes

(martial industrial, dark ambient)

(martial industrial, dark ambient)
- Ašow
Hellnation - Dynamite Up Your Ass (2002)

(grindcore, powerviolence)

(grindcore, powerviolence)
- Jane Doe
- elrania
ašowu namjerno ne odgovaram, jer je mogo već milijardu puta pogledati/poslušati na lastfmu, kad je već masovni user i ak ga zbilja zanimaJane Doe wrote:i mene zanimaAšow wrote:martial industrial
pojasni mi to.
Martial Industrial, also known as martial music, is a music genre originating in late 20th century Europe. It often borrows musically from classical music, neofolk, neoclassical, traditional European marches and from elements of industrial and dark ambient.
primjeri -
Across The Rubicon - Soldat Inconnu
Arditi - Legionaries
- Jane Doe