u meku sam trebala radit od 17h, a do 16 sam bila u indexu i kako je tad mob isključen ovi drugi me zvali da me otkažu i nisu me mogli dobit. došla ja radit i kao kaže meni šefica da ću bit sat vremena, a ono na kraju gužvetina i ubili, tj još se ubijamo od posla haha tako im i treba
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
Re: Last Post Wins !!!11one
ja definitivno ne bi htjela znat kad ću umrijet, bila bi pod velikim pritiskom.
u meku sam trebala radit od 17h, a do 16 sam bila u indexu i kako je tad mob isključen ovi drugi me zvali da me otkažu i nisu me mogli dobit. došla ja radit i kao kaže meni šefica da ću bit sat vremena, a ono na kraju gužvetina i ubili, tj još se ubijamo od posla haha tako im i treba

- Ašow
doniro 10knjiga u gradsku knjižnicu.
Ženska koja tamo radi je tepljiva do te mjere da je to epic.
al me izbediralo sto sam vidio nekih 20ak kutija za reciklažu papira u kojoj su knjige.
mogao bi otići sutra i pitati qe je to i ukrast 2-3.
al me izbediralo sto sam vidio nekih 20ak kutija za reciklažu papira u kojoj su knjige.
- john_constantine
a nisi normalan.Ašow wrote:doniro 10knjiga u gradsku knjižnicu.
Michel puši karu.
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
Danas bila prva obdukcija bebe od 21 dan. Zapravo san se iznenadija koliko mi je nonšalantno to sve izgledalo, a kad tome dodaš sprdnju od strane patologa, dobiješ jedno vedro iskustvo koje nimalo nisan zamišlja u takvom okružju. Jedva čekan iduću, nadan se odrasle osobe.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
radila od 11-23.30, skoro pa sam biljka
ali nam je u kuhinji bilo prezabavno; svašta smo ''degustirali'', npr brokule s tasty umakom (nije fin), pa malo šejka od jagode
i tako

- elrania
jel da?metallicat wrote:tasty umakom (nije fin)
ja sam očekivala da će bit neš fino (ipak je tasty, jel
- metallicat
da, nekako je po grillu okus a to mi se ne sviđa...ajme kako nam je uletila gužva a ja pojma nemam kako se radi, pa sam improvozirala, i stavljala normalnu salatu
mislim, znam da je sve to isto, al da me je netko vidio bilo bi

- elrania
ja sam ga sjebala prvi put i stavila u mek toster i onda garnirala na kori i strpala u krivu kutiju
al sam stavila pravu salatu
- maddjuro
ti nugetsi punjeni brokulom su mi odvratnimetallicat wrote:radila od 11-23.30, skoro pa sam biljkaali nam je u kuhinji bilo prezabavno; svašta smo ''degustirali'', npr brokule s tasty umakom (nije fin), pa malo šejka od jagode
i tako
![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
- elrania
meni jedini valjaju od novijih stvari 
- metallicat
e da, kako imamo i klasik i ovaj, a klasik se garnira na koru, tako sam i ovaj i to par puta, makar vidim kako pecivo nije karamelizirano dovoljnoelrania wrote:ja sam ga sjebala prvi put i stavila u mek toster i onda garnirala na kori i strpala u krivu kutiju![]()
meni izgleda odvratnije nego što je, jestivno ali ništa posebno.maddjuro wrote:ti nugetsi punjeni brokulom su mi odvratni

- maddjuro
ja uvjek izbjegavam grill, ako je moguće, ali nasreću ne brkam peciva,sad kad se vratim na posao 4.12 cu morat ucit radit onaj tasty baconmetallicat wrote:e da, kako imamo i klasik i ovaj, a klasik se garnira na koru, tako sam i ovaj i to par puta, makar vidim kako pecivo nije karamelizirano dovoljnoelrania wrote:ja sam ga sjebala prvi put i stavila u mek toster i onda garnirala na kori i strpala u krivu kutiju![]()
al sam stavila pravu salatu![]()
ajme jedva čekam da ode ovaj ny cl.
meni izgleda odvratnije nego što je, jestivno ali ništa posebno.maddjuro wrote:ti nugetsi punjeni brokulom su mi odvratni
I may be an idiot, but i am no fool.
- metallicat
- elrania
@metallicat: meni je 2. put išao ok sendvič, znam ih sad sve bez problema brzo složiti, al me znaju prvih sat vremena hvatat neki propusti u percepciji da npr. idem staviti garnirana peciva kraj grila, izmjenim koju rečenicu s nekim i hvatam kore i stavljam ih bez da meso dignem, a prži se komotno kraj mene.
prošli put sam si na ribežu odrezala i komadić mesa s palca dok sam salate radila
šalju me u 12. mjesecu kad se vratim na servis pa tam valjda neću sabotirati samu sebe
@djuro: skoro pa ko country se slaže, sam ide sir, meso, 2 sira
prošli put sam si na ribežu odrezala i komadić mesa s palca dok sam salate radila
šalju me u 12. mjesecu kad se vratim na servis pa tam valjda neću sabotirati samu sebe
@djuro: skoro pa ko country se slaže, sam ide sir, meso, 2 sira
Last edited by elrania on 30 Nov 2010, 00:38, edited 1 time in total.