Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Scarface
Asfodel wrote:Scarface wrote:Asfodel wrote:Harry Potter and the Half-Blood Prince - uf, odlično

Budući da nisam do kraja pročitala ovu knjigu, prilično me ovo sve iznenadilo što se izdogađalo

..čudim se kako negdje usput nisam pokupila spoiler neki kroz toliki niz godina, no dobro, i bolje da nisam. Uglavnom, tužno.
Onda će te tek iznenadit pravo rasvjetljenje nekih stvari. A i šteta šta cili origin Voldemorta nije prikazan u filmu, moglo se to ugurat s dodatnih 15 minuta.
A buu, sad me to vraški zanima

Ah, snać ću se već na netu ili će mi netko ispričat.
Al tek poslije zadnjeg filma da si ne spoilam. Tnx n info.
Ma pročitaj taj origin, neće ti ništa spoilat, već će ti upotpunit doživljaj zadnjeg obračuna. Isto tako iorigin Dumbledora i njegova poveznica s Grindelwalldom, koja nije opisana u ovom filmu, a možda će u drugom dijelu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
-
the last airbender 7/10
nije tolko loše kak se priča
This is the Zodiac speaking.
-
callac
sinoć si u jedan sat iza ponoći pustila "tko pjeva zlo ne misli"

umirala sam od smijeha opet!!!!

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
filmofil
-
once brothers 10/10
najemotivniji dokumentarac ikada napravljen, tj ako ste s ovih prostora...napravio ga je vlade divac iz svoje perspektive, priča o svom odnosu sa nekim hrvatskim reprezentativcima, ratu, bivšoj jugoslaviji, draženu petroviću, itd
10 puta mi je došlo da zaplačem, taj snimljeni materijal je tolko snažan, ovo je must see
-
Bub
Nikako da ga pogledam, vjerujem da je odličan, pogledao sam neke isječke i oduševili su me. Obožavam košaraku, igram ju, trenirao sam ju i Vlade je jako dobra osoba i kvalitetan čovjek.
-
filmofil
-
da, šteta što ljudi o njemu imaju krivu sliku, al ono, ko ih jebe...ima jedna scena kad snimaju u zagrebu i dođe neka primitivna seljačina i veli u kameru: 'vlade divac četnik'

jadnik
-
Bub
Nažalost, ali takvih idiota će uvijek biti.
-
remike2
-
The Rules of Attraction (2002) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
john_constantine
Zulu - izvrstan povijesni ratni spektakl. Michael Caine ima manju i ne previše upečatljivu ulogu, ali su zato scene borbi izvrsno napravljene. Naročito zadnjih sat vremena i sjajna napeta završnica, s dosta emotivnih scena i likova. Tek karakteri likova poput svećenika ili "izgubljenog" zapovjednika, a tek drugih likova poput odnosa između bolesnika i lijenog lopova koji odbija biti vojnik. Te izvrsne scene ratnika od samog početka do svakog prizora s njima. Epski film. 5/5
Michel puši karu.
-
Asfodel
-
Scarface wrote:Ma pročitaj taj origin, neće ti ništa spoilat, već će ti upotpunit doživljaj zadnjeg obračuna. Isto tako iorigin Dumbledora i njegova poveznica s Grindelwalldom, koja nije opisana u ovom filmu, a možda će u drugom dijelu.
Pročitala sve
Odlično, i Voldy i njegov origin i obje te obitelji (love potion, zbog vlastitih kompleksa mržnja prema osobama koje nisu čiste krvi, trostruko ubojstvo, ovo ono), zatim Dumbledore i njegov Grindelwald.. ma super, puno hvala

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Ašow
12 monkeys - 10/10
-
john_constantine
Ašow wrote:12 monkeys - 10/10
završetak me baš ostavio paf.
Mislim, bili su tako prokleto blizu.

Michel puši karu.
-
Scarface
Asfodel wrote:Scarface wrote:Ma pročitaj taj origin, neće ti ništa spoilat, već će ti upotpunit doživljaj zadnjeg obračuna. Isto tako iorigin Dumbledora i njegova poveznica s Grindelwalldom, koja nije opisana u ovom filmu, a možda će u drugom dijelu.
Pročitala sve
Odlično, i Voldy i njegov origin i obje te obitelji (love potion, zbog vlastitih kompleksa mržnja prema osobama koje nisu čiste krvi, trostruko ubojstvo, ovo ono), zatim Dumbledore i njegov Grindelwald.. ma super, puno hvala

Np, drago mi je da ti se sviđa.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Asfodel
-
Scarface wrote:Asfodel wrote:Scarface wrote:Ma pročitaj taj origin, neće ti ništa spoilat, već će ti upotpunit doživljaj zadnjeg obračuna. Isto tako iorigin Dumbledora i njegova poveznica s Grindelwalldom, koja nije opisana u ovom filmu, a možda će u drugom dijelu.
Pročitala sve

Np, drago mi je da ti se sviđa.

Tko si ti i zašto si ubio Ghosta?
Šalim se, malo me iznenađuješ količinom prijaznosti. Šalu na stranu, da mi to ovo nisi istaknuo, budimo relani - nikad ne bih ni saznala

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Ašow
john_constantine wrote:Ašow wrote:12 monkeys - 10/10
završetak me baš ostavio paf.
Mislim, bili su tako prokleto blizu.

Gledo sam taj film jedno 10 puta i uvijek taj kraj bude napet.
Super film.