Što mi je izmamilo smješak danas?
- metallicat
- callac
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
elri, sad ću baš prošvrljati po tome
ont:
priča mi dečko da kad je danas došao doma s posla psa je zatekao u kupaoni kako ga gleda iz kade
jebomepas ako ja znam kako je ona tamo ušla s toliko kila i u tako visoku kadu, vjerojatno prvo na wc školjku skočila
i mora da je nešto opasno puklo vani kad je tako drastične mjere poduzela, inače bježi od kade kao od vraga 
ont:
priča mi dečko da kad je danas došao doma s posla psa je zatekao u kupaoni kako ga gleda iz kade
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
WTF?elrania wrote:nisam ni ja
crvenokose su danas bile otpisane ko najneprivlačnije muškarcima(što mi je malo čudno, jer u zadnje vrijeme sve više vidim one kojima je baš ta boja zanimljivija).
Ja masovno diggam redhead bitcharke.
- Bub
Callac možda bi se i Aya okupala 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
možda se žele malo odmorit od m roda pa se farbaju u crvenoelrania wrote:nisam ni ja
crvenokose su danas bile otpisane ko najneprivlačnije muškarcima(što mi je malo čudno, jer u zadnje vrijeme sve više vidim one kojima je baš ta boja zanimljivija).

- Jane Doe
- Asfodel
Meni su fora te stvarielrania wrote:pošaljem ti prezentacije kad ih dobijemo.
radilo se prvo što žene preferiraju i danas smo krenuli s muškarcima. npr., ženama je bitnije da muško ima para (najbitnija stvar), da je daruje stalno, da ima bujnu kosu, ali obrijano lice, da je tamnije puti, al plavih očiju, da ima dublji glas... muškarcima da žensko izgleda ko da ima 14 godina (odnosi se na omjer dijelova lica), po mogućnosti da je plava i da ima dugu kosu, jer to pokazuje koliko je zdrava (unatrag 4 godine), da sline za velikim sisama sada, jer je tokom evolucije dok žene nisu nosile robu to bio pokazatelj koliko je žena bila stara (dakle, objese se ak su velike i muško zna što da izbjegava)...
A za crvenokose i neprivlačnost mi je čak razumljivo, jer se to vjerojatno misli na prirodne crvenokose. Tako sam ja shvatila?
E i ono kakve muškarce žene preferiraju kad ovuliraju i kad ne. Po tome sam ja u ovulaciji cijeli život
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
omjer struka i bokova je među top 3-4 fizičkih stvari na koje muškarci paze, ali kad se uzmu u obzir sise, struk i bokovi, privlačnije su žene s velikim sisama, malim strukom i manjim bokovima, dakle ne baš ona prava 90-60-90 shema.
a žene koje nisu pod hormonalnom terapijom uglavnom uvijek preferiraju krupne (seksi muževne, ne špekaste) muškarce, isklesanog torza, jake, snažne itd itd., nije samo za ovulaciju vezano.
tokom ovulacije je izraženija promiskuitetnost i veća potreba za kratkoročnim vezama, a tu onda malo češće upadaju ti isklesani tipovi, jer će njih birati za kratkoročne, dok kad su dugoročne u pitanju, mogu uzeti i nekog bezveznijeg frajera, al sam ak ima para
a žene koje nisu pod hormonalnom terapijom uglavnom uvijek preferiraju krupne (seksi muževne, ne špekaste) muškarce, isklesanog torza, jake, snažne itd itd., nije samo za ovulaciju vezano.
tokom ovulacije je izraženija promiskuitetnost i veća potreba za kratkoročnim vezama, a tu onda malo češće upadaju ti isklesani tipovi, jer će njih birati za kratkoročne, dok kad su dugoročne u pitanju, mogu uzeti i nekog bezveznijeg frajera, al sam ak ima para
- Ašow
Ae idemo bacit neko natjecanje tko ima bolji struk?
- Ašow
No, bez zajebancije.
Što kažete ženska populacijo?
Ae, naterat ćemo šefa da organizira nagradnu igru.
Jač prob't led ak trea.
Što kažete ženska populacijo?
Ae, naterat ćemo šefa da organizira nagradnu igru.
Jač prob't led ak trea.
- Asfodel
Ajmo se natjecat tko ima veću kitu, to je puno zanimljivije
- Josef K
Pobjednica osvoji Ašowa

- Ašow
Može ako ćemo ubaciti natjecanje sa sisama u igru?Asfodel wrote:Ajmo se natjecat tko ima veću kitu, to je puno zanimljivije
@zadro
kud mene kao nagradu? Mislim da se neće nitko prijaviti tak. Trea staviti recimo Andreja ili Captain Awesomea.
- Asfodel
Ne može, tko si ti da postavljaš uvjeteAšow wrote:Može ako ćemo ubaciti natjecanje sa sisama u igru?Asfodel wrote:Ajmo se natjecat tko ima veću kitu, to je puno zanimljivije