Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 24 Nov 2010, 21:19

Već se zna koji je meni favorit (Ch. RED :lol: možda se Callac sjeća hehe) zbog malo jačeg egzotičnog mirisa kojeg ima. Inače su mi takvi tipovi najdraži.
Pri isprobavanju u cijelom svom životu mi je većina parfema bila naprosto ogavna ili neprimjetna tako da teško mogu pronaći nešto odlično. Po tome potpisujem elraniu.
Najgori parfem mog života je definitivno Red Door -Elizabeth Arden. Iako po opisu odgovara onome što se meni sviđa. Pa nek služi bar kao upozorenje :lol: ..dovoljna je jedna kap da se zasmrdi cijela kuća :facepalm:
Kad potrošim ovaj trenutni Glow by Ex (ima ga pun k unutra), definitivno idem u nabavku Charlies Red-a :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2010, 21:21

callac wrote:ja moram mjenjati više parfema u tjednu jer čim se naviknem na neki miris, prestanem ga osjećati i onda pretjerujem u špricanju pa stradaju nosevi ljudi oko mene :lol: a osim toga imati dobar parfem mi je apsolutni must pa budući da se dva tri puta dnevno špricam- kad idem na posao, na cugu nakon posla i prije spavanja malkice. ta moja kolekcija je sasvim opravdana
he, ima na poslu koja zbilja pretjeruje s parfemom. Ali baš mi ju je gušt mirisati kada prolazi kraj mene. Osjeća se još miris na putu na kojem je prošla, he. Jedanput sam joj kazao da nema šanse da počini zločin. Brzo bi ju skužili. :mrgreen:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 24 Nov 2010, 21:21

callac wrote:ja moram mjenjati više parfema u tjednu jer čim se naviknem na neki miris, prestanem ga osjećati i onda pretjerujem u špricanju pa stradaju nosevi ljudi oko mene
ovo sam primjetila s guccijevim u zadnje vrijeme, otprilike kad sam usvojila jungle koji je puno jači. prije sam ga obično 3-4 puta špricnula i osjetila bih da do drugog dana, sad mi se već izgubi u prva 3-4 sata. :|

a ovo za stavljanje više puta na dan.. pa da, i sama sam to češće sad počela raditi (pa i prije spavanja katkada :lol: ) i kužimo se tu, al ono što sam rekla se odnosilo na izmjenjivanje raznih mirisa tokom vremena, ne sad na količinu toga što se dnevno stavlja.
meni ima i onih van moje liste koji su mi fini, al bi mi bilo teško osjećati se ugodno s nečim o čemu nisam vijećala mjesecima. :lol:

mada vjerujem da bi to možda i bilo nešto drugačije da nisam financijski ograničena. :lol: ovako si valjda i nesvjesno stavljam neke granice.

callac

Post by callac » 24 Nov 2010, 21:26

kad smo kod financija, ja sam znala parfeme kupovat na rate :lol: pa dok ga ne isplatim, već ga i potrošim :lol: :lol: :facepalm:
sad si priuštim to zadovoljstvo, ali mi se baš mora svidjeti jako, jako da bih pljunula preko 400kn na tu mirisnu bočicu (inače silujem dečka da mi ih kupuje, i kao što sam rekla, dosta ih se nadobivam...nadam se nečemu u skorije vrijeme :mrgreen: )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 24 Nov 2010, 21:30

blago si ga tebi.. ja nisam nikad niti jedan dobila. :lol:
za ovaj koji sad imam sam štedila 2mj i morat ću si uskoro opet u nabavu po isti, al mi je jako mrsko što je cijena skočila za 60 kn.

callac

Post by callac » 24 Nov 2010, 21:32

elrania wrote:blago si ga tebi.. ja nisam nikad niti jedan dobila. :lol:
za ovaj koji sad imam sam štedila 2mj i morat ću si uskoro opet u nabavu po isti, al mi je jako mrsko što je cijena skočila za 60 kn.
zar ni za rođendan??? godišnjicu? valentinovo? božić?
:jawbreaker:
treba to popraviti :wink:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Nov 2010, 21:33

Ja obrnuto, ne znam jesam ikad kupila (možda davno) - sve dobijem :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 24 Nov 2010, 21:35

callac wrote:
zar ni za rođendan??? godišnjicu? valentinovo? božić?
:jawbreaker:
treba to popraviti :wink:
ah, evo, lažem, za 12. sam rođendan dobila neki benettonov :lol:

metallicat

Post by metallicat » 24 Nov 2010, 23:45

također :oops: ovaj mexx jesam, ali zato što sam trubila kako nikad nisam dobila :lol: :facepalm:
Image

elrania

Post by elrania » 25 Nov 2010, 20:35

metallicat wrote:ali zato što sam trubila kako nikad nisam dobila :lol: :facepalm:
meni to sad za božić možda uspije :lol:

i da samo malo proširim temu i na stavove oko muških parfema.
apsolutni je win kad muškarac pogodi parfem i ak je dobar miris, napravio je više od pola posla osvajanja :lol:

nisam baš prerovala toliko muških mirisa da bih sudila koji su mi sve dobri, koji ne, ali trenutno me drže versace pour homme i armani attitude.
lagani su, ali nekako provokativni, jer miris nije onaj težak muški, već je nešto blago slatkasto u pitanju i skoro da me na ženske mirise podsjeća. ufff :tonqe:

callac

Post by callac » 26 Nov 2010, 22:38

danas sam jeedva odoljela kupovini parfema.... sad samo mirišem one papiriće na koje sam našpricala.. al mislim da ću probat uštediti za mademoiselle da si sama poklonim, a možda se netko sjeti i poklonit za rođendan uskoro...dečka ne mogu žicat jer je pljunuo 700kn za tenisice :lol: nad kojima sam slinila mjesecima, pa kao, ajd, nek ti to onda bude za rođendan :seksualische:
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 27 Nov 2010, 00:08

elrania wrote:
metallicat wrote:ali zato što sam trubila kako nikad nisam dobila :lol: :facepalm:
kao da te je netko čuo, dobila jedan mali parfemić danas :beevil: :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 27 Nov 2010, 00:09

metallicat wrote:
elrania wrote:
kao da te je netko čuo, dobila jedan mali parfemić danas :beevil: :mrgreen:

a joooj, još gledam kak je 26. i skroz sam zaboravila da sam ti htjela čestitati!

sretan rođendan!! :D

callac

Post by callac » 27 Nov 2010, 00:10

weeeeeeeeee, sretan sretan sretan rođendan :mrgreen: :mrgreen: :partyman: :partyman:
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 27 Nov 2010, 00:14

Što kupiti ženskoj osobi koja nema nekog omiljenog autora za čitanje, nije neki filmofil a niti je neki audiofil za poklon a da nije nešto od:
Krema, parfema, šminke, odjece bilo koje vrste i narukvica i slicnih stvari.
I nepušač je uz to.
Znaci, nesto sto ne moze staviti na sebe / obuci na sebe / nositi sa sobom.
Šta?

Inace, sretan rođendan. :D
--------
Last.fm

Post Reply