Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
probao fallout: Las Vegas. Ma sat vremena i baš sam uživao nego u pomalo dosadnoj trojki. Ima baš fallout štih, otkačene i zanimljive likove, povratak starih stvorenja, a tek rudnik pun deathclawova. A i giant scorpion su gadni protivnici radi oklopa, a ja se zajebao kada sam stavio na mele umjesto na guns, makar mislim da bi to malo pomoglo... Dijalozi zanimljivi nego u trojki. Grafika ista iako ima nekih ubačenih sitnica. Ma baš je užitak uz puno novih mogućnosti i dobrih questova. 
Michel puši karu.
- Bub
Jel igraš u HC modu?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
još ne. Kada završim igru, onda ću igrati u HC modu. Ne izgleda toliko teško koliko zanimljivo, ali s obzirom da mi je i ovako teška igra (skoro me ubiše oni škorpioni), nakon drugog i granja kao evil ili mixed... Jako dobro da su vratili onaj status iz fallouta 2 kako se koji grad odnosi prema tebi i slično.Bub wrote:Jel igraš u HC modu?
Michel puši karu.
- Bub
Igra je toliko odlična, a nekad me zna toliko naživcirat da ugasim i ne palim do sljedećeg vikenda. Da reputation...ček šta si igrao dvicu, hehe i ja davno odlična, žao mi što nisam igrao i jedinicu. U NV u jednom djelu sam otključao vrata kad ono unutra 5, 6 škorpiona, ne mogu im ništa jer sam još jako slab nisam se još dovoljno level up-o za neke misije, popizditis dobijem. Neke sam prelazio dosta dugo, pa zapnem jer mi treba veći jebeni lockpick skill ili nešto drugo...ufff.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
odrastao sam na dvojci.
Makar sam prije par godina pokušao igrati jedinicu, ali više mi jednostavno nije sjela s obzirom da je dvojka odlična. A trojka glupost...
Ali nevjerojatno da ima još fora koje nisam otkrio iako sam puno puta igrao tu igru. Nešto da je moguće imati u ekipi kravu s drvenom nogom. A tek onaj deathclaw kojega sam otkrio u prostoriji čiji je ulaz bio zatrpan kamenjem, he. Ja mislio blago, a unutra ta gadna živina. Što me podsjeti na onog deathclawa iz vaulta 13. Jako dobar borac, ali užasno iritatan kada se stalno presvlači...
Da. Već u startu treba nabiti lockpick, toliko da možeš probijati easy level. Ma odlučio sam se iskušati kao miran lik koji bi se izvlačio karizmom. Znači, odabrao sam speech, survival i unarmed. Možda sam trebao barter umjesto unarmed, ali nije bitno. Bar onako da se branim šakama u gradovima, he.
A i fora su perkovi od novih do starih koje su vratili. Da, radscorpioni su gadni. Već čim sam izašao iz prvog grada, pet - šest njih. Morao sam sramotno zbrisati... A pitam se da li su vratili one aliene, jedna od najgadnijih živina za ubiti. Ali uspio sam više puta pobiti one u rudniku gdje je šerif....
A morati ću igrati jedanput kao evil. Ovdje bi trebalo biti bolje izraženije za razliku od fallout 2. Tamo nisam baš imao neki poticaj da budem evil, kada nije bilo nekih pretjeranih mogućnosti. Bar ih nisam našao...
Jedino šteta što se radnja ne nastavlja nakon fallout 2, da budeš sin onog mafijaša u Las Vegasu kojemu si mogao pojebati ženu... Bishop, jel da? A tek carski dio kada mi ukradu auto. Ma uvijek ih pobijem, gamad. Još bi mi i naplatili.
Ali nevjerojatno da ima još fora koje nisam otkrio iako sam puno puta igrao tu igru. Nešto da je moguće imati u ekipi kravu s drvenom nogom. A tek onaj deathclaw kojega sam otkrio u prostoriji čiji je ulaz bio zatrpan kamenjem, he. Ja mislio blago, a unutra ta gadna živina. Što me podsjeti na onog deathclawa iz vaulta 13. Jako dobar borac, ali užasno iritatan kada se stalno presvlači...
Da. Već u startu treba nabiti lockpick, toliko da možeš probijati easy level. Ma odlučio sam se iskušati kao miran lik koji bi se izvlačio karizmom. Znači, odabrao sam speech, survival i unarmed. Možda sam trebao barter umjesto unarmed, ali nije bitno. Bar onako da se branim šakama u gradovima, he.
A i fora su perkovi od novih do starih koje su vratili. Da, radscorpioni su gadni. Već čim sam izašao iz prvog grada, pet - šest njih. Morao sam sramotno zbrisati... A pitam se da li su vratili one aliene, jedna od najgadnijih živina za ubiti. Ali uspio sam više puta pobiti one u rudniku gdje je šerif....
A morati ću igrati jedanput kao evil. Ovdje bi trebalo biti bolje izraženije za razliku od fallout 2. Tamo nisam baš imao neki poticaj da budem evil, kada nije bilo nekih pretjeranih mogućnosti. Bar ih nisam našao...
Jedino šteta što se radnja ne nastavlja nakon fallout 2, da budeš sin onog mafijaša u Las Vegasu kojemu si mogao pojebati ženu... Bishop, jel da? A tek carski dio kada mi ukradu auto. Ma uvijek ih pobijem, gamad. Još bi mi i naplatili.
Michel puši karu.
- Wendigo
završio resident evil 4 na PS2.
5/5
5/5
- maddjuro
uistinu odlična igra, jedino mi je žao da nije bilo zobmia u igri, konačno postoji system nišanjenja, koji sam uspio donekle svladati, pošto neznam nišaniti preko analoga, da se barem onaj tomygun koji sam otključao dobije na početku new game+-a bi je opet prešao.Wendigo wrote:završio resident evil 4 na PS2.
5/5
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
meni je super to sa "las plagas" parazitom umjesto zombija, malo za promjenu od dosadašnjih RE igara..
a nišanjenje i općenito akcijski dio igre FTW!
sad se nemrem odlučiti dali da započnem; devil may cry, zone of the enders 2 ili neku od PS2 castlevania.
a nišanjenje i općenito akcijski dio igre FTW!
sad se nemrem odlučiti dali da započnem; devil may cry, zone of the enders 2 ili neku od PS2 castlevania.
-
John_Ryder
ja sam igrao malo taj fallout,nekako mi se čini da ima preeeviše za hodat ,nešto tipa dead rising 2,pa mi se i neda baš
- Bub
De nemoj zezatjohn_constantine wrote:Nešto da je moguće imati u ekipi kravu s drvenom nogom.
Na početku dok ne otkriješ sve lokacije ima, ali ne puno kao u npr. Borderlans-u, mislim da sam se tamo našetao više, a kad pronađeš sve lokacije stisneš na nju u mapi i on te prebaci tamo. Jedino iritira ako sam "crippled" onda je dosta sporiji nego uobičajeno.John_Ryder wrote:ja sam igrao malo taj fallout,nekako mi se čini da ima preeeviše za hodat ,nešto tipa dead rising 2,pa mi se i neda baš
-
John_Ryder
ma i ono kad skupim puno itema pa se jedva krećem 
- Bub
Pa dobro, to koliko mi je iritantno toliko mi je i logično, mada i može nosit hrpu stvari koliko u RL nebi mogao, to me u STALKER-u najviše iritiralo, al' navikne se.
- john_constantine
ma u fallout 2 se uopće nisi niti mogao kretati sav natrpan, he.Bub wrote:Pa dobro, to koliko mi je iritantno toliko mi je i logično, mada i može nosit hrpu stvari koliko u RL nebi mogao, to me u STALKER-u najviše iritiralo, al' navikne se.
Michel puši karu.
- john_constantine
ma jedno je kao u far cry 2 kada malo voziš, pa svaki čast staneš jer netko puca na tebe ili nešto drugo nezanimljivo dok dead rising 2 bar stalno predstavlja uzbuđenje radi hrpe zombija. Baš je gušt ih tamaniti, a tek luk i strijela, fora.. Naročito u kombinaciji s dinamitom. Jedino jebe to što niti kada završiš igru nema sandbox. Neka vrsta - preskočiš uvod i neke stvari, nastavljaš s levelom otkuda si stao, ali vrijeme je i dalje tu. Samo nekako nije zanimljivo kada nema tog uvoda, kao da priča ne postoji...John_Ryder wrote:ja sam igrao malo taj fallout,nekako mi se čini da ima preeeviše za hodat ,nešto tipa dead rising 2,pa mi se i neda baš
resident evil 4 je preodlična igra. A tek borba s noževima. Na ps2 je bolje izvedeno kada je riječ o animacijama dok je na pc to katastrofalno napravljeno...
Michel puši karu.
- Bub
Kad sam igrao "Shadow of Chernobyl" sam uživao, pa sam sad nedavno instalirao "Call of Pripyat" i uopće me ne privlači, nekako mi je loša.john_constantine wrote:ma u fallout 2 se uopće nisi niti mogao kretati sav natrpan, he.Bub wrote:Pa dobro, to koliko mi je iritantno toliko mi je i logično, mada i može nosit hrpu stvari koliko u RL nebi mogao, to me u STALKER-u najviše iritiralo, al' navikne se.A moram probati i Stalker, imam original, ali nikako da počnem igrati...