Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Shrek Forever After - usprkos slabom početku i što se izgubio odavno štih originala, ipak je puno bolje od loše trojke s puno više zabavne akcije i nekoliko urnebesnih štoseva. Mačak i magarac su dobra kombinacija, naročito scena s bucmastom mačkom i mlijekom.
Ali magarac je definitivno najslabiji lik u filmu. A sam glavni negativac je solidan i dobro animiran. Kasnije film postaje bolji, a ionako tih sat i pol brzo preleti. Samo, jednostavno, štih originala poput humora se jednostavno izgubio tako da Shrek više nije toliko smiješan kao što je bio prvi dio, ali predstavlja ugodnu animiranu zabavu za obitelj. 3/5

Michel puši karu.
- Ašow
Clerks 1 - 10/10
Clerks 2 - 10/10
The Damn Show - 10/10
Clerksi 1 i 2 su filmovi koje svaki dan bi mogao gledati. Jednostavno to obožavam.
Randall moj čovjek, nekad se bojim koliko mu sličim.
A damn show je nesto na sto sam gotovo umro od srčanog koliko sam se smijao.
Clerks 2 - 10/10
The Damn Show - 10/10
Clerksi 1 i 2 su filmovi koje svaki dan bi mogao gledati. Jednostavno to obožavam.
Randall moj čovjek, nekad se bojim koliko mu sličim.
A damn show je nesto na sto sam gotovo umro od srčanog koliko sam se smijao.
- john_constantine
Johnny Mnemonic - zabavan akcijski SF triler s trash elementima. Jbt, taj lik je morao biti pod drogama kada je pisao scenarij.
Dolph Lundren je prejak kao krvoločni svećenik. Tek pojava Takeshi Kitana, čija uloga ništa ne znači pretjerano. Ice cube legenda. A tek Udo Kier (Blade). Za Keanu Reevesa ne mogu reći da je loš glumac, ali jednostavno je kao i u svakom filmu ukočen. Stalno jedno te isti izraz lica kroz cijeli film... Ali hrpa akcije, nasilja, SF elemenata, preokreta, eksplozija, otkačenih likova, neobičnog razvoja radnje i zabavne završnice. 3/5

Michel puši karu.
- remike2
The Godfather: Part II (1974) - 10/10
Guilty by Suspicion (1991) - 8/10
Guilty by Suspicion (1991) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Sammy
Scott Pilgrim vs. the World (2010) - bezvezan film, nije mi se svidio...mislim da sam mogao bolje utrošiti tih skoro pa 2 sata. Cijeli film sam odgledao s jednakim izrazom lica (-.-), dobro ajd, jednom sam se nasmijao
. Cera mi je strasno iritantan, al zato je Ramona bombončić
. Efekti videoigara su mi whatever, glazba u filmu loša, ali ideja o 7 evil exes mi je odlicna. Kad sve zbrojim i oduzmem. - 6/10

Last edited by Sammy on 21 Nov 2010, 21:05, edited 1 time in total.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
- Asfodel
The Notorious Bettie Page - lagana biografska drama za opuštanje. Budući da nema neku napetu strukturu (nego samo pripovijeda priču) zanimljiva je iz gledišta povijesti tog doba što se tiče prihvaćanja modelinga, ponekad olako gledamo na to zaboravljajući što je nešto takvo značilo tada, izazivalo žučne parnice i sl.. i drugo, meni posebno zanimljivo,
SpoilerShow
da Bettie u privatnom životu od bdsm-a nije imala ni b. Sve je to bila samo gluma, što iskreno nisam znala.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Red hill - simpatično, ali očekivana radnja i kraj. Al ono, fora je što ja australski.
- Bub
The Social Network (2010) - 7.5/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
harry potter i darovi smrti - odličan ! nisam ni skužio da traje preko 2 sata, 9/10
-
this is spinal tap 9/10
odličan mockumentary koji prati malo priglupe članove benda spinal tap na američkoj turneji
film je genijalan, a jedina zamjerka je što ne traje duže...the scena - pita lik glavnog iz benda šta bi dao napisati na svoj grob i odgovori on: Here lies David St. Hubbins... and why not?
inače, to je najdraži film rickyja gervaisa i može se povući dosta paralela između officea i ovoga, da nije bilo spinal tapa možda bi ostali uskraćeni za najbolju seriju ikada
odličan mockumentary koji prati malo priglupe članove benda spinal tap na američkoj turneji

inače, to je najdraži film rickyja gervaisa i može se povući dosta paralela između officea i ovoga, da nije bilo spinal tapa možda bi ostali uskraćeni za najbolju seriju ikada

This is the Zodiac speaking.
- Ašow
Monthy Python: THe Meaning of Life - 8/10
baš sam se lijepo ismijao
baš sam se lijepo ismijao
- remike2
Enter the Void (2009) - 6/10
The Mechanic (1972) - 8/10
The Mechanic (1972) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Josef K
Meni je isto brzo prošo al opet mi nešto faliJohn_Ryder wrote:harry potter i darovi smrti - odličan ! nisam ni skužio da traje preko 2 sata, 9/10

Ili mi je pak previše wtf scena

- Studeni
onaj TV rip? kakva je slika i zvuk?remike2 wrote:Enter the Void (2009) - 6/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off