Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Sammy

Re: Tattoo & Piercing

Post by Sammy » 18 Nov 2010, 22:55

metallicat wrote: napravila bi ju 12.12 jer sam tog istog datuma napravila i prvu :D
na moj rođendan, nice :mrgreen:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Nov 2010, 16:14

Bub wrote:@Jane to je poklon za blagdane? :zubifale:
da, samoj sebi :zubifale:
ma najviše volim to napravit u zimi kad si i godišnji uzimam pa onda lijepo doma u miru zacjeljujem :mrgreen:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Nov 2010, 16:20

elrania wrote:
Asfodel wrote: U svakom slučaju pozdravljam bilo kakve glazbene motive i te pizdarije na tu shemu :prayer:

također!

meni su super old school microphone motivi, al mi je isto tak bezvezno to na sebe stavljati kad nemam veze s glazbom.

@metallicat: ako hoćeš u rijeci nekoga, odi na forum.tetoviranje.com i tamo se raspitaj. možeš poslati i pm badaku i pitati je, jer ženska vodi pirs salon u rijeci i sigurno ti može preporučiti nekog dobrog.
hehe, ona će ti predolžit Branimira Dorčića, i meni je, od tuda i znam za njega (+ što ga sad imam na fejsu jer lik prejebeno radi, pa da mogu pratit) :mrgreen:
al svejedno, forum je baš dobar
Image

metallicat

Post by metallicat » 19 Nov 2010, 23:11

Asfodel wrote:@Cat - u životu sam vidjela toliko prejebenih dizajnova za glazbala i note da ponekad žalim što nisam neki glazbenik ili što ne sviram neki instrument ili nešto, ne zato što želim svirati, nego da bi tetovaže bile opravdane :lol:

U svakom slučaju pozdravljam bilo kakve glazbene motive i te pizdarije na tu shemu :prayer:
ja si ajd opravdavam klavirom i općenitim obožavanjem glazbe, to je dovoljno :mrgreen: a i nadam se da ću jednom uspjet nastavit svirat :?
elrania wrote:@metallicat: ako hoćeš u rijeci nekoga, odi na forum.tetoviranje.com i tamo se raspitaj. možeš poslati i pm badaku i pitati je, jer ženska vodi pirs salon u rijeci i sigurno ti može preporučiti nekog dobrog.
znam da je ona tu najpoznatija po tome, ali se nisam sjetila da bi za to mogla pitat. često dođe u mek, i nemogu vjerovat što sve ima na sebi :lol:
uglavnom, hvala :D čekat ću onda ako jane šta javi, pa onda dalje ako ništa od njega.

dal se skiciranje plaća posebno, ako ja dođem nekom i kažem da mi nešto proba nacrtat? kad sam prvi put radila mislim da nisam platila, samo 300 kn tattoo.
šta mislite o ovoj slici? ja bi nju možda ukomponirala s ključem.
http://i51.tinypic.com/250q8uq.jpg
Image

elrania

Post by elrania » 20 Nov 2010, 02:22

a kamo bi stavila sliku?
meni je ovako previše detalja na toj da se još i ključ stavlja. moglo bi ok izgledati, ako se to dosta sve preradi.

crtanje se kod zeleta npr. ne plaća. ne znam kako je kod ostalih u nas, al vrlo vjerojatno da se isto ne naplaćuje. bar se nadam da nisu takva gamad.

metallicat

Post by metallicat » 20 Nov 2010, 13:08

stavila bi na zapešće. baš je dosta detalja, tako da čak i mislim da će mi reć da je nemoguće nacrtat tako malu a toliko detalja..morat ću onda čim prije ić pitat dal se može. čitala sam malo jučer na onom forumu što si mi rekla, skužila da najmanja i najobičnija košta 400kn :? :? a ja nadobudno mislila da će moja max 500 kn, ah. još kad se sjetim svoje da sam ju očito samo 600 trebala platit lol.
Image

elrania

Post by elrania » 20 Nov 2010, 13:34

na zaprešće ti i ja sa sigurnošću mogu reć da nema šanse da će to ići. možda glava cvijeta uz ključ, ak se dobro spari, al t.majstor će to najbolje sve znati kad vidi ruku i slike koje mu doneseš.

a glede cijena.. iskreno ne znam više kako da komentiram čuđenja oko toga. da, neki su tattoo saloni skuplji, neki nisu, neki su bolji, neki nisu.
nitko nikoga ne sili da se tetovira, al kad se već nešto stavlja na sebe, meni se čini da je i 400kn za neku mini tetovažu ok kad uzmeš u obzir dugoročnost tog motiva i sigurnost koju pruža osoba koja tetovira.
tetovaže u nepotrebni luksuz, bar ja tako gledam na njih, a ako imam sredstva da si priuštim taj luksuz, onda bih to rađe napravila "u stilu".

metallicat

Post by metallicat » 20 Nov 2010, 13:42

ma znam, ali eto, nisam znala da je toliko poskupilo..naravno da je bolje dat više pa da je kvalitetnija i sve sterilno i sl.
ako ne bude moglo na zapešće, onda nemam pojma za sad di bi mogla.
Image

elrania

Post by elrania » 20 Nov 2010, 13:50

jedan sleeve bi bio divan, tu bi se dalo svašta razraditi :mrgreen: ajde ajde ajde ajde :mrgreen:
(dobro, zajebavam malo, znam da nećeš, al bilo bi dobro :P )

al zaprešće je lijepo mjesto. tamo bi ključ uz koji lagani motiv vijuge il neš (da izgleda romantično) izgledao super.

btw, kako bi tebi ta tetovaža prošla da radiš u svojoj struci? tj. kako bi ti prošla zbog nje?

elrania

Post by elrania » 20 Nov 2010, 15:49

jedna vicasta tattoasta :D

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Nov 2010, 16:58

@Cat - Meni su te ruže lijepe, pogotovo zato što su crne (crno mi je uvijek mistično i hot) samo je dolje sve ispod previše spetljano i slažem se s elraniom da bi se teško ukomponiralo. Možda same ruže bez ovog dolje, neam pojma.
I teško da to može na zapešće, da. Hrabro od tebe uopće planiraš takvo mjesto :)

Ako si onu tetovažu prije platila 300, to nećeš nigdje više tako jeftino pronaći, gotovo pa nemoguće. Pripremi si više svakako.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Nov 2010, 17:08

jučer pred večer sam poslala poruku Dorčiću na fejs, čekam da odgovori :wink:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Nov 2010, 17:35

a što se sličke tiće, taj dizajn ne predviđen za donji dio leđa i sa svim tim detaljima može bit izveden jedino tako velik.
ali ruže su super i to trnje. ja eto, nebi dodala ništa ključu, nego bi napravila hibrid ključa i ruže. kao jedan dio ključa je normalan, a jedan napravljen od trnja, dodat još jedan mali listića, par dodatnih spiralica i iz jednog dijela ključa izrasta cvijet ruže. i mislim također da je najbolje sve ostavit crno, i izgledalo bi prejebeno; ni skroz prejednostavan motiv, a ni prekompliciran.
a što se tiće te pozicije i posla jednog dana, eto poznajem jednu žensku koja radi u uredu, fura skroz kratku kosu a ima istetovirano i zapešće i stražnju stranu vreta, oboje vrlo vidljiva mjesta i ona to riješava tako da na posao nosi lagane marame onak na košulju (prikrije tattoo i još ispadne elegantna :mrgreen: ) i nosi široke narukvice ili sat; problem riješen.
ja sam isto mislila joooj kako ovo kako ono, jednostavno prilagodim stvari sebi, a ne sebe stvarima.
eto, Zele je htio da tu tetovažu na nadlaktici napravimo malo dužu, ja nisam jer kao zbog kratkih rukava ljeti na poslu, bla bla.... sad mi je žao što nismo, jer i onak si sama znam sve sašit i mogu odredit dužinu rukava kakav mi treba (rukav do lakta ili do pol nadlaktice isti klinac, nebu mi niš toplije ni hladnije) + što sve od lana ljeti je najbolje, kao da ništa nemaš na sebi.
sve se da prikrit, samo malo mašte...
a isto tako, kaj ako malo toga proviri, i kaj ak neko vidi, velka stvar, radila sam preveliku paniku oko ničeg, jer, zbilja, al zbilja, ljude uopće nije briga. izviri mi tu i tamo djelić nekog mog tattooa i niko nikad nije trepnuo a većinom imam posla s konzervama ....
druga stvar je kad idem u minimalnoj ljetnoj haljini okolo (u slobodno vrijeme), pa vide sve na hrpi + boje +veličina al i tada je sve u normali + što opet ima zdivljujuć broj onih koje nije briga.... jer zbilja, ljude nije briga ... mislim da bi više pozornosti izazvao netko ko šeće ulicom u piđami i šlapama :zubifale:
a da znate ko ima najgluplje komentare (koliko se sječam, i jedine komentare općenito) ; mladi, da mladi koji se svi busaju o prsa kako su suvremeni i nisu zaostali ko njihovi starci , koje li ironije :facepalm: :lol: :lol: :lol:
Image

metallicat

Post by metallicat » 20 Nov 2010, 18:47

Asfodel wrote:@Cat - Meni su te ruže lijepe, pogotovo zato što su crne (crno mi je uvijek mistično i hot) samo je dolje sve ispod previše spetljano i slažem se s elraniom da bi se teško ukomponiralo. Možda same ruže bez ovog dolje, neam pojma.
I teško da to može na zapešće, da. Hrabro od tebe uopće planiraš takvo mjesto :)
potpuno se slažem s ovim boldanim 8) kad vidim di ću ić, onda ću donijet tu sliku pa nek mi oni probaju nešto nacrtat, samo da je mistično i mračno, a opet jednostavno i romantično :mrgreen:
elrania wrote:jedan sleeve bi bio divan, tu bi se dalo svašta razraditi :mrgreen: ajde ajde ajde ajde :mrgreen:
(dobro, zajebavam malo, znam da nećeš, al bilo bi dobro :P )

al zaprešće je lijepo mjesto. tamo bi ključ uz koji lagani motiv vijuge il neš (da izgleda romantično) izgledao super.

btw, kako bi tebi ta tetovaža prošla da radiš u svojoj struci? tj. kako bi ti prošla zbog nje?
ne :lol: više me, za sad, privlače manje, slađe su mi ^^
e nisam sigurna za posao, na praksi nisam toliko dugo općenito bila da bi na nekom vidjela tet. i kako drugi reagiraju. ali nekako me za ovu baš briga jer nije ništa eksplicitno i toliko veliko, i mislim da mi nema bar za tu nitko pravo ništa reć. ali ako ih bude još ipak ću pripazit.

@jane, super. javi čim odg :D
Image

metallicat

Post by metallicat » 21 Nov 2010, 00:24

Image baš je wow :D
Image

Post Reply